Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co na tej liście robi pad od SNESa tak wysoko

Po pierwsze, żeby wyjść na bycie retro, po drugie żeby zakamuflować opłacenie listy przez Sony.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bluber

Sam jesteś paździerz na max 5/10.

nie mowie, że to będą jakieś tragiczne gry, ale raczej nic nowego to nie będzie (ten Mordor's Creed wygląda średnio). Przepłacone recki, już na trailerach widać, że na tyle nie zasługują.

Opublikowano

A co na tej liście robi pad od SNESa tak wysoko

Po pierwsze, żeby wyjść na bycie retro, po drugie żeby zakamuflować opłacenie listy przez Sony.

Moze być.

Opublikowano

goty będzie south park lub mario kart

no przecież Dark Souls II jest z tego roku :P To ja już swoje mam ( plus dżitiej fajf) 

Opublikowano

coś ci się pomyliło, albo masz problemy z czytaniem.

beka nie jest z 900p tylko z boostu (uwolnienie 10% mocy) co dało magiczne 912p :D

W Destiny jakoś udało im się osiągnąć 1080p także dla chcącego nic trudnego, ONE wymaga zupełnie nowego silnika, pisanego specjalnie pod next geny, a nie czegoś co powstało kiedyś lekko zmodyfikowanego (ulepszonego) takiego który użyje dobrze pamięć ESRAM ( trochę o tym poczytałem, potencjał ma tylko trzeba wiedzieć jak go "uruchomić"), teraz to na ONE trudniej robi się gry. Za dwa lata powinno już być z tym dużo lepiej, no nic czas pokaże a póki co niestety beka z 912p ;)

Opublikowano

Ehh, a niby pie.rdolenie o "ujarzmieniu Cella" było śmieszne.

Kto się śmiałto się śmiał nie wrzucaj wszystkiego do jedngo wora, akurat devi pokazywali, że PS3 potrafi więcej i więcej potrzeba było tylko czasu.

Opublikowano

coś ci się pomyliło, albo masz problemy z czytaniem.

beka nie jest z 900p tylko z boostu (uwolnienie 10% mocy) co dało magiczne 912p :D

W Destiny jakoś udało im się osiągnąć 1080p także dla chcącego nic trudnego, ONE wymaga zupełnie nowego silnika, pisanego specjalnie pod next geny, a nie czegoś co powstało kiedyś lekko zmodyfikowanego (ulepszonego) takiego który użyje dobrze pamięć ESRAM ( trochę o tym poczytałem, potencjał ma tylko trzeba wiedzieć jak go "uruchomić"), teraz to na ONE trudniej robi się gry. Za dwa lata powinno już być z tym dużo lepiej, no nic czas pokaże a póki co niestety beka z 912p ;)

Soul, masz rację, jest potrzebny czas i obeznanie obu konsol, i gry na One będą zachwycały tak jak Tytanowych Januszy zachwycały niektóre poziomy Uncharted czy The Last of Us, a i GTA V potrafiło zachwycić i to przy tak śmiesznej ilośći ramu.

Problem tylko jest głębiej niż w ESRAmie i ogólnym programowaniu.

Wytłumaczę Ci to inaczej.

Jeśli masz samochód z silnikiem 2.0 200koni

I samochód z silnikiem 1.6 150koni

To jeśli wlejesz niemieckie paliwo 107 oktanowe do 1.6 150 koni to ten samochód i tak nie dogoni 2.0 200 koni.

Opublikowano

Widzisz Ty się znasz na samochodach a ja na konsolach, także proponuje zmienić forum.

Opublikowano

xD

Soul to mój nowy ulubiony użytkownik w temacie Console Wars.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale gdzie im sie udalo osiagnac te 1080p ? Beta chodzi w 900, a pelna wersja jeszcze nie wyszla...

Opublikowano

Widzisz Ty się znasz na samochodach a ja na konsolach, także proponuje zmienić forum.

To widocznie Twoja wiedza sprowadza się do umiejętności w rozumieniu "obsługi" tych konsol chyba....

Bo o specyfikacji pojęcia widocznie nie masz.

Inaczej tego nie jestem w stanie Ci wytłumaczyć.

esRamforkids1.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To widocznie Twoja wiedza sprowadza się do umiejętności w rozumieniu "obsługi" tych konsol chyba....

Bo o specyfikacji pojęcia widocznie nie masz.

Twoje rysunki #nikogo tak samo jak twoje zdanie, nie raz zrobiłeś tu z siebie błazna i do dziś nie udało ci się nic z tym wizerunkiem zrobić, także próbuj dalej.

Jeżeli twierdzisz, że ONE pokazał już wszystko na co go stać to już twój problem nie mój, żyj sobie dalej w swoim świecie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ale gdzie im sie udalo osiagnac te 1080p ? Beta chodzi w 900, a pelna wersja jeszcze nie wyszla...

jak to było? negacja, frustracja, depresja, akceptacja...

Coś za długo przybywasz na etapie negacji Maz. Kiedy wreszcie ukorzysz się przed potęgą nadkinsoli? 

Opublikowano

720, 729, 900, 912p...  :teehee:

Opublikowano

Potwierdzenie że największymi rasistami w branży jest nintendo  :teehee:
Opublikowano

720, 729, 900, 912p...  :teehee:

912p czyli jest progress :D

Opublikowano

Mowa tu czesto o remejkach ktore gwalca rynek. Beka z tytulow ktore powychodzily rok temu, ale ja byk sie obsral na rimejk taliego morrrowinda :D

Opublikowano

esRamforkids1.jpg

Ten powyższy rysunek jest dobry przy obecnej technologii, ale silniki pisane pod next-geny będą wykorzystywać zasoby Xboxa, pamięć ESRAM i kilka innych elementów w zupełnie inny sposób. Kwestia czasu :)

(nie klapy, żeby nie było, nie sugeruję Wam, że Xbox jest mocniejszy i bla, bla, bla, uprzedzając komentarze).

Opublikowano

esRamforkids1.jpg

Ten powyższy rysunek jest dobry przy obecnej technologii, ale silniki pisane pod next-geny będą wykorzystywać zasoby Xboxa, pamięć ESRAM i kilka innych elementów w zupełnie inny sposób. Kwestia czasu :)

(nie klapy, żeby nie było, nie sugeruję Wam, że Xbox jest mocniejszy i bla, bla, bla, uprzedzając komentarze).

Opublikowano

Z tematu TLoU:R

Od wczoraj szlag mnie trafia przy wyszukiwaniu gry. Nic nie znajduje przez naście minut, tragedia a mi ludzie głodują i chorują…

edit: dzisiaj to mi żadnej gry nie znajduje

Kolega klapek juz biegnie na ratunek:

Graj dopiero od 18/19, nie ma zadnych

problemow z wyszukiwanien meczy.

TLoU multiplayer generacji!*

*po godzinie 18 xDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.