Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony? Po ich konferencjach Xboty płaczą. A za co ma być lubiany. 

Już od pierwszej konfy i tych wszystkich obostrzeniach, blokadach, nakazach łączenia do sieci Xbox nie miał lekko. 

Po tej na E3 płakałem ze śmiechu i zdecydowałem, że jednak kupię Xboxa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie bedzie mozna obekrzec konfe Sony?

Opublikowano

Sony? Po ich konferencjach Xboty płaczą. 

Dokładnie. Jak murzyńskie dziołchy w brytyjskich burdelach po wizytach polskich chłopaków. BTW, to z życia wzięte, serio.

Opublikowano

Uwaga! Przewiduję przyszłość!

SONY na swojej konferencji zapowie wystrzałowy exclusive: Unearthed 2: Rise od the 900.

Opublikowano

Lubie patrzeć na ból dupska klapersów. Starają się jak mogą w tych postach, a jedyne co widać to pieczyste.

Opublikowano

Hahahah, juz jest petycja o TR xD

http://chn.ge/1pp7WIJ

Ta cała akcja z TR dobitnie pokazuje, jak Xbox One jest nielubiany i olewany przez społeczność graczy.

Podróż i The Unfinished Swan oficjalnie na PS4. 1080p, Cross-Buy - to się chwali: http://blog.eu.playstation.com/2014/08/12/journey-unfinished-swan-coming-ps4/

MS złe bo daje exy AAA, SONY się chwali bo daje remaki indyków z PS3

klaps so funny

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Hahahah, juz jest petycja o TR xD

http://chn.ge/1pp7WIJ

Ta cała akcja z TR dobitnie pokazuje, jak Xbox One jest nielubiany i olewany przez społeczność graczy.

Ta petycja pokazuje jedynie bol dupy sonyslave. Tak samo bylo z innymi petycjami... jak np. slawna petycja o multiplatformowosci DevilMayCry 4

Opublikowano

o której dzisiaj kolejna porcja beczuni z $ony ?  :)

TR jako EX mega! QB miażdży podobnie jak exy w tym roku na XO.

Cudowny ból dupy sonybociarni   :sweat:

Opublikowano

mi tam sie podoba polityka M$ - cos tam walcza, o ile generacje temu kupilbym x360 tylko dla forzy horizon, serii gyrosow, pgr3 i pgr4 i lost oddysey bo reszta gier mnie nie interesowala z ich "exow" to tutaj mam juz KI,FH2,Ori, QB czy nowego TB - a to dopiero poczatek generacji, jakis tam progres z mojego punktu widzenia jest - wielka szkoda ze nie zapowiedzieli concera czy jakiegos jrpg

Opublikowano

Jeszcze TGS, powinni tam pokazać jakiegoś jrpg, albo dwa. Skoro kupili TR żeby nawiązać walkę z U4 to z jrpg też sobie poradzą.

Poza tym niezła beczka z klapków, którzy mówili, że MS zabił X360 zaraz po premierze One :turned:

Opublikowano

Do tych którzy mówią, że QB słabo wygląda, niech się modlą by pokazali Bloodborne który już wyszedł z upośledzonego stadium wczesnego PS3 xDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Ostatnim razem jak był pokazywany Bloodborne to chodził w 15 fpsach i to bez żadnych przeciwników. Ciekawe co dzisiaj pokażą.

Opublikowano

tryb photo mode w bloodborne zmiażdży marną strzelankę od twórców gry która zdefiniowała pif-pafy tpp. nawet yeti kupi żeby sobie zdjęcia potrzaskać bo z grą oczywiście nie da sobie rady.

Opublikowano

mi tam sie podoba polityka M$ - cos tam walcza, o ile generacje temu kupilbym x360 tylko dla forzy horizon, serii gyrosow, pgr3 i pgr4 i lost oddysey bo reszta gier mnie nie interesowala z ich "exow" to tutaj mam juz KI,FH2, QB czy nowego TB - a to dopiero poczatek generacji, jakis tam progres z mojego punktu widzenia jest - wielka szkoda ze nie zapowiedzieli concera czy jakiegos jrpg

Prosta sprawa, technologicznie ich konsola sporo odstaje od tej SONY i dlatego idą w jedynym słusznym kierunku, czyli większej ilości gier na wyłączność. Po tym, jak wyszły specyfikacje obu konsol wieściłem, że to nie jest żadna klęska Micro, tylko szansa dla graczy na lepsze jutro, bo taki stan rzeczy może dać większą różnorodność gierek niż na poprzedniej generacji, gdzie exy stanowiły margines. Polityka obu drużyn zdaje się to potwierdzać, bo póki co, to SONY dzięki przewadze technologicznej w kwestii exów wydaje się być trochu ospałe.

Opublikowano

Konferencja była całkiem udana i dobrze, że MS się nie poddaje i dalej jest w grze, jak by Sony osiadło na laurach to byłby dla nas kataklizm

Opublikowano

tryb photo mode w bloodborne zmiażdży marną strzelankę od twórców gry która zdefiniowała pif-pafy tpp. nawet yeti kupi żeby sobie zdjęcia potrzaskać bo z grą oczywiście nie da sobie rady.

Jakby mozna bylo gify jeszcze robic to by w ogole koniec generacji byl.

Opublikowano

Aż jestem zdziwiony jak bardzo koło dupy mi lata ekskluzywność TR'a, ale zawsze miło popatrzeć na pieczenie 4 liter sonycrocsów.

Trochę jestem nawet zawiedziony że MS zrobił moneyhata właśnie na tej grze.

Opublikowano

Gracze czekaja na Bloodborne a janusze ciesza sie z qb i innych pifpaf.

Opublikowano

majac w pamieci ekskluzywne deale vide resident evil 4 itp bylbym sceptyczny w pisaniu ze nie wyjdzie to nigdy na ps4, no chyba ze faktycznie okaze sie wzorem bayonnety2 ze m$ to wydaje i pomaga finansowo, wtedy wszystko bedzie w rekach m$ i najpewniej co najwyzej wypuszcza ja za jakis czas na pc

Opublikowano

Boty stestują, szlachta dostanie po czasie wersję ostateczną, uczciwy deal. Bo w wiecznego exa chyba nikt nie wierzy.

Opublikowano

QB dla mnie bomba , prezentuje się świetnie , FH2 to będzie miód miód i jeszcze raz miód , a wiadomość o Tomb Raider juz w ogóle mnie ucieszyła . Czekamy na odpowiedź Sony ;-)

Opublikowano

Chyba bym się zesrał gdyby dopiero teraz wyszło gta v pierwszy raz.

Opublikowano

ehhh ide zrobic kupe i do sklepu po browarek, bo jak sie nie wyrobie na punkt 19.00 to pewnie przegapie te 87sekund poswiecone jedynej slusznej konsoli - sony playstation vita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.