Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przewaga ps4 ciagle rosnie, mimo tego ze wg xbotow nie ma gier xD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przewaga PS4 rośnie. Nie mogę sie doczekać noszenia drabiny w HD.

Ladder.png

Poza tym moja retoryka stala sie ostrzejsza z uwagi na tych pier.dzieli irasa, jurasa i mendrka i ich piesni pochwalne i gloryfikacje na wszystko co sony i nie postrzegania wad i zlych decyzji jakie tez czesto ma ta firma

Hahaha, tak właśnie się zostaje xbotem ;].

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jak Xbone nie radzi sobie nawet w Stanach, to kiepska sprawa dla Microsoftu, bo Europy nie zdobędą, a w Japonii nie będzie co liczyć, te 200 sztuk na miesiąc wiele nie zmieni.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Poza tym moja retoryka stala sie ostrzejsza z uwagi na tych pier.dzieli irasa, jurasa i mendrka i ich piesni pochwalne i gloryfikacje na wszystko co sony i nie postrzegania wad i zlych decyzji jakie tez czesto ma ta firma

Jeśli głównym powodem zostania xbotem jest paru debili na forumku, to chyba nieźle pokazuje, jak słabo jest w waszym obozie.

Opublikowano

a już na pewno w Szczecinie

Opublikowano

Jak Xbone nie radzi sobie nawet w Stanach, to kiepska sprawa dla Microsoftu, bo Europy nie zdobędą, a w Japonii nie będzie co liczyć, te 200 sztuk na miesiąc wiele nie zmieni.

Xbone sprzedaje sie tak samo dobrze w USA jak PS4. Globalna sprzedaz maszynki Sony ciagnie Europa, tutaj MS dostaje ostro po (pipi)e. W Japoni PS4 sprzedaje sie slabo bo tam nie graja w BF I Fife...

MS musi ostro zaatakowac w Europie bo same USA I UK im nie wystarczy...

@Figaro

Obnizka pomogla tam gdzie byla - u USA I UK. Co nie zmienia faktu ze MS jest w dvpie I jak tak dalej pojdzie to przed E3 bedzie 2x wiecej PS4

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tylko ze ps3 rzadko kiedy sorzedawało się tak samo dobrze jak Xbox. Microsoft dużo stracił na swoim rynku, ale spokojnie wynik się wyrówna jak halo wyjdzie.

Opublikowano

No niestety, MS wy(pipi)al sie ostro na ryj na samym starcie I teraz przed nimi minimum 5 lat ciezkiej pracy I naprawianie wizerunki Xboxa jako maszynki do gier dla graczy a nie TVTVTV dla amerykanskich tatusiow I gospodyn domowych...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jezu, ale co was obchodzi sprzedaż? Macie jakieś profity od ms? Wydali gorszą i drozszą konsole, olali mniejsze rynki (to juz w nie w kontekście sprzedaży, ale wizerunku) to niech teraz cierpią. Ps4 jest tym czym był xbox360 w zeszłej generacji miał dopracowany OS, miał pełno gier z cyfrowej dystrybucji, multiplatformy zazwyczaj wyglądały lepiej więc no zakrywam wieko i kamienie stawiam na niego.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

bluber przed napisaniem tego posta o(pipi)ił chyba jakąś karkóweczke.

Opublikowano

No ale nadal gier ps4 nie ma przynajmniej na poziozmie pierwszych gearsow czy pgr.

Opublikowano

Ototot

Jezu, ale co was obchodzi sprzedaż? Macie jakieś profity od ms? Wydali gorszą i drozszą konsole, olali mniejsze rynki (to juz w nie w kontekście sprzedaży, ale wizerunku) to niech teraz cierpią. Ps4 jest tym czym był xbox360 w zeszłej generacji miał dopracowany OS, miał pełno gier z cyfrowej dystrybucji, multiplatformy zazwyczaj wyglądały lepiej więc no zakrywam wieko i kamienie stawiam na niego.

Otototot! Wpis jak cholera

Opublikowano

Ladder.png

Ale gears of War gdzie co jakąś godzine musimy przełączyć jakas wajhe aby otworzyć drzwi już sa spoko. C'nie ?

