Opublikowano 20 maja 201410 l Też jestem w pracy niestety:/ Niby to wersja UK ale rzadko wydawca robi oddzielne płytki dla polski. Stawiam że pewnie są.
Opublikowano 20 maja 201410 l Ktoś odebrał osobiście w Ultimie? Czekam cały dzień i nie ma maila . Jak dziś nie kupię to rezygnuję z zamówienia, nie chce płacić za tą grę więcej niż te 219zł.
Opublikowano 20 maja 201410 l A logowałeś się na ultimie i sprawdzałeś status zamówienia? Ja już nie raz miałem sytuację że maila nie było a potem wchodzę na sklep a tam "GOTOWE DO ODBIORU".
Opublikowano 20 maja 201410 l A logowałeś się na ultimie i sprawdzałeś status zamówienia? Ja już nie raz miałem sytuację że maila nie było a potem wchodzę na sklep a tam "GOTOWE DO ODBIORU". Logowałem się i sprawdzałem - jest w statusie zaakceptowane...
Opublikowano 20 maja 201410 l Kiedyś mi się zdarzyło, że z godzinę przed zamknięciem sklepu dostali dopiero jakąś grę. Ale to dawno było, więc nie wiem jak teraz z dostawami na Chłodną jest. Sam czekam aż dostanę informację, że mój egzemplarz wysłali wreszcie (wersja XO). Edytowane 20 maja 201410 l przez wrog
Opublikowano 20 maja 201410 l Tez dostałem tą wersje occupied edition, a zamawiałem w zeszłym tygodniu. Gra ma polskie napisy. Mam pytanie, wcześniej mowa była że będzie patch 5GB na dzień dobry do wolfensteina, a mi nic nie chce się ściągnąć. Był u was?
Opublikowano 20 maja 201410 l U mnie był ale ściąganie się włączyło dopiero jak pierwszy raz grę odpaliłem.
Opublikowano 22 maja 201410 l Słuchajcie mam pytanie, w sumie nigdzie nie mogłem zlokalizowac tematu z Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, dla tego zadaję pytanie w tym temacie. Podpowiedzcie mi proszę jaka jest różnica między tymi wersjami? Różnica jest 7,3 Euro tak więc sporo. Chcę zamówi sobie grę z play asia tym bardziej, że jest free shipping a co za tym idzie gra kosztuje mnie około 182 zł, czyli taniej niż w naszych sklepach. Liczę na wasze sugestię. http://www.play-asia.com/dynasty-warriors-8-xtreme-legends-complete-edition-paOS-13-49-en-70-7ilf.html http://www.play-asia.com/dynasty-warriors-8-xtreme-legends-complete-edition-paOS-13-49-en-70-7jwt.html
Opublikowano 23 maja 201410 l Czy ktoś się orientuje, czy preorder Destiny w cenie 60$ na PSN (z dostępem do bety od lipca 2014) to ostateczna cena gry? coś podejrzanie tanio by to było bo wychodziłoby jakieś ok. 190zł
Opublikowano 23 maja 201410 l Udało się komuś gdzieś wyrawać Watch Dogs? Chodzi plota, że niektóre sklepy już sprzedawały.
Opublikowano 26 maja 201410 l Watch Dogs można już bez większych problemów zakupić w sieci sklepów: Media Markt w cenie 229zł.
Opublikowano 26 maja 201410 l Watch Dogs można już bez większych problemów zakupić w sieci sklepów: Media Markt w cenie 229zł. Potwierdzam, w Gorzowie Wlkp też jest i za 229. Kolejny raz beka z preorderów w naszym kraju, chyba tylko przy PS4 i RDR jak na razie opłacało się brać preorder. No nic za tyle to chyba wezmę
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Autor Orientuje się ktoś z obecnych jaka będzie cene dlc do inFamous, ale na fizycznym nośniku? Wiem tylko, że wersja cyfrowa ma kosztować 69 czy 79 zł, a wersja pudełkowa wyjdzie 10 września.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Orientuje się ktoś z obecnych jaka będzie cene dlc do inFamous, ale na fizycznym nośniku? Wiem tylko, że wersja cyfrowa ma kosztować 69 czy 79 zł, a wersja pudełkowa wyjdzie 10 września. Pytałem ultimy, nie wiedzą czy w ogóle pudło wyjdzie w polsce.
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l Znacie jakas stronke z oficjalnymi premierami gier w jednym miejscu? Edytowane 20 sierpnia 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Albo na Eurogamerze http://www.eurogamer.pl/releases.php#month=8&year=2014&platform=&=
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Albo gry online http://www.gry-online.pl/daty-premier-gier.asp?PLA=15&CZA=2
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Bedzie bundle z fifa15? Raczej nie, bo EA brata się teraz z M$ i Xbone będzie miał bundla z FIFĄ15 jeśli się nie mylę