Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dziwni jesteście, już to pisałem i napiszę znowu. Tyle lat każdy z nas siedzi w grach video i żeby dalej potrzeba było recenzji, żeby wiedzieć czy się chce zagrać? U mnie to zwykle wygląda mniej wiecej tak:

1. Bartezoo pisze o grze Niddhog

2. Google grafika -> "Niddhog"

3. Ten screen:

4. "two player side-scrolling fighting game" i już wiem, że chcę w to zagrać.

Niestety gry nie ma na ps4, więc jest chu.jowa. 

Widzisz, jeden potrzebuje recenzji, drugi opinii użytkownika, którego, zakładam, gust zna i się w jakimś stopniu pokrywa z jego gustem. Więc nie wiem, co udowadniasz, każdy potrzebuje jakiegoś czynnika, no chyba, że jest się casualem idącym do Media Markt z celem "kupię se jakąś gierkę", podejmującym decyzję po okładkach i screenach z tyłu.

Rozumiem też, że jakby sprawa dotyczyła gry za 200 zł, to Twój proces wyglądałby tak samo ?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie chcesz mi chyba powiedzieć, że nie wiesz, że PSP perfekcyjnie dobrze sobie radzi z emulowaniem gier z PS1 :P?

No wiem, ale nie chce mi się bawić już w piractwo ;p

Nic nie stoi na przeszkodzie, by wgrać sobie CFW do PSP (ostatnio gdy sprawdzałem była to kwestia wgrania softa, bez żadnych fizycznych przeróbek), by i tak grać na oryginałach. Sam tak robię - zgrywam sobie obrazy legalnych płyt na Memory Sticka. W ten sposób mógłbyś sobie wgrać też wspomnianego patcha do oryginalnego FFT. A i loadingi nieporównywalnie lepsze, hałas mniejszy. Same plusy.

No niby tak...

FFTA2 100 razy lepsze xD

Haha, co ja przeczytałem...

Opublikowano

No wiem, ale nie chce mi się bawić już w piractwo ;p

Ale Raven nie mówił o wersji pirackiej, tylko PSOne Classic do zakupu z PSN i odpalenia zarówno na PS3, jak i PSP.
Opublikowano

Figaro, ale nie trzeba się bawić w piractwo. PSP odpala gry z PSOne kupione na PS Store. Chyba FFT jest tam, a jak nie to pewnie jest na amerykańskim. Ale olej opowiastki o naiwnych rycerzykach i wybierz innego taktycznego rpg-a od Square, mianowicie Front MIssion 3. Ja 3 razy przeszedłem, udzieliło mi się masterowanie na platynowe oceny, bo ta gra jest tak rajcowna. Kup Front MIssion 3 i zobacz co to znaczy dobra gra o mechach (a właściwie to wanzerach, ale to na jedno wychodzi) ;)

Opublikowano
Ale Raven nie mówił o wersji pirackiej, tylko PSOne Classic do zakupu z PSN i odpalenia zarówno na PS3, jak i PSP.

Figaro, ale nie trzeba się bawić w piractwo. PSP odpala gry z PSOne kupione na PS Store. Chyba FFT jest tam, a jak nie to pewnie jest na amerykańskim. Ale olej opowiastki o naiwnych rycerzykach i wybierz innego taktycznego rpg-a od Square, mianowicie Front MIssion 3. Ja 3 razy przeszedłem, udzieliło mi się masterowanie na platynowe oceny, bo ta gra jest tak rajcowna. Kup Front MIssion 3 i zobacz co to znaczy dobra gra o mechach (a właściwie to wanzerach, ale to na jedno wychodzi) ;)

Aa, takie buty. Front Mission 3 też grałem, też polecam :D

Phil Spencer od dzisiaj szefem Xboxa!! świetna wiadomość, jedyna osoba w MS, którą lubię.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jejku, no oczywiście, że tak, Figaro ;D. Twoje PSP może na oryginalnym sofcie normalnie odtwarzać gierki z PSX (Sony takie dobre).

