Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Gre maja juz w sklepach Power Play

Opublikowano

Również zamówiłem z MM Specjalną edycję i na razie żadnego maila prócz potwierdzenia zamówienia nie ma :(

Nigdy z MM nie zamawiałem preordera, jest jakakolwiek szansa na odbiór gry w dniu premiery?

Opublikowano

Wszystkie większe sieci mają grę na stanie od kilku dni - nie powinno być żadnych problemów w dzień premiery :)

Opublikowano

Ja zamawiałem w MM Edycję Specjalną w PS4 z MGSem i dostałem dzień po premierze :/ chociaż na sklepie mieli to musiałem czekać na przesyłkę ponieważ ze sklepu nie mogli mi wydać. Miałem wcześniej opłacone zamówienie).

Też u nich mam preordera na Edycję Specjalną U4. Tym razem płatne przy odbiorze.

Opublikowano

Też zamówiłem U4 edycję specjalną w Media Markt i mam tylko maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia, a status zamówienia jest cały czas jako złożony.

Jak dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu, to powiedzieli mi, że status zmieni się, oraz wyślą maila, jak będzie gra gotowa do odbioru. No i mam nadzieję, że tak właśnie będzie, bo nie wyobrażam sobie jutro jeżdżenia i szukania dostępnej edycji specjalnej po innych sklepach.

Opublikowano

Tez mam zamowiona specjalna. Jutro ide tam na otwarcie i jak nie beda mieli mojego zamowienia to biore zwykla z polki, na pewno nie bede czekal jeszczego jednego dnia przez ich nieogarniecie.

Opublikowano

Jak ktoś zamawiał odbiór osobisty to i tak sztywno sie trzymają terminu i odbiór dopiero jutro.

Dziś już wysyłaja gre poczta/kurier, ale odbiór osobisty dopiero jutro

edit: i tak jak messer pisze z tym smsem w sieciówka, też już to znam z doświadczenia, wcześniej nie wydadzą

Odpuściłem już sobie dzwonienie i kombinowanie, panowie wszyscy zaczniemy równo od jutra :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W Szczecinie mniejsze sklepy również dostaną grę dopiero jutro :( Pozostaje niestety czekać.

Opublikowano

Media Expert właśnie pojawiła się w dostępnych Edycja Specjalna i info że wysyłają 24h. Można :cebula: na 10 zł z newsletterem.

Opublikowano

Nie dostaniecie tego dzisiaj bo jest kara za każdą sprzedaną udokumentowaną sztuke przed 10.05 - 10 000zł od Sonego

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Wiadomo. Byle by było na jutro ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Generalnie wtorkowe premiery to zło, exy od Sony też najgorsze. Gadałem z jednym typkiem z małego sklepiku, był mocno wkur.wiony :) Od piątku ludzie pytają, dzwonią i przychodzą. Każdy chce w weekend pograć, logiczne. A on nawet gier jeszcze nie dostał. No i te kary, większość sprzedawców się ich boi. Na szczęście mamy Śląsk, miejsce gdzie jest mnóstwo konsolomaniaków i mnóstwo lokalnych sklepów z grami. Tam od soboty można było kupić U4, a może i wcześniej po znajomości. Miałem tam jechać wczoraj z ziomkiem, ale samochód był zajęty, a busem nam się nie chciało dymać.

Krakowskie Empiki - brak, jutro pytać (lel).

Krakowskie Saturny - brak, jutro od rana będzie

NoGame - też lipa, jutro będzie

Edytowane przez aux

Opublikowano

W Kraku jedyna opcja na gry przed premierą to Quicksave, no ale im też nie zawsze wychodzi. Cała reszta a szczególnie sieciówa jak saturn to szkoda drogi nawet. :)

Opublikowano

Media Expert właśnie pojawiła się w dostępnych Edycja Specjalna i info że wysyłają 24h. Można :cebula: na 10 zł z newsletterem.

Ciekawe tylko czy jutro bedzie jak zlozylem zamowienie ;)

No coz na spokojie po pracy o 17 mam nadzieje ze dorwe albo ta kopie albo w mm. A jak nie to bedzie trzeba zwykly egzemplarz wyrwac .

Opublikowano

Gre można tylko kupić wcześniej jeśli nie jest w polskiej dystrybucji - ściagana partia z innego kraju, ale widze że w większości sklepiki które sie deklarowały że beda miały inne wersje prawie każdy ma tylko z Sony Polska

Opublikowano

Ten mediaexpert to nie taki zly pomysl, przed chwila na ich stronie wyskoczylo mi ze gwarantuja dostawe Uncharted na jutro. Jak ktos nie ma ich sklepu w okolicy to mozna tez kurierem (przesylka free)

Opublikowano

W Krakowie na giełdzie na Balickiej jest jeden gość, który sprzedaje/wymienia oryginalne gry i często ma je z czeskiej dystrybucji. Miałem w weekend jechać sprawdzić czy już ma U4 ale kuwa nie pojechałem :P Ale to tak na przyszłość, może komuś przyda się to info.

Opublikowano

Edycja specjalna w Euro agd - sms, że już wysłane. Chociaż po cichu liczyłem, że już dzisiaj odbiorę.

Opublikowano

Zamawiał ktoś w Ultimie,wiadomo już czy dzisiaj wysyłają?

Edytowane przez mats3600

Opublikowano

Zrzut_ekranu_2016_05_09_o_11_14_22.png

Chyba nie :yao:

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Ale to tylko kolekcjonerki dotyczy, paru bogaczków ucierpi więc no problemo, hehe