Opublikowano 6 marca 20233 l Można na nich psioczyć, ale nie da się zaprzeczyć, że potrafią długo wspierać swoje gry singleplayer. Warto chociażby dać przykład Ghost Recon Breakpoint, która tog gra wyszła w lipcu 2019, miała fatalny start i recenzje, a Ubi pochyliło się nad problem, wprowadzili całą masę zmian na korzyść, a dodatkowo wspierali grę, aż do kwietnia 2022, gdzie ogłoszono, iż gra nie będzie więcej wspierana. Który deweloper aktualizuje swoją grę singleplayer przez prawie 3 lata od premiery?
Opublikowano 6 marca 20233 l Dead Cells jest nadal aktualizowane 5 lat od premiery, Stardew Valley dostało update z zawartością również 5 lat po premierze gry.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Cytat Patch notes: Xbox (~31.8 GB) Xbox Series X 4K resolution at 60 fps Xbox Series S 1080p resolution at 60 fps PlayStation (~0.75 GB) PS5 and PS5 Pro 1080p resolution at 60 fps 4K resolution at 60 fps Akurat za konserwację starszych tytułów muszę Ubisoft pochwalić.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Błagam, na czerepa, niech oni dadzą patcha 60 klatek dla dla Wildlands. Jedno z lepszych doświadczeń gejmingowych poprzedniej generacji, ale ten klatkarz psuje zabawę.
Opublikowano 29 listopada 20241 r Skoro dali 60 klatek, to pytanie jest takie, warto ograć w tę część?
Opublikowano 29 listopada 20241 r Teraz, Faka napisał(a): Skoro dali 60 klatek, to pytanie jest takie, warto ograć w tę część? Średnio, chyba, że lubisz Londyn i Angoli. Dla mnie osobiście jedna z najgorszych części, zależy czy grałeś w części z tamtej ery typu Unity/Rogue/Black Flag, wszystkie były lepsze niż to.
Opublikowano 29 listopada 20241 r Z tamtych poprzednich Asasynów to tylko Black Flag, 1, 2 3 i Liberation, po BF już nie grałem, bo już mi się nie chciało. Wróciłem jak zmienili całkowicie trzon gry czyli Origins, Odyssey i Valhalle. Mirage już nie ruszałem.
Opublikowano 29 listopada 20241 r 2 minuty temu, Faka napisał(a): Z tamtych poprzednich Asasynów to tylko Black Flag, 1, 2 3 i Liberation, po BF już nie grałem, bo już mi się nie chciało. Wróciłem jak zmienili całkowicie trzon gry czyli Origins, Odyssey i Valhalle. Mirage już nie ruszałem. Mogę polecić Unity ma zdecydowanie lepszy flow, parkour i ogólnie ostatni taki AC, do dziś niepobity jeżeli chodzi o swobodę poruszania się.
Opublikowano 29 listopada 20241 r 4 minuty temu, Faka napisał(a): A 60 klatek na konsoli jest? No tutaj jest chyba problem, z jakiegoś powodu olali, ale właśnie po wydaniu tego paczyka do Syndicate pojawiły się mocne prośby do Ubisoftu o next gen patch do Unity. W ogóle graficznie ta gra wyprzedzała swoje czasy bardzo mocno, najładniejszy Asasyn do dziś.
Opublikowano 29 listopada 20241 r W Syndicate na xsx jest. Ale przez to, że ciuchy postaci poruszają się chyba w 30fps, to mocno psuje odbiór tych 60
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Kupiłem sobie na steam i fantastycznie się bawię. Klimat Londyn i rodzeństwo mi siadło lepiej od Black Flag. A jeszcze jade na misje gdzie jest wspomniana postać z Black Flag. Uwielbiam takie coś.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Jeśli chodzi o klimat to faktycznie zajebista część, ale fabularnie jedna z gorszych.Rodzeństwo strasznie nijakie, eNPeCe do zapomnienia w minutę, całe szczęście, że gameplayowo dowozi, sterowanie jest bardziej responsywne niż w Unity, nowe gadżety typu batmanowa linka czy "shurikeny" rzucane zza rogu bardzo ułatwiają zabawę...Ogólnie fabularny zjazd po Unity, ale za to warstwa gameplayowa ulepszona, więc się wyrównuje i podobnie oceniam te dwie odsłony.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Moja ulubiona odslona Assassin’s Creed i to o mile. Klimat londynu jest nie do podrobienia. Do rzeki strach wskoczyc - az czuc ten brud i smrod. Evie to zajebista dupa. Gra wprowadza zajebiste mechaniki jak pizganie dorozkami (drifty na rynku) czy strzelanie z linki wyposazonej w hak do wspinania jak batman. Najbardziej lubie misje poboczne jak porwania wysoko postawionych ludkow albo uwalnianie dzieci pracujacych niewolniczo; a uwielbiam te misje bo zajebiscie zastosowano w nich mechanike skradania sie. Jest gwizdanie w celu pozyskiwania atencji przyglupow patrolujacych. Przejmowanie dzielnic miasta z rak rywalizujacych gangow wciaga jak malo co. Fabuly tam ledwo pamietam ale na pewno zajebista byla. Moja ulubiona odslona Assassin’s Creed i to nie jest nawet blisko (Ezio jest blisko a paryskiego Unity slychac tez oddech za poecamo). Trzy razy robilem te gierke na 100% i to nie koniec z pewnoscia
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Ta część, to jest ostatnia gra przed rewolucją gameplayu nowych od Origins do Black Flag Resynced?
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Da radę wyłączyć te białe obramowania przeciwników podczas walk? Jezu, jaka to jest biała gruba kreska, że to jakaś masakra.
Opublikowano 19 sierpnia19 sie Ja pamiętam że na PS4 nie skończyłem, bo miałem buga przez który skrypt nie wskakiwał i nic nie chciało pomóc. A to był już sam koniec gry. Potem już nigdy nie wracałem do tego.