Opublikowano

Phil Spencer jako szef całej dywizji Xbox'a to chyba najistotniejsze wydarzenie dla tego działu od startu Kinecta.

Opublikowano

To by było na tyle jeśli chodzi o "Microsoft sprzeda Xbox'a firmie X, Y, Z itp.". W sumie to trochę mi go żal - tak to odpowiadał za gry, a teraz co prawda będzie rozdzielał kasę i wyznaczał kierunki rozwoju całego oddziału, ale ma jednocześnie na głowie odpowiedzialność za jego rentowność, a to już średnio fajne :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

całe szczęście będzie miał na te wszystkie zadania dużo czasu, bo gry nie będą zaprzątac mu głowy :sorcerer:

Opublikowano

No to combo Halo, Forza, Gearsy witamy ponownie c'nie

całe szczęście będzie miał na te wszystkie zadania dużo czasu, bo gry nie będą zaprzątac mu głowy :sorcerer:

mocne słowa jak na zwolennika konsoli bez gier.

Opublikowano

No zobaczymy jak Pan " gramy w gry, nie w rozdzielczość" sobie poradzi. W sumie ostatnia konkretna osoba w Microsofcie, zna się bardzo dobrze na tym co robi.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Kaz zaciera ręce, koń trojanski dotarł do celu.

Pisze, ale nie wie o kim, cały Yeti.

Opublikowano

Kaz zaciera ręce, koń trojanski dotarł do celu.

niektórzy z was jesteście irytujący

Opublikowano

Lepiej chyba nie mogli wybrać wyznaczając Spencera na szefa działu.

Mam do niego tylko jedno ale...

phil-spencer-featured.jpg

Ta jego facjata i sposób mówienia. Nic, tylko lać :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Sprzedaż w UK

01. inFamous: Second Son (-)
02. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (-)
03. Titanfall (-)
04. FIFA 14 (+2)
05. LEGO Przygoda gra wideo (+3)
06. Diablo III: Reaper of Souls (nowość)
07. South Park: Kijek Prawdy (-2)
08. Call of Duty: Ghosts (+4)
09. Minecraft (+1)
10. Final Fantasy X | X-2 HD Remaster (-6)

XD

Opublikowano

Super, demko się nieźle sprzedaje, możemy się spodziewać podobnych zagrań w przyszłości.

Opublikowano

Sprzedaż w UK

01. inFamous: Second Son (-)

02. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (-)

03. Titanfall (-)

04. FIFA 14 (+2)

05. LEGO Przygoda gra wideo (+3)

06. Diablo III: Reaper of Souls (nowość)

07. South Park: Kijek Prawdy (-2)

08. Call of Duty: Ghosts (+4)

09. Minecraft (+1)

10. Final Fantasy X | X-2 HD Remaster (-6)

XD

Ocena w PE dla SS - 8 minus (czyli prawie 7 lol beczunia)

Ocena w PE dla TItanfall 9 minus

XD

Super, demko się nieźle sprzedaje, możemy się spodziewać podobnych zagrań w przyszłości.

Gran Turismo jakoś od czasów ps2 jest wypuszczany prolog i jakoś nie widać takiej zagrywki często.

Opublikowano

Przecież nic nie pisał że if lepszy od tf,beczunia jaki ból dupy mają xboty bez gier hehe.

Opublikowano

Najlepsze sa xboty co nawet w tf nie grały hehe.

Opublikowano

:P

original.jpg

Opublikowano

Przecież nic nie pisał że if lepszy od tf,beczunia jaki ból dupy mają xboty bez gier hehe.

Najlepsze sa xboty co nawet w tf nie grały hehe.

cry more plz

Opublikowano

bluber widzi, to co chce widzieć. Ból przysłania wszystko.

aha czyli teraz zmieniamy kolejny raz kryteria dobrej gry bo wczesniej było, że jak się gorzej sprzedają to żadny wyznacznik bo oceny ma lepsze! Pocieszne klapki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.