Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eXp3rt widze ciagle walczy. W sumie jest o co, jedyna scigalka na PS4 musi miec swoich oddanych fanow.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@ Milan

porsche challange to najlepszy ręczny w historii gier video mordo :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

topspeed-exclusive-i_600x0w.jpg

VS

...

Aha, no tak. Na PS4 nie ma jeszcze wyścigów.

Są ludzie którzy mają GT6

FM5

2509311-5572811257-vnem..jpg

GT6

2509312-1667956216-1hbw..jpg

FM5

2509320-4611563438-ydb2..jpg

GT6

2509321-0223902886-c6i9..jpg

FM5

2509362-7631851452-4kzh..jpg

GT6

2509364-5412376561-boer..jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A tymczasem na PC :

Jak trudno być cebulą w tym kraju.

Kupiłem sobie Tropico 4 ze wszystkimi DLC za bezcen. 

Pół dnia czekałem na maila zwrotnego do rejestracji.

Dostałem maila, chcę uruchomić grę i wyświetla się:

"Failed to initialize video mode"

Dramat, żadne z rozwiązań wyszukanych w internecie nie działa. Ani zmiana rozdzielczości, ani update DirecX, ani tryb zgodności. A chciałem sobie pograć.

Edit: Znalazłem rozwiązanie: aktualizacja kodeków. Najnowszy k-lite standard pomógł.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

(pipi) a chciałem już pisać posta, że niech to szybko kasuje bo zaraz w CW ktoś się przyje,bie ;/

ale żeby nie było, ostatnie posty z tematu o przytoczonym GRAND TOURISMO 6

Czy to normalne ze najpierw patch sciagal mi sie 6h a nastepnie czas aktualizacji pokazuje od 160 min ?????

Mi pokazywało w pewnym momencie coś 240 minut podczas instalacji. Ale trzeba cierpliwie czekać, aż tyle to nie trwa

W(pipi)ia mnie srogo że od 2 dni nie mogę zaktualizować GT6, najpierw 12h pobierają się dane żeby potem przy instalacji wywalić error, i ponownie aktualizacja pobiera się 10h żeby w połowie się wysrać    :sick:

Czy to zawsze jest taka droga przez mękę czy mam coś z ustawieniami neta/czegokolwiek po(pipi)ane? 

Opublikowano

Gdzie jest chińczyk ping ? On coś wie o wykręcaniu wadliwego tranzystorka w xbox1, ponoć się wylewo po 20 latach. Musza uchronić swój sprzęt.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Na Xbox One mają teraz większe zmartwienia, brak miejsca na 500gb dyskach, i brak możliwości wymiany na większy tak jak w PS4, pozostaje im podłączenie zewnętrznego.

Opublikowano

iumddyiiu59lN.png

VS

iKbbzsGNvYIS3.png

porównanie momentu z prezentacji deva na konfie sony (Drive Crap)  vs jeden z kilkudziesięciu filmików z FH2 z jakiegoś momentu z polem w okolicy no ale ok:

- FH2 ten deszcz dostanie na płycie, DC kiedyś tam może w płatnym DLC

- góry w tle w FH2 ślicznie w DC jakieś kwadraty   :teehee:

- choinki w DC kopiuj wklej no ale miliard drzew 

- w FH2 zjedziemy w kwiatki, rozjebiemy płotek w DC zatrzyma nas albo drewniany płotek, trawa, kamyk a jak nie to pomoże nam Goku i teleportuje nas jak ośmielimy się zjechać z asfaltu na pobocze, wtf...

