Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo potrafiące w marketing? Z dobrym sprzętem? Z chwytliwym hasłem reklamowy? Z ambitnymi grami? 

Lubię to. Oczywiście zaraz wjedzie tryb aroganckiego Nintendo i kolejna konsola będzie chu,jowa. It's the circle of life.

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Trochę nie rozumiem tych zachwytów. Przecież już przy WiiU pojawiały się u nas reklamy. Pamiętam, że w przerwie jakiegoś ważnego meczu (gdy Polska grała z kimś tam, co się równa kilka mln przed telewizorami) to leciała reklama MK8. Szkoda, że po paru latach Nintendo dalej potrafi tylko w marketing, jeśli chodzi o nasz kraj :reggie:

Opublikowano

ale co ma w ogóle Nintendo do tego? :yao: za marketing, podobnie jak za dystrybucje odpowiada Conquest, zwykły dystrybutor/hurtownia z czech. Co oni więcej mają i mogą niby robić poza reklamą i wrzucaniem towaru do sklepów? 

Opublikowano

Zaraz się dowiemy że polskie reklamy Switcha i gierek na niego to arcydzieło... bo Nintendo.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Zaraz się dowiemy że polskie reklamy Switcha i gierek na niego to arcydzieło... bo Nintendo.

oDlBdu1.gif

Opublikowano

rs_500x374-141120151255-ShockMaster.gif

Raczej to.

Opublikowano

Wersja z dźwiękiem lepsza. 

Opublikowano

THE SHACKKKKMASTEEEER

Opublikowano

Gdyby ktos przegapil to net neutrality zdechlo w usa. Radze zapisywac sobie internet na dyskietkach.

Opublikowano

Już przeszło przez Kongres?

Opublikowano

No to kwestia kilku lat i u nas to przejdzie, korporacje takiej okazji przegapić nie będą chcieli i pewnie lobbować w KE będą. Internet umrze.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja juz nie mam.

Opublikowano

Społeczeństwo coś robiło w tej sprawie czy olali temat? Tak łatwo im to przeszło czy też były jakieś jazdy? Będą kontrolować jak telewizję. Coś czuję, że będzie teraz spora szara strefa z tym internetem w USA, jakieś pirackie dnsy pozakładają. 

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

Społeczeństwo coś robiło w tej sprawie czy olali temat?

pewnie olali i się ogarną co jest grane jak faktycznie zacznie im to przeszkadzać, teraz mają pod dostatkiem doritosy z wallmarta na rogu, grają sobie na x(pipi)e w halo i w chwilach wolnych lecą na kanapeczki do maca, czym się tu przejmować?  no chyba że w tej ustawie zakazaliby afiszowaniem się gejostwem w internecie albo coś z nimi to myślę że krzyk w kilka chwil by się zrobił i zaraz by się tym wszystkim zainteresowali :yao:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

W USA jest przede wszystkim problem z tym, że w większości miejsc masz do wyboru tylko jednego ISP. Dodatkowo, wszystko jest tak ułożone, że nowi ISP mają mocno pod górkę.

U nas jest o tyle dobrze, że jest jakaś konkurencja, więc internet mamy w miarę szybki i tani.

Tak czy siak, na kongres nie ma co liczyć. Sprawa rozstrzygnie się dopiero w sądzie.

Opublikowano

A co mieli zrobić? Były protesty, pisali/dzwonili do swoich kongersmenów, mnóstwo osób się wypowiadało na ten temat. Ch,uja ich to obchodzi, ładna sumka już dawno jest na koncie tego ch,uja przewodniczącego FCC, kongres też siedzi w kieszeniach korpo i absolutnie wyje,bane mają na społeczeństwo. Pokrzyczą sobie, pozłoszczą się a hajs na koncie za wygodne prawa pozwalające na dalsze dymanko ludności zostanie. To jest dziki kraj ;/.

Opublikowano

o jedno możemy być chociaż spokojni, CEO Sony Kaz Hirai już zapewnił że koniec Net Neutrality w żaden sposób nie wpłynie na jakość usług Playstation Network 

Opublikowano

Undertale to chyba całkiem niezły pomysł na spędzenie swiąt, prawda? czy znajdę coś lepszego w promocji na PSN? 

Opublikowano

Dont starve polecacie? Promka kusi. To samo bulletstorm bo zagrywalem się jak poyebany na ps3 a w 60 klatkach ograłbym szczerze jeszcze raz i to mocno. Myślę jeszcze nad dragons dogma ale w sumie port słaby wiec chyba oleje.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

fajna gra ale po kilkunastu godzinach już nie chciało mi sie w to grać