Opublikowano 12 października 20168 l Ej, ale bieda, właśnie wyczytałem, że trzeba będzie dodakowo zakupić kamerkę za 200 zł. Czy ta kamera to dalej taki szmelc jak PS Eye? Z niską rozdzielczością i ziarnistością obrazu? Do zakupienia: PS4 Pro (bo nie mam czwórki, a pora już na zakup konsoli) - 1800 zł PS VR - 1800 I jeszcze kamerka za 200 zł. ja je.bie. Edytowane 12 października 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 października 20168 l Dolicz jeszcze sobie PS Move które potencjalnie nie jest wymagane, ale w większości gier będzie znaczącym ułatwieniem w immersji Ich cena właśnie leci w kosmos!
Opublikowano 12 października 20168 l Grzybiarz kup jakąś używaną kamerkę, to nie musi być ten nowy model. Dildosy zostały mi z czasów ps3, jeden był jeszcze nawet oryginalnie w blistrze zapakowany. Jedyny dodatkowy wydatek do psvr, to gry. Rez Infinity razem z vr playroom już czeka na dysku, vr worlds jedzie już dhl-em, 40 gigowy demo się pobiera. Jeszcze tylko driveclub vr muszę kupic, bo kierownica tez już stoi przygotowana. Mam nadzieje że Appki do oglądania 360 video z us pss, bedą też w Europie działać. Edytowane 12 października 20168 l przez basbot11
Opublikowano 12 października 20168 l Grzybiarz mam kamere do ps4 od 2 lat nieużywana w szufladzie. Działa jak chcesz na pw napisz to ci cebulowo sprzedam.
Opublikowano 12 października 20168 l Grzybiarz mam kamere do ps4 od 2 lat nieużywana w szufladzie. Działa jak chcesz na pw napisz to ci cebulowo sprzedam.Dzięki, ale ja chyba w listopadzie dopiero kupię konsole:), a VR pewnie później (o ile w ogóle - poczekam, poczytam, zobaczę).
Opublikowano 12 października 20168 l I juz sie syf zaczyna dzwoniłem do RTV AGD i zaczynaja ściemniać ze niby premiera jest przesunięta a moja dostawa jest przełożona na pojutrze jak tak ma to wyglądać to mega g.....o Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 października 20168 l Ja w euro mam status "przygotowano do wydania kurierowi"(od jakiejś 12). Ciekawe czy nie zmienili statusu, czy obejdę się smakiem na premierę i dostanę w piątek...
Opublikowano 12 października 20168 l "Kupujący PS VR musi dokupić kamerę. Mało który wie, że mamy od jutra w sprzedaży drugą wersję kamery. Różnica 10zł tylko i część na pewno chwyci w sklepie wersję pierwszą (pewnie nieświadomi istnienia v2). Najważniejsze jest to, że tzw. TV stand/uchwyt do dwójki jest w zestawie a do jedynki trzeba kupić oddzielnie - ciężko z dostępnością, a koszt 79zł. W skrócie - ostrzeż ludzi przed kupnem v1 kamerki." cytat z fejsowej grupy pixela. Czyli jednak są dwie wersje kamerki.
Opublikowano 12 października 20168 l Tak, są dwie wersje. Starszy model jest kanciasty, ale oprócz obudowy i podstawki, różnicy w działaniu nie uświadczysz, bo podobno bebechy są te same.
Opublikowano 12 października 20168 l Ja w euro mam status "przygotowano do wydania kurierowi"(od jakiejś 12). Ciekawe czy nie zmienili statusu, czy obejdę się smakiem na premierę i dostanę w piątek... Zapomnij o jutrze to mój ostatni preorder w RTV AGD Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia?
Opublikowano 12 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 13 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi.
Opublikowano 13 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jaki masz status zamówienia? Taki jak twój. Masz nr listu przewozowego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Miałem taki status jak Wy, dzisiaj rano wydali kurierowi z czasem dostawy na dziś. Prawdopodobnie pierw wysyłają do sklepu w twoim mieście, a z tamtąd odbiera kurier i przywozi wam pod drzwi. Nie dostaniesz dziś gogli. Kurier nie dostał jeszcze paczki, tylko nadali nr. Napisali w mailu termin dostawy na dziś, żeby ludzie nie dzwonili, w tym samym mailu jest info, że status przesyłki możesz sprawdzić dopiero po 18 danego dnia jak zarejestrują ją na sortowni. Paczki będą jutro(oby).
Opublikowano 13 października 20168 l Jak kupię jutro to poczekam jak kurier przyjedzie pozdrowie go środkowym palcem i tyle moich zakupów w RTV AGD jestem rozczarowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co ma kurier do tego? Pokażesz faka kolesiowi który dostarcza paczkę. Geez... :facepalmz:
Opublikowano 13 października 20168 l @boski karol Niezłe z nich gagadki, typowe zagranie janusza biznesu. Na szczęście nie ma mnie w domu do jutra, więc nie mam parcia, ale na pryszłość będę wiedział, żeby nie składać preorderu na sprzęt w ełro. Edytowane 13 października 20168 l przez pistaczek
Opublikowano 13 października 20168 l Dzwoniłem do euro i babka powiedziała, że wczoraj wydali już sprzęt kurierowi i że to DPD w uja leci ! edit Zamówienie zostało wydane kurierowi w dniu: 2016-10-13Planowana data dostarczenia przesyłki:2016-10-13 w godzinach 9:00-19:00 no to dziś już mam pograne Edytowane 13 października 20168 l przez DieseL