c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Powiem wam że na papierze fajnie ta Walia się prezentuje. Co prawda Hennesey kontuzja i za niego młody Ward na bramce, ale w obronie Davies z Tottenhamu, kapitan Swansea Williams, w środku Allen z Liverpoolu, Ramsey czy Neil Taylor, z przodu Bale. Chociaż gdyby ode mnie to zależało to Chester poszedłby na ławę, bo prawie cały sezon grzał ławę w West Bromie, i za niego Collins który zaliczył fajną końcówkę sezonu w West Hamie. Nawet pomijając Bale'a i Ramseya mają o niebo mocniejszy skład niż Słowacy. Tam tylko Hamsik, ewentualnie Weiss, który mimo dopiero 26 lat już parę sezonów kopie w Katarze czy na innych pastwiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mnie też dziwi stawianie Słowacji w roli faworytów. Prędzej postawiłbym w roli czarnego konia na Walię, niż na Słowaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja polecam wykupic vipa za 18zl na miesiac na listam3u.com (zaproszenie: EURO2016) i odtwarzasz w kodi, zero lagow, full hd polecam :czesc: Dzięki za info kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Trwający od wczoraj krwawy mecz pomiędzy Rosją i Anglią, na żywo i w kolorze. https://www.rt.com/on-air/russia-england-euro2016-match/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Walia to wydmuszka jest tylko, nawet nie wyjdą z grupy, stawianie Słowacji w roli faworyta jest oczywiste dla każdego kto oglądał ostatnie mecze obydwu zespołów i potrafi na ich podstawie wyciągać wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tez mi sie wydaje ze za bardzo sie ta Walia wszyscy podniecaja. Tak samo nie rozumiem co sie nagle takiego w pilce wydarzylo, ze Francja stala sie faworytem nr 1 do wygrania turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Fenomen futbolu reprezentacyjnego jest taki, że imimo niby ogromnych różnic dalej trudno kogokolwiek postawić jako faworyta. Albania to chyba najbliżej do słabeusza na tym turnieju (raczej z racji długotrwałej formy niż nawet samych eliminacji, gdzie zwłaszcza w ich pierwszej połowie wyglądali w miarę mocno), ale i tak mogła punkty urwać, i to w dziesiątkę. Wszystko wydaje się możliwe. Słowacja w eliminacjach zdobyła 4 punkty przeciw Ukrainie, pokonała Hiszpanię - i to mniej fuksiarsko, niż Polska Niemcy (rewanż był już raczej jednostronny na korzyść Hiszpanii). Ekipa z potencjałem, której trudno strzelić gola dopóki jest skupiona. Wydaje się stworzona na taki turniej. Pod koniec eliminacji wyglądali już słabiej, ale przegląd wyników towarzyskich meczów od tego czasu jest całkiem imponujący. Walia to ciężka ekipa, prawie nie traciła goli w eliminacjach. W sumie wyglądała mi zawsze dość słabo, ale skoro swoją grecką metodą zdobyli 4 pkt. przeciw Belgii, to też znaczy, że każdy wynik jest możliwy. Wspomnijmy jeszcze raz pokaz wirtuozerii, który doprowadził do tej niesamowitej, jedynej bramki w tym dwumeczu... https://www.youtube.com/watch?v=bBE_UMB1IcQ Dzisiaj Walia gra 5 obrońcami, Słowacja chyba wyjdzie w stylu podobnym do Belgii, ale obecność ich lidera Hamsika w pomocy w 4-3-3 powinna sprawić, że będą mieli inicjatywę w ataku. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jakby ktoś chciał ace streama w HD: 42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 O skurwysyn co objechał. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Hamsik robi coś takiego podczas gdy Ramsey kopie sobie bez sensu piętkami. Różnica klas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Po dzisiejszym meczu jestem juz pewien, ze "ser szwajcarski" swojej nazwy nie wzial od produktu mleko-pochodnego. Ale je.bnal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Lepszy niż Ronaldo. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 BAAAAAALREEEEE KUURWAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Piękne trafienie Bale, ja postawiłem na Walię, a kursy wysokie i wyrównane na obie drużyny. Na taką Szwajcarię było chyba 1,8. Można zarobić Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Na drużyne popka po straceniu gola kurs podskoczył do 50. Ale to i tak nic by nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 po 10min już lepszy mecz niż Alb-Szw Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 http://oklivetv.com/zdf-live/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja polecam wykupic vipa za 18zl na miesiac na listam3u.com (zaproszenie: EURO2016) i odtwarzasz w kodi, zero lagow, full hd polecam :czesc: Dzięki za info kolego! Dzieki dziala miodzio w kodi, kupilem opcje za 12zl, po grupowych chyba wszystko bedzie w ogolnodostepnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Walia to ma dobrze. Mogą grać sobie na luzie, mogą dostawać po 0-3 w każdym meczu i nie wyjść z grupy, bo nic gorszego niż fryzura Ramseya ich nie spotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Slowacja jaka technika Az chca wjechac z pilka do bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 http://www.uefaeuro2016live.com Tam masz kilka linków. Niemiecki, Angielski i chyba Ruski komentator. Hmmm obraz najlepszy u niemiaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 na razie zdecydowanie najslabszy mecz euro co do szwajcaria - albania - albanczycy zrobili na mnie mega wrazenie, bym byl albanczykiem to bylbym dumny z ich postawy, wiadomo, ze szwajcarzy mieli wiecej z gry i ilosci sytuacji ale mecz mogl sie skonczyc roznie, ogolem spodziewalem sie slabego meczu, a dostalem na prawde wporzo widowisko Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 http://oklivetv.com/zdf-live/ Ale tu kobieta komentuje fuuuuuuuuuuuuu- I co z tego ważne że nie kodują Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja oglądam ten mecz w tv na ZDF. Tak się akurat składa, że na ZDF i ARD (Das Erste) cały turniej jest emitowany na tych kanałach z HotBirda, niestety, ale w SD. Na Astrze jest to w HD. Pomimo tego, że jestem abonentem CP, nie zapłaciłem za EURO. Co do trwającego meczu obstawiam remis lub zwycięstwo Walii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Słowacy trochę bez ładu i pomysłu, może się ogarną w drugiej połowie i coś pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi