Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ostatnio dwie platynki wpadły:#35 Demon's Souls - Mój drugi souls-like spatynowany po bloodborne. Oczywiście gorszy, ale tez spoko gra. Platynowałem z kolegą w coopie więc było w miarę łatwo. Problemem są tendencje system ten jest słaby i przestarzały. Co do grafiki, to na razie najładniejsza gra w jaką grałem na ps5. A już kilka lat minęło. Plus dla tej gry, minus dla generacji konsol. Teraz ogrywam Elden Ring Nightreign.Gra: 8/10Trudność platyny: 5/10 (w coopie)#36 Ghost of tsushima - Oj, dawno nie grałem w tak generyczna grę. Otwarty świat jest nudny i sporo tu elementów kopiuj wklej. Wcześniej grałem Kingdom come deliverance 1, no i roślinność w GoT wypada słabiutko. Fabuła jest średnia. Odpaliłem sobie recenzje z youtuba co tam mówili kilka lat temu o tej grze. Chwali tam fabułę. No ja tam tego nie widzę . Chyba w tamtych czasach było parcie na samurajske gry. Pozytywnie natomiast zaskoczył mnie tryb legends. Bawiłem się w nim o wiele lepiej niż w podstawce, ale do tego trybu trzeba mieć znajomego w coopie. Ten tryb nie jest potrzebny do platyny. A sama platyna łatwa, plus za to ze po czasie na mapie odsłonięte są prawie wszystkie znajdzki na mapie. Zabrakło tylko na tej mapie tabliczek, przy których trzeba sie pomodlić.Gra: 7/10 (+1 dla trybu legends)Trudność platyny: 3/10
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 3 minuty temu, Pauli87 napisał(a):Pozytywnie natomiast zaskoczył mnie tryb legends. Bawiłem się w nim o wiele lepiej niż w podstawce, ale do tego trybu trzeba mieć znajomego w coopie.Raid zrobiłeś?