Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ori and the Blind Forest

Featured Replies

Opublikowano

Przy okazji pytanie do tych co pierwsi ograja na Łoniaku. Jest polska wersja?

Nie ma.

• Odpowiedzi 740
  • Wyświetleń 135,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Gra juz na stem? W robocie siedze i nie moge sprawdzic. 

Opublikowano

Jest już, 20 ojro na steamie

Opublikowano

Tak jak pisałem. Na XBL 69,99 zł.

Opublikowano

Już sam początek jest wspaniały, Ori jest zrobione z sercem i to widać, piękna oprawa (art-style i muzyka) tylko dopełnia grę. Po 2 godzinach, jedyne do czego mogę się przyczepić (delikatnie i trochę na wyrost) to mechanika skoku i to tyle.

Opublikowano

Zrobiliście mi smaka dzisiaj na steam zakupie. Czemu to jest tu a nie w multiplatformach?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Z tego samego powodu, że temat No Man Sky czy Hotline Miami jest w dziale sony. 

Opublikowano

Dopiero po 40 minutach. Pogram później, ale tylko stwierdzę, że kontrola postaci bardzo dobra. Dużo się skacze biega i ostatnie czego potrzeba to skopana mechanika.

Przeciwnicy się respawnują po trochę dalszym odejściu od danej lokacji, więc można trochę przyfarmić itemów do levelowania zdolności naszej postaci (są trzy "ścieżki" i do każdego kolejnej zdolności trzeba mieć poprzednie z danej ścieżki).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jakiś polski sklep sprzedaje kody ? Bo na Allegro nie widzę.

Opublikowano

Raczej nie.

Opublikowano

kody gra jest tania jak barszcz nawet na steamie nie boli te 19 euro jak się mam 5 euro z kart :)  Kupiłem i zapuściłem ściąganie a pogram wieczorem

Opublikowano

gra kupiona. Widziałem tylko trailer z E3, kupiłem dzięki waszym reakcjom. Żadnych recek nie czytałem ani nie oglądałem filmików. Trzeba wspierać takie perełki. Małe gierki które wydaje Microsoft w czasie generacji xboxa 360 były niesamowite, liczę że i tutaj tak będzie.

Opublikowano

Włączyłem na chwilę w pracy, ale nie chce kaleczyć tego tytułu grą na klawiaturze. Gra wygląda cudownie i czuję, że będzie mega wypas, dualshock już naładowany i czeka w domu :banderas:

Szkoda, że póki co muszę grać na 22 calowym monitorze, ale jak już wrócę do Łodzi, to pewnie jeszcze raz przejdę na TV :D

Opublikowano

Nikt się nie zawiedzie. Gra wypas :D

Opublikowano

Dzisiaj przed robota udalo mi sie zrobic tylko wstep, a juz wiem ze bedzie kozak :obama:

Opublikowano

I jest muzyka z pierwszego trailera <3