Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ku przestrodze-czego nie jeść?

Featured Replies

Opublikowano

Co do suchości pasztecików to masz rację kiedyś kupiłem i taką miałem ochotę na niego że zeżarłem bez barszczu i o mało się nie zakrztusiłem bo siadło mi tak na gardle że myślałem że umrę. 

Przepis pójdzie w dziale innym bo trochę piszemy o takich smakołykach nie w tym temacie.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszystko co zawiera kminek.

• mi tez kminek psuje cale danie. najgorzej, ze wystarczy dac jedno nasionko, a czuc w calym garnku. w sensie, ze malo dodasz, ale smak jest silny i dominuje w calej potrawie i wtedy nie specjalnie mi t

• nawet nie ma napisane "ser żółty" tylko samo "żółty tostowy" , to musi być naprawde srogi wyrób seropodobny   zresztą nie tylko sery mają takie "produkto-podobne" badziewia, "czekolada" znana z prl,

Opublikowano

Durianów. Te owoce smierdza martwą dupą:/ Zjadlem w postaci malutkiej porcji lodow i do teraz chce mi sie rzygac.

Opublikowano

nie jedźcie żółtego śniegu.

Opublikowano

Są miejsca, gdzie ludzie marzą o żółtym śniegu.

Opublikowano

Durianów. Te owoce smierdza martwą dupą :confused: Zjadlem w postaci malutkiej porcji lodow i do teraz chce mi sie rzygac.

Owoc nie jest taki zły, śmierdzi co prawda, ale każdemu smakuje różnie i raczej jest to smak pozytywny, chociaż mam koleżankę, która określiła go jako "kocie rzygi". Kumpela za to jadła kiedyś loda o smaku duriana, dała nam każdemu spróbować: był paskudny i nie dość że śmierdział, to smakował jakbyś jadł loda z cebuli, więc może lody faktycznie zawsze są paskudne.

Ze swojej strony nie polecam navajas, jeśli ktoś będzie na zachodnim wybrzeżu Hiszpanii. Paskudne to i gorzkie.

navaja.jpg

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

Reakcja tego typa jest bardzo ciekawa i muszę tego spróbować.

Opublikowano

Kupiłem w biedronce dwa zielone jabłka ponad dwa miesiące temu, jedno zjadłem, drugie ciągle leży w kuchni i nadal wygląda jak w dniu zakupu :| nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

zobacz czy się odbija od podłogi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pringles Xtreme exploding Cheese & Chilli popite cydrem Woodpecker.

Ta mieszanka smakuje jak wymiociny. W ryju ma się autentyczny posmak treści żołądkowej. Jak ktoś ma szansę, polecam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jadłem żelki z solą morską o smaku lukrecji. własciwie to żelka. ale to paskudne w smaku  :nuke: skończyło się tylko na rozgryzieniu tego "przysmaku"

Opublikowano

Jadłem ostatnio burrito w knajpce Mexicana w Warszawie, i zapiłem browarami. Następnego dnia srałem i pierdziałem cały dzień. Ogólnie polecam, bo było dobre :D

Opublikowano

Kupiłem jakiś czas temu "agrest w czekoladzie". Normalnie są orzechy, albo rodzynki, a nie agrest. Smakowało i dodam, że to był produkt tescowy. A czego nie polecam? Kawy w czekoladzie, również produkt tescowy. Prażona kawa oblana czekoladą. Normanie gryziemy ziarnka kawy, które są chyba jakoś specjalnie prażone, ale i tak nie polecam.

Opublikowano

No agrest i wiśnie w czekoladzie to goty słodycze. W Lidlu czasami można spotkać.

Opublikowano

Kupiłem jakiś czas temu "agrest w czekoladzie". Normalnie są orzechy, albo rodzynki, a nie agrest. Smakowało i dodam, że to był produkt tescowy. A czego nie polecam? Kawy w czekoladzie, również produkt tescowy. Prażona kawa oblana czekoladą. Normanie gryziemy ziarnka kawy, które są chyba jakoś specjalnie prażone, ale i tak nie polecam.

Jadlem to, tzn te tescowe "x w czekoladzie". Agrest i wisnia spoko, orzechy/migdaly tez. Kawy nie lubie to sie nie wypowiem, ale migdaly w cynamonie to go.wno obesrane. Nie tykac.

Opublikowano

(pipi)a, migdały w cynamonie to coś niesamowitego, jak ktoś nie jadł, a lubi migdały i smak cynamonu to musi spróbować.

Opublikowano

Kiedyś mamuska kupiła bułkę tartą w biedrze. Nigdy się tego nie kupuje, ale akurat potrzebowała i... w bulce były mysie bobki. Szkoda że tego nie widziałem. Wzorem wykopowiczow wysłał bym fotę do producenta i dostał w zamian zapas bułki na cały rok:)

Opublikowano

Nie czuję obtaczania kotletów w bułce tartej, syf i do tego niedobre.

Opublikowano

Nie czuję obtaczania kotletów w bułce tartej, syf i do tego niedobre.

To tak jakbyś napluł na Polskę.

Opublikowano

Krupek jeszcze napisz, ze kalafiora nie jesz bez bulki tartej.

Opublikowano

kalafior i fasolka szparagowa tylko z bulka tarta

Opublikowano

Ani fasoli, ani kalafiora nie jem z bułką tartą. Kalafiora uwielbiam podsmażonego w przyprawach orientalnych, a fasolkę z suszonymi pomidorami, albo samą.

Opublikowano

a takie coś z bułką tartą?

Kotlet_schabowy_56.jpg

jadłbym... (bonus za widoczny tłuszcz :D)

w ogole lubie schabowe a jem je ze 2 razy w roku.. jakiś paradox

Edytowane przez Yano

Opublikowano

kotlet tylko z ziemkniakami i kapusta albo buraczkami, a nie jakies (pipi)a kombinacje z frytkami