It's okay, rave... Dom

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A w UK dwa sklepy obniżają cenę bundla  X + Titanfall na 349£. Oryginalna cena Xbone wynosiła 429£.

heheszki

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ladder.png

Ale gears of War gdzie co jakąś godzine musimy przełączyć jakas wajhe aby otworzyć drzwi już sa spoko. C'nie ?

It's okay, rave... Dom

Nikt nie twierdzi, że gearsy to gotg oraz głęboką rozgrywka.

Opublikowano
  • Autor

Wystarczy stwierdzić że Tlou 1080p to odcinanie kuponów = instant xbot.

Tyle ze w przeciwienstwie do nich mam PS4 (nawet nie jedno he he ) i mogę stwierdzić że ktoś kto ogrywał na bierząco tytuły z ps3 to nie jest konsola na ten rok.

k13z2u.jpg

Gearsy nie pretendują do najbardziej ambitnej gry generacji XD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

bo girsy nie są głębokie i ambitne, jak mówią koneserzy głębokich i ambitnych gier. ale tak poza tym, to jaranko, spuszczanko i ostra walka o dobre imie eksa xboksowego. normalnie gardzą grami dla masowego odbiorcy, bo nie daj boże ucierpi jeszcze misternie tkany wizerunek elitarnego gracza, co nie tyka gó,wna dla motłochu, ale w obronie girsów i tytanfoli staną na rzęsach.

nienawistne, zakłamane xboty 

Opublikowano

Tytana sobie pociskaj, ale girsy zostaw w spokoju, bo to przechúj ostry

Opublikowano

Widze, ze kolega Zdunek się strasznie bulwersuje na moje zdanie co do Tytanfall. Jeszcze raz zatem wyjasnie (omijając już cala beke nextgenowej konsoli, która nie wyswietla grafy w HD). 

Sam fakt przesuniecia daty premiery o 2 tygodnie, tylko po to by może podbic sprzedaż swojego produktu (jak widać nie wiele przez to zyskali), brak jakichkolwiek filmow i trzymanie rozgrywki w wielkiej tajemnicy, bo potencjalni klienci może nie widzieliby najmniejszego sensu zmiany konsoli dla tego tytułu (moi znajomi kupili One glownie dla tej gry i Forza - niektórzy nawet sprzedali 360tke) jest dla mnie przeCHU(pipi)em. Gdybym sprzedal 360tke by kupic nextgenowa konsole MS czułbym się z lekka oszukany.

Chociaz - z 2 strony, przecież zanim ta konsole wydali glosno powtarzali, ze nie zależy im na mocy, grafice, bo maja zupełnie nowe doznania dla swoich klientów. Tryliardy serwerow na których chodzi tylko Forza, chmura i powiadomienia jak oglądasz telewizje!

Co komu pasuje, nie jestem botem, tylko dlatego, ze akurat wybrałem konsole tansza dla lepszych multiplatform, z lepszym OSem i usluga PS+, która nie ma konkurencji.

Pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja jakbym kupił 360tke to bym się czuł oszukany

Opublikowano

TitanFall to zwyczajna gra cross-genowa. Jedyna roznica w tym ze MS ostro posmarowal I wypromowal Titana na Xbona.

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem świetny obrazek, nadający się pod większością postów:

1534396_389548424519343_2620810625948203:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ja też nie kumam co niektórych. Od początku wiedzieliśmy, że dużych różnic nie będzie a sama gra nie była reklamowana jako "next-gen eksperjens".

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Bzdura - nawet w tym temacie niektórzy się lodzili, ze wersja na 360 będzie kupą w 620p i 20 klatkach na sec.

Ich argument, ze lepiej kupic Xbox ONE dla Tytanfall teraz w ogole jest inwalidą.

PS. Mazzeo nawet do tej pory twierdzi, ze wersja na 360tke wygląda dużo gorzej ! :teehee:

Ogolnie - beka - niektórzy widza roznice w Tytanfall, ale już 720p / 1080p, 30 - 60 klatek ich oko nie dostrzega, albo akurat "22 calowy monitor" nie wyswietla...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.