- model samochodu lepiej wyglada w DC

podsumowując FH2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DC   :hi: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

na xboxie nigdy nie powstaną gry takie jak last of us, okami, shadow of colossus, crash bandicoot

the last of us - no fajna gierka, ale wyszła już dwa razy więc może na razie starczy.

okami - no fajna gierka, premiera dwie generacje temu.

shadow of colossus - no fajna gierka, premiera dwie generacje temu.

crash bandicoot - no fajna seria. to jest jedna z tych legendarnych marek playstation? ostatnia dobra gra z tej serii wyszła trzy generacje temu, wtedy ms nie był jeszcze w grze. od czasów ps2 seria jest multiplatformowa.

ale muszę przyznać, że istnieje jedna gra dla której kupuje się konsolę playstation - the last guardian. dla niej kupuje się playstation 3, playstation 4 i playstation 5. dobrze, że są te miliony januszy którzy sponsorują prawdziwym graczom czekanie.

Wyjezdzasz z TLOU a Halo 1 wydali juz na 3 platformach, pod koniec roku wyjdzie na czwartej a boty to łykają jak Sasha Grey murzyńskie nasienie.
Opublikowano

Porównywanie FORZY do GT to w ogóle beka. Forza daje niesamowitą radość z pokonywania kolejnych łuków, jazda w niej to czysta przyjemność. Chciałbym żeby ta sama ekipa zrobiła nowe Rally Sport Chalenge. Wtedy wybór next gena byłby dla mnie oczywisty.

Opublikowano

Nie Halo 1 a remake Halo 1. Oraz świeży remake Halo 2.

TLOU to tylko remaster. A oprócz dwóch tych remake'ów masz dwa remastery jeszcze w pudełku kolekcji szefa kuchni.

4:1 dla xbotów.

Opublikowano

Wyjezdzasz z TLOU a Halo 1 wydali juz na 3 platformach, pod koniec roku wyjdzie na czwartej a boty to łykają jak Sasha Grey murzyńskie nasienie.

czyli jednak przyznajesz, że komputery osobiste są platformą microsoftu?

Opublikowano

Na jednej konsoli nie ma w co grać, a na drugą wydają jakieś niedorobione popłuczyny pay 2 win z 15 DLC na starcie + płatne dema. A jeszcze niedawno ludzie z Wii U się śmiali, że gier nie ma... ta branża długo nie pociągnie.

Opublikowano

Już widzę jak eX4ct gra w DC po premierze. Włącza demo z PS+, a na lapku odpala gif z deszczem *someday*. 

Opublikowano

poważnie czy trolling? nie będzie deszczu w dniu premiery?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie Halo 1 a remake Halo 1. Oraz świeży remake Halo 2.

TLOU to tylko remaster. A oprócz dwóch tych remake'ów masz dwa remastery jeszcze w pudełku kolekcji szefa kuchni.

4:1 dla xbotów.

żeby zobaczyć różnicę między remaster a remake  wystarczy wcisnąć BACK w HALO Anniversary

Opublikowano

warunki pogodowe w DC beda w patchu, tak samo jak japonskie samochody tylko daty nikt nie podal 

na start 50 aut, 30fps, brak pogody

xDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Rok opóźnienia nie wystarczył, żeby w grze z kosmiczną liczbą 50 aut dokończyć resztę :P

W ogóle to śmieszna sprawa - DC przy każdej okazji reklamowane jest warunkami pogodowymi, plejstejszynowy janusz pójdzie do sklepu kupić grę, odpali w domu i . . . nic :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rok opóźnienia nie wystarczył, żeby w grze z kosmiczną liczbą 50 aut dokończyć resztę :P

w ogóle cud, że ta gra się ukaże. To samo było z GT 5, M$ zdążył wydać FM2, FM3  i FM4 zanim Sony wyrzygało niedopracowane GT5 z jego premium cars xD 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Opublikowano

@eX4cT, zapomniales wrzucic najlepsze porownanie, prawilnie naprawiam.

Forza 5

1920x-1.jpg

GT5/6

b17db050_gran-turismo-5-spec-2-screensho

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Pokaż mi w Gran Turismo Ferrari z takim wnętrzem jakie dałeś na screenie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak? Ja nie widzę praktycznie żadnych różnic. Nikt w ruchu nie rozróżni tych wersji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.