Opublikowano 27 grudnia 201410 l otwarty na propozycje jestem przy czym nie wiem czy ogarne zliczenie yyy..punktakcja jest w grze nie mozna na jej podstawie ustalac miejsca?? mi tam juz 3 dzien psn nie dziala...dobrze bedzie jak w tym wyzwaniu wezme udzial Edytowane 27 grudnia 201410 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 27 grudnia 201410 l No ta punktacja jest taka ze np daje powiedzmy za miejsce 16-17 tyle samo pkt a czasy rożne...moim zdaniem nie do końca fair. To co ja podałem to wyzwala tez u ludzi do końca walkę aby być m.in. w 3 dziesiątce (jak w skokach narciarskich) czy walka aby nie być ostatnim bo trzeba bedzie pkt zliczać. Jak chcecie grać na same pkt sławy to zagrajcie w top 5 osób i bedzie oko.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Autor panowie co tak slabo, wlasnie zrobilem 5 kolek w wyzwaniu i widze dopiero 100prob i 14 uczestnikow
Opublikowano 28 grudnia 201410 l ja zrobilem 2 kolka, ale czas mam tragiczny haha, moze wieczorem jeszcze cos sprobuje
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Ja odpadam z rywalizacji na tej trasie i tym samochodzie. To nie jest wyzwanie na moje nerwy.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l To prawdopodobnie przez awarię PSN jest tak mało uczestników w tym evencie. Ja chciałem poprawić jeszcze mój czas ale nie było takiej możliwości bo serwery nie dzialaly.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Autor autko tez jakies tragiczne nie jest choc fakt buja tylem - szczegolnie drugi fragment trasy to pelno zielonych zakretow gdzie dosc latwo rozbujac autko na tyle ze zrobi baczka
Opublikowano 28 grudnia 201410 l w tej chwili wchodze w wyzwania i nie ładuje coś mało przejazdów będzie na tym wyzwaniu, psn wciąż nie działa dobrze edit: załadowało ale długo, pierwszy jest póki co KryziePL 1:45 Edytowane 28 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 28 grudnia 201410 l panowie co tak slabo, wlasnie zrobilem 5 kolek w wyzwaniu i widze dopiero 100prob i 14 uczestnikow PSN w formie...
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Skończyło się już to wyzwanie? Bo nic nie mam na liście... A dopiero odpaliłem konsolę po świętach.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l POprawiłem ten czas. Mimo najlepszego czasu straciłem 1,2s w drugim sektorze , takze mozliwe spokojnie jest zejscie ponizej 1:44 PS: KrayziePL juz mnie pobił Edytowane 28 grudnia 201410 l przez Welna
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Wcześniej miałem bardzo kiepski 1 i 3 sektor. Teraz mam średni 1. z małym błędem, dobry 2. i 3., którego ja np. już chyba dużo szybciej nie przejadę. Aktualny czas: 1:43,514
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Trwa, znajdziesz w wyzwaniach znajomych. Nie mam. Mam poprzednie wyzwanie od Ficusia, ale aktualnego nie widzę.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Poprosze o dodanie mnie do listy startowej czas rozgrzac opony po swietach PSN ID: gebus_3008. dozobaczenia na trasie ;P
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Autor nawet jak dasz wyzwania znajomych w samej grze? na pewno ci wyslalem inv
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Ja nie potrafię przejechać okrążenia bez błędu, strasznie zarzuca ta Alfą.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Fajnie się gra, nieco rzuca fura jedynie. Przez awarie PSn udalo mi sie raz zagrac, bo dziś juz koniec ;-)