Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ok panowie przegrupować sie, ustalmy nowy plan działania.

E3 2015 to bedzie :banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ach od razu wiadac, że poleciała bomba prawdy, bo aż 8 minusów wpadło od plebsu

:obama:

Opublikowano

SONY to jest firma z wizją

zgarniania łatwej kasy

Opublikowano

Jeszcze dodaj jakiegoś gifa i dzień można uznać za zakończony.

Opublikowano

Dalbym plusa gdybym mial xD...

Jak macie twittera to NATYCHMIAST WON NA NIEGO: #BuidingTheList i wpisywac "Yakuza Isshin PS4"

@asax

Ten lepszy, bo od razu widac jak klapki wracaja biegusiem do swoich bunkrow

1299505990_mortar-launch-fail.gif

xD

TYLE HAJPOWANIA, tyyyyyyle hajpowania, rozdeptywania zielonego plebu, zakladanie zakladow pogrzebowych :obama:  ... B-E-K-A

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

16426863.gif

mniej więcej tak wygląda ten pocisk zagłady zapowiadany przez klapów który miał zmieść Xbox'a z powierzchni ziemi

Opublikowano

Król po dzisiejszej konfie bawi się tak

2572413-qmnazsj.gif

Edytowane przez zloto

Opublikowano

No w końcu! Szanuję.

Opublikowano

Gdzie jest Ratchet ja się pytam? Przecież ta gra ma wyjść w pierwszej połowie 2015, równo z filmem, a nawet jednego skrina nie dostaliśmy jeszcze o_o

Opublikowano

Dobra chłopaki, takie małe podsumowanie gier na ps4 pokazanych na konferencji.

Gdybym miał PS4 to kupiłbym:

Xboksa One

Do rozdeptania na E3.

Opublikowano

Uncharted 4 - jestem zadowolony, graficznie jest rewelacyjnie, mniej korytarzy, a więcej otwartego terenu, co pozytywnie wpływa na potyczki z przeciwnikami, jak pisałem, jestem bardzo zadowolony i nie mogę się doczekać premiery, będzie się świetnie grało.

Bloodborne - nie wiem, klimat mega, ale nie jestem miłośnikiem soulsów.

The Order - również super klimat, ale gra do kupienia poniżej 100 zł, raczej niczym wybitnym ten tytuł nie będzie.

Street figther V - mnie nie jara, ale domyślam się, że jest to pewnie niezła bomba. Do tego spoko, że cross play z PC, tego brakuje od lat.

Vita - no i cieszy mnie wsparcie dla Vity, trudno mi wymienić gry, bo będzie tego multum, nie mogę się doczekać.

Tak samo nie mogę się doczekać NMS, uwielbiam eksplorację, więc tytuł dla mnie, no i jestem w trakcie grania Tearaway na Vicie i z chęcią pogram w to też na PS4.

Until Dawn - lubię Heavy Rain, czy Walking Dead, więc przygarnę i to.

Generalnie brakło chociaż jednego tytułu o którym nie wiemy, a tak w sumie poświęcili cały czas na gry, konfa całkiem udana.

Aha, Final Fantasy VII to beka na całego, już miałem mokro jak zobaczyłem logo, a tu taki trolling, że .... ehh szkoda gadać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

lBXkdbf.jpg

:rofl:

Opublikowano

ach od razu wiadac, że poleciała bomba prawdy, bo aż 8 minusów wpadło od plebsu

:obama:

Szkoda, że nawet klapy nie doceniły tej bomby. Zbyt duże ryzyko, że to bomba z gufna.

Opublikowano

lBXkdbf.jpg

AtomicBomb.gif

Jakoś trzeba wyciągnąć te 1080p, c'nie?

Opublikowano

lBXkdbf.jpg

Czyli dobrze pamiętam, ale klapy to klapy i lubują się w alternatywnych rzeczywistościach.

