Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Taka sobie ta 1 połowa. Spodziewałem się festiwalu bramek i się zawiodłem ale lecimy 2 połowę. Mam nadzieję, że ktoś strzeli bo na 6 do roboty.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 265,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

CnBwTsFWAAAU6K0.jpg

13654293_1757177567836861_11178470239799

Edytowane przez asax

Opublikowano

No coś się jakby rozkręca.

Opublikowano

Mam nadzieje ze jednak Francja ten jeden gol sobie zdobędzie i sie zaraz wszystko skonczy.

Opublikowano

Boże jaka ta Francja chu.jowa. Mają przewagę umiejętności w każdej strefie, a grają tak jakby czekali aż im sędzia gwizdnie jakiegoś karnego. Żałosny finał.

Opublikowano

No druga połowa to trochę zsiadłe mleko, Portugalia kompletnie się wycofała inaczej niż w porzednich meczach. Wyglądają na po prostu zmęczonych od początku drugiej połowy. W takim meczu można najbardziej docenić siłę fizyczną i kondycję Francuzów, którą prezentowali przez większość turnieju.

Najlepszym graczem Portugalii, i chyba w ogóle, jest dziś Rui Patricio.

Obie strony oczywiście są mądre i nie nadziewają się na wystawione ostrze, tylko grają jak mogą. Dobry mecz.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

I pomyśleć że w tym finale mogła być Szwajcaria, taka słaba ta Portugalia :( :( :( Cholerne karne :(

Opublikowano

No druga połowa to trochę zsiadłe mleko, Portugalia kompletnie się wycofała inaczej niż w porzednich meczach. Wyglądają na po prostu zmęczonych od początku drugiej połowy. W takim meczu można najbardziej docenić siłę fizyczną i kondycję Francuzów, którą prezentowali przez większość turnieju.

Najlepszym graczem Portugalii, i chyba w ogóle, jest dziś Rui Patricio.

Obie strony oczywiście są mądre i nie nadziewają się na wystawione ostrze, tylko grają jak mogą. Dobry mecz.

W innych meczach atakowali?

Opublikowano

comment_ownA8zaxQStnyxW9LrwFvH7Q1e1kJru7

Opublikowano

To akurat mało śmieszne.

Opublikowano

Dajcie spokój, znowu dogrywka? Muszę iść spać bo rano trzeba wstać. Mecze oglądać każdy jeden potrafi a robić to ni ma komu. :/

Opublikowano

Powiedzcie mi i wytlumaczcie, dlaczego ci przyglupawi kopacze zawsze podnosza reke, chcac wymusic korzystna dla siebie decyzje sedziego? Parenascie minut temu Evra podniosl reke, choc doskonale wiedzial, ze to on wybijal pilke na rog, a nie Portugalczyk. FIFA i UEFA powinna wydac tym podnoszacym łapska piłkarzom bezpardonowa wojne. Za podniesienie żółta kartka, nie ważne czy mial racje czy nie mial, za drugie podniesienie - czerwona. Skonczylo by sie babci sranie po krzakach...Strasznie mnie to drazni...

Opublikowano

35 minut snu mniej. Dzięki Żygniak :/

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No to idę kimać, nie chce mi się dalej oglądać najnudniejszego turnieju piłkarskiego ever. Rano sobie obejrzę karne.

Opublikowano

35 minut snu mniej. Dzięki Żygniak :/

Dokladnie. Nudny ten mecz jak sardynki w mleku. Mam nadzieje, ze nie bedzie karniakow.

Opublikowano

Jak moliśmy zobaczyć, Rui Patricio ma ogólnie pewną reputację obrońcy karnych, taki portugalski mini Handanović. Jeśli Francja nie strzeli w dogrywce (ale z taką przewagę? Powinni spróbować) to może niesprawiedliwości stanie się zadość i Portugalia zazna jak to wygrać.

Opublikowano

Pacman to akurat dobra giera. Lepsza niz ten meczy. Dobrze spedziłeś czas.

Opublikowano

Jedyne co ten final może uratować to karne na poziomie Niemcy-Włochy xD