Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eXp3rt widze ciagle walczy. W sumie jest o co, jedyna scigalka na PS4 musi miec swoich oddanych fanow.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@ Milan

porsche challange to najlepszy ręczny w historii gier video mordo :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

topspeed-exclusive-i_600x0w.jpg

VS

...

Aha, no tak. Na PS4 nie ma jeszcze wyścigów.

Są ludzie którzy mają GT6

FM5

2509311-5572811257-vnem..jpg

GT6

2509312-1667956216-1hbw..jpg

FM5

2509320-4611563438-ydb2..jpg

GT6

2509321-0223902886-c6i9..jpg

FM5

2509362-7631851452-4kzh..jpg

GT6

2509364-5412376561-boer..jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A tymczasem na PC :

Jak trudno być cebulą w tym kraju.

Kupiłem sobie Tropico 4 ze wszystkimi DLC za bezcen. 

Pół dnia czekałem na maila zwrotnego do rejestracji.

Dostałem maila, chcę uruchomić grę i wyświetla się:

"Failed to initialize video mode"

Dramat, żadne z rozwiązań wyszukanych w internecie nie działa. Ani zmiana rozdzielczości, ani update DirecX, ani tryb zgodności. A chciałem sobie pograć.

Edit: Znalazłem rozwiązanie: aktualizacja kodeków. Najnowszy k-lite standard pomógł.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

(pipi) a chciałem już pisać posta, że niech to szybko kasuje bo zaraz w CW ktoś się przyje,bie ;/

ale żeby nie było, ostatnie posty z tematu o przytoczonym GRAND TOURISMO 6

Czy to normalne ze najpierw patch sciagal mi sie 6h a nastepnie czas aktualizacji pokazuje od 160 min ?????

Mi pokazywało w pewnym momencie coś 240 minut podczas instalacji. Ale trzeba cierpliwie czekać, aż tyle to nie trwa

W(pipi)ia mnie srogo że od 2 dni nie mogę zaktualizować GT6, najpierw 12h pobierają się dane żeby potem przy instalacji wywalić error, i ponownie aktualizacja pobiera się 10h żeby w połowie się wysrać    :sick:

Czy to zawsze jest taka droga przez mękę czy mam coś z ustawieniami neta/czegokolwiek po(pipi)ane? 

Opublikowano

Gdzie jest chińczyk ping ? On coś wie o wykręcaniu wadliwego tranzystorka w xbox1, ponoć się wylewo po 20 latach. Musza uchronić swój sprzęt.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Na Xbox One mają teraz większe zmartwienia, brak miejsca na 500gb dyskach, i brak możliwości wymiany na większy tak jak w PS4, pozostaje im podłączenie zewnętrznego.

Opublikowano

iumddyiiu59lN.png

VS

iKbbzsGNvYIS3.png

porównanie momentu z prezentacji deva na konfie sony (Drive Crap)  vs jeden z kilkudziesięciu filmików z FH2 z jakiegoś momentu z polem w okolicy no ale ok:

- FH2 ten deszcz dostanie na płycie, DC kiedyś tam może w płatnym DLC

- góry w tle w FH2 ślicznie w DC jakieś kwadraty   :teehee:

- choinki w DC kopiuj wklej no ale miliard drzew 

- w FH2 zjedziemy w kwiatki, rozjebiemy płotek w DC zatrzyma nas albo drewniany płotek, trawa, kamyk a jak nie to pomoże nam Goku i teleportuje nas jak ośmielimy się zjechać z asfaltu na pobocze, wtf...

