Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ori and the Blind Forest

Featured Replies

Opublikowano

Standardowe pudełko i sama gra. Ta edycja powyżej będzie od niej droższa o $10. Z tego co wiem, to standardowa edycja za $20 będzie też na PC.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 740
  • Wyświetleń 135,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Widzę steelbooki na amazonie brytyjskim, niemieckim, ale nigdzie w Polsce, chociaż premiera była czternastego, jedyne co znalazłem, to zwykłe pudełko na cdp.pl. Ktoś wie coś może?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko, ktoś próbował kupować Ori DE? Swego czasu uaktualnienie było za śmieszne 18zł(?) Nie kupiłem bo podstawkę ledwo skończyłem i miałem chwilowo dość :) a teraz wyskakuje w promocji cena 47zł...

Opublikowano

Bedzie dzialac.

Opublikowano

Nie sprawdzałem ile to będzie z wysyłką kosztować bo trzeba się logować wie ktoś? Bo jak sporo to może ktoś by chciał zamówić jeszcze w jednej paczce (są potrzebne np 3 takie Ori) dla darmowego shippingu a potem by sie rozesłało pocztą i na bank wyjdzie sporo taniej. Ktoś by sie pisał na coś takiego?

edit. dobra z tego sznura to nie wysyłają do polski raz a dwa 

Includes bonus material in the Definitive Edition includes a digital copy of the original game, behind the scenes videos chronicling the making of the game and much more.

Czyli podstawowa wersja jest kodem a DE na płytce?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja też bym się pisał.

Ucichło coś w temacie...

Robimy te biznesy?

Takie coś namierzyłem...

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01EJNUMQ0/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1468785804&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=ori+and+the+blind+forest+xbox+one&dpPl=1&dpID=5134dFNVvmL&ref=plSrch

Łeee...nie doczytałem, używana sztuka.

Edytowane przez Tomtu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to tylko zwykła wersja w boxie, żadnych steelbooków itd itp? raczej się piszę, wydałem na Oriego raz 50 zł, potem na definitive kolejne 20, mogę im dać kolejną gotówkę :cool:

Opublikowano

Z tym, że mnie zraził ten digital. Już wole kupić wersje PC przynajmniej jest płytka :>

Opublikowano

A to zmienia postać rzeczy. Czyli co wysyłka gry to 30 dolarów? Dafaq.

Dobra znalazłem lepszą aukcje, wychodzi koło 40 dolarów

http://www.ebay.co.uk/itm/Xbox-One-1-Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition-NEW-SEALED-Region-Free-/381715790531?hash=item58e008bac3:g:vE0AAOSwM4xXYgkD

w sumie można by było wziąc w jednej paczce kilka i można zaoszczędzić kolo 30-40zł 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
  • Autor

Mi zawsze vgp zaniża cenę towaru, jak brałem jakiś czas temu od nich 3 części Castlevania na ds + chrono trigger to wartość paczki dali $14'99

Opublikowano

Lepiej samemu wziąć i będzie spokój

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie znajdę więcej tych niebieskich komórek, które są w pasku na dole po lewej? mam tylko jedną, a z kwiatów wyskakują np. 2 niebieskie elementy. Nie mówiąc już o drzwiach na 5 niebieskich kul?

Opublikowano

Musisz szukać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dwa pytania:

- W wersji DE o co chodzi z poziomem trudnosci? jakos ciezko sobie wyobrazic, zeby etapy platformowe moglby sie roznic miedzy soba

-Czy w wersji DE mozna przejsc gre i po powiedzmy po napisach dozbierac reszte  czy wszystko zaczyna się od nowa ?

Opublikowano

Mam dwa pytania:

- W wersji DE o co chodzi z poziomem trudnosci? jakos ciezko sobie wyobrazic, zeby etapy platformowe moglby sie roznic miedzy soba

-Czy w wersji DE mozna przejsc gre i po powiedzmy po napisach dozbierac reszte  czy wszystko zaczyna się od nowa ?

- łatwiej Cię zabić, przeciwnicy są wytrzymalsi i mocniejsi.

- można, tak jak i można po ukończeniu danego "eventu" do niego wrócić, co nie było możliwe w oryginalnej wersji

Opublikowano

Jest opcja podczas normalnego przejscia bez zagladania w każdy mozliwy kat ominac w wersji DE nowa zawartosc,ktore miały pojawić się, tylko w Definitive Edition?

Opublikowano

O ile pamiętam, to fabuła "naturalnie" Cię tam wpycha więc raczej nie. 

Opublikowano

Oj chyba nie Rayos, w końcu to dodatkowe lokacje. Ja pamiętam, że byłem dosyć daleko w fabule, a dodatkowych lokacji nie miałem odkrytych dopiero Hum mi powiedział gdzie jest w ogóle wejście i tam poszedłem. Tak wiec tak, da się je ominąć.