Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dziękuję dobranoc. Kolejny raz jak się napisze prawdę botom to ci nie umieją odpisać.

Jak już wiesz, ze Horizon 2 ma taki sam poziom grafiki co DC, to powiedz mi ekspercie jeszcze gdzie jest lepsza , w The order czy QB ?

Nikt nie wie, jaki będzie DriveClub, ale póki co zachwyca grafiką. W przypadku Horizon 2 różnica polega na tym, że pierwszy Horizon zdobył ogromne uznanie, więc jaranko jest uzasadnione. Ze wstępnych zapowiedzi też wygląda ciekawiej.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wut ? Przeciez przed wydaniem FH na 360tke malo kto wierzyl w ten tytul. Wiekszosc myslala, ze to bedzie wyludzacz kasy lecacy na marce z rozowym HUDem. Po premierze okazalo sie, ze to swietna gra jest tak wiec teraz wszyscy sie jaraja. 

Opublikowano

Dziękuję dobranoc. Kolejny raz jak się napisze prawdę botom to ci nie umieją odpisać.

Jak już wiesz, ze Horizon 2 ma taki sam poziom grafiki co DC, to powiedz mi ekspercie jeszcze gdzie jest lepsza , w The order czy QB ?

Nikt nie wie, jaki będzie DriveClub, ale póki co zachwyca grafiką. W przypadku Horizon 2 różnica polega na tym, że pierwszy Horizon zdobył ogromne uznanie, więc jaranko jest uzasadnione. Ze wstępnych zapowiedzi też wygląda ciekawiej.

Tylko przeczytaj jeszcze raz do czego ja sie odnoszę. Nie chodzi mi o grywalnosć i co wygląda ciekawej, bo może i FH2 zapowiada się ciekawej. nie wiem nie jarają mnie samochodowki więc i mam wy(pipi)ane na powyższe gry. Ja tylko piję do tego, ze maz napisał, że gry mają taki sam poziom grafiki :D

No kurffa, po czym o to ocenił, po bullshotach, gifach ?

e. o mazzeo już edytowął posta, trzeba się jakoś bronić jak się zdało sobie sprawę, że sie nie ma co odpisac. :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Te Macio ale spadaj z tym awatarem, ja bylem pierwszy ;f

@Figaro

To jakis indyk czy normalna platformowka ma byc ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jedno wyklucza drugie, czy co?
Opublikowano

Jedno wyklucza drugie, czy co?

Ciekaw jestem czy mam sie spodziewac giereczki na 3 godziny z jakims unikatowym patentem czy pelnokrwistej platformowki. Sory ale w tym gatunku jeszcze nie mialem okazji zagrac w zadnego dobrego indora (mowimy stricte o 3D), wiec tak, jak juz lapiesz za slowka to w pewnym sensie wyklucza.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

usz1wmqbseaw.jpg

Skoro śle takie groźby do ludzi, to modlę się, żeby kiedyś nie przyjechał do Warszawy.

Opublikowano

usz1wmqbseaw.jpg

Skoro śle takie groźby do ludzi, to modlę się, żeby kiedyś nie przyjechał do Warszawy.

Przebacz mu a nie.

Opublikowano

usz1wmqbseaw.jpg

"System wars" ?

Co za idiota tam nazwy tematow wymysla.

Opublikowano

Najpierw Mendrek wysylajacy grozby przez PSN'a, teraz to. Nie ma co klapy, swietnych macie przedstawicieli.

Opublikowano

gdzie latał, jakie latał? Twój nerwosol tak głośno zawibrował że aż na polygamii linka do tego posta ktoś wrzucił, nie musiałem szukać specjalnie.

Tak pewnie było...

Opublikowano

Cos ci sie pomylilo. Klapy uskuteczniaja DC bo jest to ex na PS4, boty jaraja sie FH2 z prostego powodu, poprzednia czesc byla wysmienita.

Coś ci się pomylili. Klapy uskuteczniaja DC, bo jest to gra Evolution, twórców WRC i MS, a za model jazdy odpowiada koles od PGR.
Opublikowano

usz1wmqbseaw.jpg

"System wars" ?

Co za idiota tam nazwy tematow wymysla.

Co to za podforum w ogóle?

Opublikowano

(judasz i sprzedawczyk - wyzwę od pedałów, jak się tu jeszcze pojawi)

Borze jakie smieszne suchar alert:

Czym zaplacil Macio za Xbone'a ?

Srebrnikami

@Dahaka

To na innym forum jest, polygamia lub gameonly

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

84dk99l1c4rt.jpg

Iras poniżej 1080p gier nie kupuje przecież. Widać, co się najbardziej liczy.

Opublikowano

@Dahaka

To na innym forum jest, polygamia lub gameonly

No ja wiem.

Mówiąc "podforum" miałem na myśli analogiczną sytuacją jak z nazwą "podkonsola"

bo forumek jest tylko jeden <3

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

juz tu kiedys pisalem ze iras i jemu podobni z gameonli przepedzili stamtad tym co pisali wielu normalnych uzytkownikow - adriano, shadow snake, wooyek, unlimited - nawet skrajne betony jak kkrt, yeti nie wytrzymali i stamtad uciekli, a kiedys tam nawet mieli kolesia co rzekomo w ubi pracowal nad ac3 i zakladal sie ze snieg bedzie taki jak na pierwszym target trailerze

ale nie ma co sie dziwic jak tam sie publicznie ludzi obraza i grozi ze sie ich pobije 

psxextreme to forum dla szlachty i ludzi na poziomie dlatego apeluje do irasa - poszukaj sobie w sieci innej piaskownicy

Opublikowano

Jaki nick ma na fpe ten iras?

Opublikowano

Iras

Opublikowano

kazub

Opublikowano

juz tu kiedys pisalem ze iras i jemu podobni z gameonli przepedzili stamtad tym co pisali wielu normalnych uzytkownikow - adriano, shadow snake, wooyek, unlimited - nawet skrajne betony jak kkrt, yeti nie wytrzymali i stamtad uciekli, a kiedys tam nawet mieli kolesia co rzekomo w ubi pracowal nad ac3 i zakladal sie ze snieg bedzie taki jak na pierwszym target trailerze

ale nie ma co sie dziwic jak tam sie publicznie ludzi obraza i grozi ze sie ich pobije 

psxextreme to forum dla szlachty i ludzi na poziomie dlatego apeluje do irasa - poszukaj sobie w sieci innej piaskownicy

Szkoda mi tylko kilku fajnych osób z tamtego forum, że muszą zmagać się z taką postacią. Dla dobra poziomu forumka, Iras powinien dostać zakaz wypowiadania się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.