Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj anulowali mi zamówienie, a dzisiaj dostałem takiego maila :reggie:

Podziel się opinią o zakupach na Saturn.pl

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za skorzystanie ze sklepu internetowego Saturn.pl. Twoja opinia jest dla nas najważniejsza i dlatego uprzejmie prosimy Cię o podzielenie się z nami swoim zdaniem. Dzięki Tobie możemy się nieustannie rozwijać i podnosić standardy obsługi.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Mnie też anulowali, wygląda na to że w Polsce w ogóle nie da się jej kupić.

Opublikowano

Jak ktoś będzie miał cynk gdzie można dostać szybciej Horizona we Wrocławiu, niech da znać:)

Opublikowano

W przypadku gier Sony to raczej zapomnijcie - sieciówki nie będą ryzykować, a z tego co widziałem w Gdańsku - małe, często sprytne sklepiki (mające takie Dark Souls III tydzień przed premierą np.) też nie mają skąd załatwić, żeby im się to opłaciło.

Opublikowano

Ogólnie to zainteresowałem się tym steelbookiem z Saturna, który rzekomo można odliczyć od ceny gierki i zadzwoniłem na informację się dopytać co i jak. No i ogólnie nie ma żadnej takiej zasady, to wszystko zależy od indywidualnych sklepów. Więc raczej nie zakładałbym z góry, że te steelbooki są darmo ;).

Opublikowano

Mam kilka takich "preorderów" i zawsze odliczali cenę od produktu. W moim przypadku doświadczenia z MM i empik.

Zakadam że na infolinii pewnie pani nawet nie widziała o co chodzi.

Opublikowano

Hmmm. Dzwoniłem do mojego MM i powiedzieli że wystarczy przyjść z paragonem i przy multimediach (a nie przy kasie) to załatwią i żadnego problemu nie będzie. Ciekawe czy jakiś sklep problem zrobi  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Myślę, że nie, ale dziwi mnie trochę ta dezinformacja :). Na wszelki wypadek chyba podskoczę do siebie jutro się dopytać.

W ogóle jak zadzwoniłeś do swojego MM? Ja próbuję do Saturna i na stronie numer jest do infolinii, a na infolinii mówią, że bezpośredniego kontaktu ze sklepem nie ma.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mam bezpośredni numer na multimedia w MM Kalisz. Często tam dzwonię xD

Podać?

Opublikowano

Gdzie najtaniej Torment do wyrwania?

Opublikowano

Grymel.pl 169zł, ze steelbookiem. Wysyłka gratis.

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Cztery osoby z tego tematu zamowily preorder ze steelbookiem z mojego reflinka, nikt nie oplacil, moze ktos odstapi.

Opublikowano

Wzialem za pobraniem i nie licz Figuś że go odstąpie :shotgun:

Opublikowano

wasza ostatnia(?) nadzieja: :D

http://www.electro.pl/gry-playstation-4/gra-ps4-horizon-zero-dawn-edycja-kolekcjonerska-,id-789761

Godzine temu dostałem maila o wysyłce z electro. Yeah.

Dla beki kliknalem i kupilem bedac pewnym ze zaraz poleci anulowanie i to pomylka, a dzisiaj:

Wysłano zamówienie  :pawel: :pawel:

Opublikowano

W xkom można jeszcze składać zamówienia na edycję że steelbookiem.

Opublikowano

Dzięki, akurat mam na miejscu :) Kumpel też z cynku skorzystał.

Edytowane przez DonSterydo