Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 433
  • Wyświetleń 44 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moją rekomendację masz dwa posty wyżej.  Bierz ten oficjalny headset jeśli cię nie stać na coś z półki, którą poleca Mroku     tak to wygląda :  

• Ja mam CloudX jak sie kiedyś zepsują to biorę alpha na stówę bo z tych co mam jestem strasznie zadowolony, używam ich razem z Dolby Atmos for headphones

• No po dłuższym testowaniu Artcisów 9x moge je polecić.   Przede wszystkim są bardziej wygodne niż Turtle beache, nie uciskają na łeb a uszy się nie pocą. Jakość wykonania też na lepszym pozi

Opublikowano

Tak myślałem, ale kij z tym - nie widzę żadnych oznaczeń to nawet nie wiedziałbym,jak odróżnić.
Innych A50 poniżej 600zł na allegro nie widziałem.

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/zestaw-sluchawkowy-astro-a50-wireless-xbox-one-pc-8903755841?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Tu masz gen4. Ja od niego bralem dziś mi je kumpel wysłał. Miałem tez więcej zdjęć z miejsca zakupu. I nie było do czego sie przyczepić. Jedynie do tego ze nie maja gwary

Opublikowano

Wygląda na to samo, co w gen 3 tylko mniej odpustowe - nawet opis skopiowany z poprzedniego modelu.
Wziąłem jednak te, co wklejałem - nówki, gwarancja na rok. Myślę, że będą zayebiste.

Opublikowano

No to jest topka jeżeli chodzi o headsety. Na pewno bedziesz zadowolony, dźwięk soczysty bas, wygoda na głowie. Regulowanie z poziomu headsetu poziomu głośności gry lub chatu. Za te pieniądze ino brac

Opublikowano
W dniu 15.10.2020 o 07:23, Wredny napisał:

"praktycznie nie używane", czyli nie nówki? 

To tak jak ja. Wczoraj sprawdzałem dostępność - na amerykańskim MS Store można normalnie do koszyka, ale niestety tylko Stany. 

W polskim "brak towaru". 

Z tego co sie dowiedziałem to TB Stealth 700 gen2 maja rzucic na sklepy kolo 22-23 października ale jak bedzie to kij wie.Chyba sobie wezme te arctisy 7x pod xa i tyle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bo jak chciałem je kupić, to były tylko "dostępne" w x-kom, na stronie steelseries ich nie było, nadal nie ma i zamówienia też złożyć nie można. 

W międzyczasie rozmawiałem z typem ze steelseries i powiedział, że będą dostępne w x-kom.

Opublikowano

Właśnie dostałem SMSa, że mam słuchawki do odbioru, także jak ktoś zainteresowany to uderzać do x-komu, bo wychodzi na to, że Arctisy 9x mają.