Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dodaj jeszcze

- Ex od Platinum

Niech to Banjo jeszcze okaże sie klasyczną platformowka, coś jak Banjo Tooie i pozamiatane.

w tym podcaście co don wklejał spencer mówi, że rare grzebie przy paru nowych pomysłach i mają mu przedstawić pitch niedługo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Banjo jest pewnie robione przez inne studio. Jezeli w ogole to info jest prawdziwe.

Opublikowano

Wychodzi takie SO i jaka masakra. Co to się będzie dziać jak wyjdzie Kolekcja Szefa Kuchni?

LtIVjnB.gif

tak wygląda życie sonybotów od 2005

OQZATLb.gif

yeti już kompletnie odleciał, czekał 1,5 roku na destiny i drive crapa że true next gen i międzyplanetarne podróże a tu gierki na 7/10  teraz majaczy z kilkoma bieda exami złoma ps4 na 2015/2016.

Te plotki nie były o Banjo padł tylko skrót BKE315, nie dajcie się zwariować jak sonyboty bo wpadniecie w wir szaleństwa i wiecznego czekania na lepsze czasy.  

Opublikowano

I pomyśleć że chciałem sprzedać X360 z gierkami i kupić za tą kasę PS4 :yao: na tą chwilę kupno szrota bez gier odwleka się w czasie do momentu kiedy wyjdzie coś pokroju TLOU (czyli nie wiadomo kiedy).

PRZEPRASZAM CIĘ SPENCERKU KOCHANY ŻE MIAŁEM PRZEZ CHWILĘ SZROTA BEZ GIER I ZWĄTPIŁEM W TWÓJ SPRZĘT :sadfrog:

współczuje teraz wszystkim :klapek:

Opublikowano

Zobaczymy w lutym!!111 :/

:yao:

Opublikowano

Wyobraź sobie gdyby taką funkcję posiadał klocek. SD jak nic.

Opublikowano

Bez paniki. Dostawia servery i bedzie 1080p.

Opublikowano

Hyhy, ale chłopaki zrobili Fanka w huia z tym zakupem ps4. Wpadl juz w wir czekania.

czekania na co? :D

na gry? mam w tej chwili zaczęte 3 gry i kolejkuje co przechodzić

Alien FTW !!

hmm a ta radość dzisiaj w CW to z powodu dobrych ocen SO czy o co chodzi?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Hyhy, ale chłopaki zrobili Fanka w huia z tym zakupem ps4. Wpadl juz w wir czekania.

czekania na co? :D

na gry? mam w tej chwili zaczęte 3 gry i kolejkuje co przechodzić

Alien FTW !!

Ale Alien to gra multi, więc logiką botów nie masz w co grać i PS4 to smieć.

Opublikowano

Chciałbym zasygnalizowac, ze wg jedynego prawilnego serwisu z ocenami jakim jest gamerankings Sunset Overdrive ma srednia 85%, takze sfera marzen na playstation 4 z exami na 7.

Gamerankings? Zawsze szanowałem

Opublikowano

No beka kto stawia metacritics wyżej niż gamerankings

Opublikowano

Beka że ktoś stawia metacritic i gamerankings nad czymkolwiek.

Opublikowano

Beka z tych co nie grają bo im metacritic nie pozwala. Biedacy. 

Opublikowano

gamerankings przynajmniej używa jasno konkretnych sajtów do średnie bez wagi chyba i nie ma tak, że jakieś randomowe portale mogą wliczać ocene do średniej

Opublikowano

Beka z wszystkiego, tylko nienawiść i brak koleżeńskości.

;(

Opublikowano

gamerankings przynajmniej używa jasno konkretnych sajtów do średnie bez wagi chyba i nie ma tak, że jakieś randomowe portale mogą wliczać ocene do średniej

no i dlatego poważniej traktowałbym gamerankings niż metacritics

Opublikowano

Beka ze szrota po raz kolejny - share play to max rozdzielczość 720p, więc klapiszcza nie pograją :reggie:

Wiadomo jakie trzeba miec lacze by dzialalo optymalnie?

Opublikowano

Beka z ludzi ktorzy posluguja sie rankingami zamiast grac w gry

Siemanko,

jak tam po imprezie? 

Opublikowano

jutro pewnie PSN padnie, do końca weekendu będzie działał w kratkę, a w piątek albo w sobotę będzie konserwacja.

#shareplay #720p #sonytakiedobre #podkonsola

Opublikowano

Czy One ma jakas kierownice w cenie 400-600 zl ktore dzialaja z Forza 5 i H?

Opublikowano

Share będzie używał sieci PSN szczątkowo, tylko aby obliczyć czas grania. 

Opublikowano

Ej, ale dobra - kiedy oni ogarną ten sklepik na PS3? Ciągle mi konsolę zawiesza xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.