Nie, ale teraz serio, bez śmiechów. To wina NVIDIA, tych złodziei z PCta. We wcześniejszym gameplayu były efekty, których nie ma w tym nowym, bo NVIDIA wymusiła na Ubisofcie ich usunięcie, a wiadomo, że ubiszrot to są ludzie bez honoru, więc myk, myk i teraz mamy gorszą grafę. DZIĘKI NVIDIA, DZIĘKI BLACHARZE! TYLKO SONY!

Opublikowano

Słabizna... i XBON i PS4 na 2015 mają żałosny lineup dla kogos wymagajacego interesujacych, nowatorskich gier a nie strzelanek dla gimbow czy indykow ktore mozna ograc na komorki. 8gen narazie totalne rozczarowanie.

Opublikowano

Słabizna... i XBON i PS4 na 2015 mają żałosny lineup dla kogos wymagajacego interesujacych, nowatorskich gier a nie strzelanek dla gimbow czy indykow ktore mozna ograc na komorki. 8gen narazie totalne rozczarowanie.

WiiU.

Opublikowano

Macie klapki JEDEN tytuł który zamiata. Nic więcej, jeśli coś ma być waszą bronią w CW to jest to Bloodborne. Gra klimatem kopie po jajach z całej siły.

A teraz reszta.

Czy ktoś się jara tym nowym Drejkiem jako grą a nie benchmarkiem grafiki? Mamy prawie 2015 a to jest 4 część i ja się pytam ile można się łapać za takie same gzymsy, strzelać z kapiszonów, oglądać podobne skrypty i włóczyć po podobnych miejscówkach? Już przy 3 czułem zmęczenie materiału i brak podjary a ten gameplay mnie uśpił.

Order - ale to jest kasztan. I jeszcze ten aimbot w pistolecie. Zaorać

Kolorowanka od Jaffe - rozumiem, że to ma być f2p tak jak Loadout? taknieco?

Killing Floor 2 - o dostajecie dobry tytuł mający korzenie na PC, docencie i spijajcie z niego miód.

Resztki indora ze stołu pańskiego - I tak konsolowce nie docenią więc łatewer, Vita stała się fajniejszą konsolą po dzisiejszych zapowiedziach.

FF VII - xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nawet moda z lepszymi teksturami sobie nie wgracie 

Jeśli ktoś się spodziewał zmian w wyglądzie SFV względem poprzednika to współczuje.

No Man's Sky - Jak ładnie by to nie wyglądało to mam przed oczami nudną grę jeśli nie będzie w niej ekonomii, handlu częściami do statków i innych rzeczy które są standardem w "kosmicznych" grach.

Podsumowując - nadal Sony mnie nie przekonało, dla samego Bloodborne'a konsoli nie kupie.

Opublikowano

Tak szczerze to konferencja była całkiem udana moim zdaniem, ale jeżeli weźmiemy pod uwagę ilość postów wyprodukowanych przez klapów o rzekomym zniszczeniu xbox'a to beka jest całkowicie słuszna i powinna trwać wprost proporcjonalnie do czasu hype'owania

O jakich ja grach nie czytałem przez ostatnie tygodnie: nowy God of War, Ratchet REDUX, Gran Turismo, Crash, nowe projekty Bend Studio, GG, przejęcie Lionhead xD 

Opublikowano

Gdzie są baronowie SONY: Waldek i YETI? Czy coś się stało?

Ficek miej honor człowieka ze Śląska i napisz, że ND dało dupy.

Opublikowano

lBXkdbf.jpg

tumblr_mt5319HGPH1snut2uo1_250.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

lBXkdbf.jpg

jak tak zjechali z oprawa na konsoli o 40% mocniejszej od xone i to naughty dog czyli absolutne top topow jesli chodzi o grafe to znak ze w 2015 powininna wyjsc nowa konsola od microsoftu a w 2016 nowa od ps4 bo z tego co mamy na chwile obecna w srodku to te 6 lat to bedzie katorga

Opublikowano

Gdzie Yeti,gdzie Waldek? Aaaa cicho szlochają tuląc do piersi PS4 i powtarzaja na E3 2106 sie pomścimy albo zapijaja smutek w jakimś rynsztoku jak na barona przystało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.