Opublikowano 28 października28 paź Syphon Filter - na chwile tylko przysiadłem i juz wpadła platyna. Bardzo lubiłem to cześć tak wiec jak tylko dodali pucharki postanowiłem powrócić. Dzięki temu systemowi przewijania i zapisywania gry w dowolnym momencie każda gra z PlayStation One jest niewiarygodnie prosta i miodna na PS5. Żadnej frustracji, sama zabawa Pucharki w większości to sama przyjemnosc. Sa różne jak: 20 strzałów w głowę z 9mm, wykorzystanie wszystkich dostępnych broni w grze, upuszczenie żyrandola na spacerującego przeciwnika, czy zatrucie go chemikaliami itp. Wszystkiego nie będę wam zdradzał. W każdym razie nie ma nic frustrującego. Podczas większych zadym wszystko praktycznie wpada samo. Trudność: 1/10, Fun: 9+/10, Czas: 10h
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Siema, dawno mnie tu nie było, przeprowadzka i takie tam, przez co miałem mało czasu na granie a szczególnie platynowanie, ale na szczęście już po wszystkim i mam zamiar nadrabiać zaległości. nr 162: Prince of Persia: The Lost Crown + 100% DLCtrudność: 3/10czas: 40hocena gry: 8/10Świetna i miodna gierka, prosty i klasyczny komplet czyli wszystkie znajdźki i upgrade'y. nr 163: Doom Eternal (wersja PS4)trudność: 4/10czas: 60hocena gry: 8/10Wróciłem do tego tytułu zrobić platynę przed Dark Ages. Trofea multi porobiłem na ustawkach specjalnie dawno temu i zostały mi tylko te singlowe. Czemu wersja PS4? Bo nie lubię powielać trofeów, nie gram na dwie platyny, uważam że jest to bez sensu. Albo oryginał, albo remaster. nr 164: Astro Bot + 100% DLCtrudność: 3/10 (DLC megamiks 4/10)czas: 20hocena gry: 8/10 Na ten temat już chyba wszystko zostało powiedziane. Ja tylko napiszę, że najtrudniejsze trofeum megamiks siedziałem 2h , chyba już nie mam takiego refleksu jak dawniej...