Skocz do zawartości

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Taka sobie ta 1 połowa. Spodziewałem się festiwalu bramek i się zawiodłem ale lecimy 2 połowę. Mam nadzieję, że ktoś strzeli bo na 6 do roboty.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 248,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

CnBwTsFWAAAU6K0.jpg

13654293_1757177567836861_11178470239799

Edytowane przez asax

Opublikowano

No coś się jakby rozkręca.

Opublikowano

Mam nadzieje ze jednak Francja ten jeden gol sobie zdobędzie i sie zaraz wszystko skonczy.

Opublikowano

Boże jaka ta Francja chu.jowa. Mają przewagę umiejętności w każdej strefie, a grają tak jakby czekali aż im sędzia gwizdnie jakiegoś karnego. Żałosny finał.

Opublikowano

No druga połowa to trochę zsiadłe mleko, Portugalia kompletnie się wycofała inaczej niż w porzednich meczach. Wyglądają na po prostu zmęczonych od początku drugiej połowy. W takim meczu można najbardziej docenić siłę fizyczną i kondycję Francuzów, którą prezentowali przez większość turnieju.

Najlepszym graczem Portugalii, i chyba w ogóle, jest dziś Rui Patricio.

Obie strony oczywiście są mądre i nie nadziewają się na wystawione ostrze, tylko grają jak mogą. Dobry mecz.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

I pomyśleć że w tym finale mogła być Szwajcaria, taka słaba ta Portugalia :( :( :( Cholerne karne :(

Opublikowano

No druga połowa to trochę zsiadłe mleko, Portugalia kompletnie się wycofała inaczej niż w porzednich meczach. Wyglądają na po prostu zmęczonych od początku drugiej połowy. W takim meczu można najbardziej docenić siłę fizyczną i kondycję Francuzów, którą prezentowali przez większość turnieju.

Najlepszym graczem Portugalii, i chyba w ogóle, jest dziś Rui Patricio.

Obie strony oczywiście są mądre i nie nadziewają się na wystawione ostrze, tylko grają jak mogą. Dobry mecz.

W innych meczach atakowali?

Opublikowano

comment_ownA8zaxQStnyxW9LrwFvH7Q1e1kJru7

Opublikowano

To akurat mało śmieszne.

Opublikowano

Dajcie spokój, znowu dogrywka? Muszę iść spać bo rano trzeba wstać. Mecze oglądać każdy jeden potrafi a robić to ni ma komu. :/

Opublikowano

Powiedzcie mi i wytlumaczcie, dlaczego ci przyglupawi kopacze zawsze podnosza reke, chcac wymusic korzystna dla siebie decyzje sedziego? Parenascie minut temu Evra podniosl reke, choc doskonale wiedzial, ze to on wybijal pilke na rog, a nie Portugalczyk. FIFA i UEFA powinna wydac tym podnoszacym łapska piłkarzom bezpardonowa wojne. Za podniesienie żółta kartka, nie ważne czy mial racje czy nie mial, za drugie podniesienie - czerwona. Skonczylo by sie babci sranie po krzakach...Strasznie mnie to drazni...

Opublikowano

35 minut snu mniej. Dzięki Żygniak :/

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No to idę kimać, nie chce mi się dalej oglądać najnudniejszego turnieju piłkarskiego ever. Rano sobie obejrzę karne.

Opublikowano

35 minut snu mniej. Dzięki Żygniak :/

Dokladnie. Nudny ten mecz jak sardynki w mleku. Mam nadzieje, ze nie bedzie karniakow.

Opublikowano

Jak moliśmy zobaczyć, Rui Patricio ma ogólnie pewną reputację obrońcy karnych, taki portugalski mini Handanović. Jeśli Francja nie strzeli w dogrywce (ale z taką przewagę? Powinni spróbować) to może niesprawiedliwości stanie się zadość i Portugalia zazna jak to wygrać.

Opublikowano

Pacman to akurat dobra giera. Lepsza niz ten meczy. Dobrze spedziłeś czas.

Opublikowano

Jedyne co ten final może uratować to karne na poziomie Niemcy-Włochy xD