- model samochodu lepiej wyglada w DC

podsumowując FH2 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DC   :hi: 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

na xboxie nigdy nie powstaną gry takie jak last of us, okami, shadow of colossus, crash bandicoot

the last of us - no fajna gierka, ale wyszła już dwa razy więc może na razie starczy.

okami - no fajna gierka, premiera dwie generacje temu.

shadow of colossus - no fajna gierka, premiera dwie generacje temu.

crash bandicoot - no fajna seria. to jest jedna z tych legendarnych marek playstation? ostatnia dobra gra z tej serii wyszła trzy generacje temu, wtedy ms nie był jeszcze w grze. od czasów ps2 seria jest multiplatformowa.

ale muszę przyznać, że istnieje jedna gra dla której kupuje się konsolę playstation - the last guardian. dla niej kupuje się playstation 3, playstation 4 i playstation 5. dobrze, że są te miliony januszy którzy sponsorują prawdziwym graczom czekanie.

Wyjezdzasz z TLOU a Halo 1 wydali juz na 3 platformach, pod koniec roku wyjdzie na czwartej a boty to łykają jak Sasha Grey murzyńskie nasienie.
Opublikowano

Porównywanie FORZY do GT to w ogóle beka. Forza daje niesamowitą radość z pokonywania kolejnych łuków, jazda w niej to czysta przyjemność. Chciałbym żeby ta sama ekipa zrobiła nowe Rally Sport Chalenge. Wtedy wybór next gena byłby dla mnie oczywisty.

Opublikowano

Nie Halo 1 a remake Halo 1. Oraz świeży remake Halo 2.

TLOU to tylko remaster. A oprócz dwóch tych remake'ów masz dwa remastery jeszcze w pudełku kolekcji szefa kuchni.

4:1 dla xbotów.

Opublikowano

Wyjezdzasz z TLOU a Halo 1 wydali juz na 3 platformach, pod koniec roku wyjdzie na czwartej a boty to łykają jak Sasha Grey murzyńskie nasienie.

czyli jednak przyznajesz, że komputery osobiste są platformą microsoftu?

Opublikowano

Na jednej konsoli nie ma w co grać, a na drugą wydają jakieś niedorobione popłuczyny pay 2 win z 15 DLC na starcie + płatne dema. A jeszcze niedawno ludzie z Wii U się śmiali, że gier nie ma... ta branża długo nie pociągnie.

Opublikowano

Już widzę jak eX4ct gra w DC po premierze. Włącza demo z PS+, a na lapku odpala gif z deszczem *someday*. 

Opublikowano

poważnie czy trolling? nie będzie deszczu w dniu premiery?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie Halo 1 a remake Halo 1. Oraz świeży remake Halo 2.

TLOU to tylko remaster. A oprócz dwóch tych remake'ów masz dwa remastery jeszcze w pudełku kolekcji szefa kuchni.

4:1 dla xbotów.

żeby zobaczyć różnicę między remaster a remake  wystarczy wcisnąć BACK w HALO Anniversary

Opublikowano

warunki pogodowe w DC beda w patchu, tak samo jak japonskie samochody tylko daty nikt nie podal 

na start 50 aut, 30fps, brak pogody

xDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Rok opóźnienia nie wystarczył, żeby w grze z kosmiczną liczbą 50 aut dokończyć resztę :P

W ogóle to śmieszna sprawa - DC przy każdej okazji reklamowane jest warunkami pogodowymi, plejstejszynowy janusz pójdzie do sklepu kupić grę, odpali w domu i . . . nic :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rok opóźnienia nie wystarczył, żeby w grze z kosmiczną liczbą 50 aut dokończyć resztę :P

w ogóle cud, że ta gra się ukaże. To samo było z GT 5, M$ zdążył wydać FM2, FM3  i FM4 zanim Sony wyrzygało niedopracowane GT5 z jego premium cars xD 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Opublikowano

@eX4cT, zapomniales wrzucic najlepsze porownanie, prawilnie naprawiam.

Forza 5

1920x-1.jpg

GT5/6

b17db050_gran-turismo-5-spec-2-screensho

Edytowane przez zloto

Opublikowano

Pokaż mi w Gran Turismo Ferrari z takim wnętrzem jakie dałeś na screenie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak? Ja nie widzę praktycznie żadnych różnic. Nikt w ruchu nie rozróżni tych wersji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.