Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 942,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
5 godzin temu, Grabek napisał:

A no i zważywszy na mój poprzedni post, to czy jest sens teraz ludzi do kliniki zapraszać? I jaka jest w ogóle różnica tak na dobrą sprawę?

No to trzeba czytać między wierszami.

Jak Rozi wspomniał, to nie jest Iosefka z samego początku gry, tylko ktos podający się za nią i jakakolwiek wysłana tam osoba kończy jako eksperyment w postaci niebieskiego ludzika :)

Co do ludzi, których można odratować to jest ich niewiele i tylko jedna z nich MOŻE mieć faktyczny wpływ na ending oblokowujący pucharek i trzeba ją wysłać do katedry.
Postem komarzyska się nie przejmuj, bo w pewnie ni (pipi)a zrozumiałes i bez spiny graj dalej. Ewentualnie w NG+ ogarniesz resztę zakończeń jak będziesz chciał ją maksować.

Edytowane przez Bartolini

Opublikowano
W dniu 2.01.2019 o 13:38, Il Brutto napisał:

Nie no panowie badzmy powazni, Nioha dalo sie przejsc doslownie mashujac jeden przycisk i to cale zroznicowanie skilli i stylow walki sa tylko pozorne. Do tego kompletnie niezbalansowane umiejetnosci m. in. sloth talisman robicy easy mode z kazdego bossa.

jaki?

no tak średnio, po spaczowaniu, spowolnienie trwa znacznie krócej + zanim się je dostanie, mija dobre 20-30h (w zależnosci od skilla)

Opublikowano
3 godziny temu, nobody napisał:

jaki?

Kwadrat na środkowej postawie :potter:

Ja skończyłem podstawkę w czerwcu 2017, wtedy te talizmany faktycznie były op w chuy XD

Opublikowano
7 godzin temu, nobody napisał:

jaki?

no tak średnio, po spaczowaniu, spowolnienie trwa znacznie krócej + zanim się je dostanie, mija dobre 20-30h (w zależnosci od skilla)

Kwadrat.

PS. To najprawdziwsza prawda. Tak jak Masorz powiedział, włócznia w łapie i kwadrat. Chyba jakiś skill też się kupowało do tego.

Opublikowano

jak włócznia to postawa średnia i trójkąt, na tym sztychu i dobrym unikaniu można przejść całą podstawkę, tylko co to za zabawa

Opublikowano

Ja przeszedłem całą podstawkę na tej podstawowej rozkładaej kosie, bo najwiecej dmg mi zadawała gdy ją skoksałem. A pod koniec zmieniłem i dopakowałem do +9 Ludwig's holy blade i jak wpadłem z tym do córy kosmosu to odleciała na księżyc przy trzecim drugim podejściu :banderas: 

Opublikowano

Okejka, to wracam do włóczni i może tym razem ukończę bez grindu :ragus:

Opublikowano

Rzeczywiście giera po starym pawcia zrobiła się prostsza. Upnalem  sobie ten pierwszy toporek do +5 i już 5 bossów rozpykalem  za pierwszym razem. Na razie tylko ten hol przy działku  mną poniewiera  no i nie wiem gdzie mam iść l, Ale to standard w tej serii.

W ogóle co to za gunwo mnie czasem do góry wybija i miota o ziemię - insta kill? Tak ma być na razie? 

E: spadł głupek od karabinu i się zabił hehe. No to szukam teraz gdzie mam iść.

Opublikowano
6 minut temu, XM. napisał:

W ogóle co to za gunwo mnie czasem do góry wybija i miota o ziemię - insta kill? Tak ma być na razie? 

Ta ręka z zaświatów? Też zdziczałem za pierwszym razem xd

Opublikowano
  • Autor

No tak nawet 90 level bym polecał. 

Kuźwa pożyczyłem gierkę kumplowi, a sam chętnie od nowa bym popykał :banderas:

\

macie jakies najtansze okazje na Sekiro? 

Opublikowano

BB już w dniu premiery sporo tego chyba było po alle i innych takich, z sekiro będzie podobnie bo gierka przerośnie 

Opublikowano

Do platyny trzeba wszystkcich npcow zapraszac albo farmic online? Bo oczywiscie po ubiciu Pajonka juz niebmoge wrocic do krainy snatcherow aka swietych mikolajow ; /

Opublikowano

Nie trzeba.

A do krainy Snatcherów jeszcze wrócisz.

Opublikowano

No wlasnie wjechalem :lapka:

po krotkiej wizycie w zamku (troche przypadkowej), stwierdzilem ze tam jeszcze troche za wczesnie i pojechalem dalej. 

Edit

kurla to swinskie trio xd letko nie bedzie

Edytowane przez Grabek

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Nie trzeba.

A do krainy Snatcherów jeszcze wrócisz.

Jezuniu słodki jakie to miejsce jest cudowne. 

Opublikowano

Ja pjerdole, ten gałgan w cathedral ward stawiał zacięty opór, nie powiem że nie. W przeciwieństwie do bossów :reggie:

Opublikowano

Mam chyba ostatniego bossa - po walce z nim zacznie się ng+ czy mogę grać dalej i wskoczyć np. na dlc? W sumie krótka gierka - nawet 20h nie ma, myślałem że że 2x tyle mi zajmie.

Opublikowano
15 godzin temu, XM. napisał:

Mam chyba ostatniego bossa - po walce z nim zacznie się ng+ czy mogę grać dalej i wskoczyć np. na dlc? W sumie krótka gierka - nawet 20h nie ma, myślałem że że 2x tyle mi zajmie.

W DLC byłeś?