Opublikowano 19 czerwca 20195 l Kurła dwa indyczki które bardzo mi siadly ostatnio to Void Bastards i Astroneer. Takie niby nic a fun z gry większy niż przy ostatnich grach AAA. Musze sobie przysiąść dłużej do Ori bo prześliczne to wygląda.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Mnie Void Bastard oczarował na początku, ale po 2h miałem wrażenie, że widziałem już wszystko. Duży mankament gry to robienie ciągle tych samych czynności w tych samych pomieszczeniach (i chodzi mi tutaj o to, że układ pomieszczeń bardzo szybko zaczyna się powtarzać). Ale gra ma zayebisty styl graficzny. Edytowane 19 czerwca 20195 l przez suteq
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Lubiliście Finat Fantasy Tactics i tactics ogre? to jest gra dla was. Wczoraj 4 h pograłem i no piękny oldschool z pewnymi nowoczesnymi rozwiązaniami jak save w każdej chwili czy bardzo dobra duża czcionka pod tv 55+ cali. Sam poziom trudności do ustawienie wiele suwaków od tego czy przeciwnicy mają używać itemów czy ich siły ataku po takie rzeczy jak ilośc i jakośc dropów. Fajnie można sobie dobrać pod siebie poziom wyzwania który przez całą grę można zmieniać Polecam po tych 4 h dla fanów gierek taktycznych szczególnie starych jrpg taktycznych czy fire emblem. Mała nie za droga gra naw wiele godzin. Fabularnie też bardzo fajnie już po tych 4 h miałem kilka ciekawych twistów.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Dzisiaj wyszło i podobno straszny sztosik. Aktualnie PC i Switch. Jak to się mówiło? Aha, BĘDZIE GRANE.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Nadrobię switchowe zaległości i będzie grane świetnie się to prezentuje
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Rok temu zapowiadali na E3. Dopiero teraz premiera? Myslalem, ze juz wyszlo ale chyba chcieli dorobic fabule xD.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l https://kotaku.com/xbox-boss-on-microsoft-s-struggles-with-game-quality-an-1835740535 Wywiad Kotaku ze Spencerem na temat sytuacji i problomow z jakością firsy party. Dużo prowego bełkotu z ktorego niewiele wynika, trochę uciekania od odpowiedzi ale kilka wartych uwagi zdań się trafilo. Ciekawe zwłaszcza w kontekście ostatniej wymiany postów z @suteq Problem na pewno jest realny, bo na tle Sony czy Nintendo, ktore regularnie dostarczają gier z nagrodami GOTY Microsoft wypada wyjątkowo mizernie w tej generacji. Filary marki czyli słynne Halo Gearsy i Forza widocznie obniżyły loty i mimo że to wciąż bardzo dobre gry to brakuje im wiele do czasów swojej świetności. Dlatego dobrze że 343 i Turn10 dostały więcej czasu na odmłodzenie marki i nowe otwarcie czego efekt widać już w przypadku Halo Infinite Widoczne są też problemy z wykreowaniem nowego IP w tej generacji. Nie da się powiedzieć że nie próbowali: Sunset Overdrive, Recore, Ori, Sea of Thieves, Ryse troche tego była, część z tych gier jest udana inne.... nie bardzo. Ale tak naprawde z tych wszystkich marek tylko 2 okazały się sukcesem i mają jakąś przyszłość (Ori i SoT), a to zdecydowanie za mało i zbyt wiele bylo tu potknięć. Dobrze chociaż że wyciągnęli wnioski i nie zapowiadają już gier na wczesnym etapie produkcji trailerami cgi jak np. Fable Legends, Scalebound i Phantom Dust (wszystkie skasowane), a zamiast tego wolą trzymać zapowiedzi na właścieą chwile jak np. nowa gra Playground, Rare czy Initiative nad ktorymi już trochę pracują. No cóż daleka droga przed nimi i dużo do poprawy Edytowane 22 czerwca 20195 l przez ASX
Opublikowano 22 czerwca 20195 l 18 godzin temu, ASX napisał: i nowe otwarcie czego efekt widać już w przypadku Halo Infinite Powiedz mi asx, bo znowu pod przykrywką obiektywnej krytyki M próbujesz przemycic takie bzdury, jakie to niby są efekty? Mówisz o tym smiesznym filmiku z zerowym gameplayem z e3, czy moze o tym filmiku z 2018 który na końcu ma krótki gameplay wygądajacy conajmniej średnio Czy moze rpzynosi efekty bo czytałeś 20 artykułów o tym że gra będzie wielka i wspaniała?
Opublikowano 22 czerwca 20195 l milan, no ale to ma być GAAS i klejnot gejmingu jak Sea of Thieves NO NIC NIE ROZUMIESZ
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Milan mówi że Halo Infinite wygląda średnio? No nie jestem zakoczony Halo Infinite zapowiada się po pierwszych informacjach i trailerach jak Halo które pokochałem w 2007 roku. Zmiana tonu i stylu względem Halo 5 jest oczywiste i widocznym gołym okiem, nawiązania do genialnych Halo:CE i Halo 3 również, ale trochę trudno wytłumaczyć to komuś kto nigdy nie miał styczności z serią. Mi i wielu milionom innym fanom te zmiany się podobają, a ty i tak pozostaniesz sceptyczny i nie zamierzam cię przekonywać żebyś zmienił stosunek do gry i całej serii Edytowane 23 czerwca 20195 l przez ASX
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 31 minut temu, ASX napisał: jak Halo które pokochałem w 2007 roku lipa 32 minuty temu, ASX napisał: Mi i wielu milionom innym fanom te zmiany się podobają, a ty i tak pozostaniesz sceptyczny i nie zamierzam cię przekonywać żebyś zmienił stosunek do gry i całej serii I to stwierdzasz po braku rozgrywki? Tak naprawdę nic nie wiadomo jak wygląda najważniejszy element tej gierki bo go jeszcze nie pokazali.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 4 minuty temu, Ukukuki napisał: I to stwierdzasz po braku rozgrywki? Tak naprawdę nic nie wiadomo jak wygląda najważniejszy element tej gierki bo go jeszcze nie pokazali. Podobają się zmiany w tonie i stylistyce. Gameplayu jeszcze nie widziałem, nie mogę oceniać
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Hypik na grę która nie jest nawet remake'iem jakiegoś starocia z PSX? Chyba przesadzasz kolego Asax.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 7 minut temu, Ukukuki napisał: lipa Wiem nie jestem prawdziwym fanem, nad czym ubolewam
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 38 minut temu, ASX napisał: Milan mówi że Halo Infinite wygląda średnio? No nie jestem zakoczony Halo Infinite zapowiada się po pierwszych informacjach i trailerach jak Halo które pokochałem w 2007 roku. Zmiana tonu i stylu względem Halo 5 jest oczywiste i widocznym gołym okiem, nawiązania do genialnych Halo:CE i Halo 3 również, ale trochę trudno wytłumaczyć to komuś kto nigdy nie miał styczności z serią. Mi i wielu milionom innym fanom te zmiany się podobają, a ty i tak pozostaniesz sceptyczny i nie zamierzam cię przekonywać żebyś zmienił stosunek do gry i całej serii Skonczylem h1 i h2. Tak jak myslalem, asx czlowiek oczarowany cgi i filmikami. Nawet ja nie pisze ze dhl stranding juz teraz spelnia nadzieje i jest swietnym otwarciem nowej serii, mam tylko taka cicha nadzieje.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Ok to pokaż mi miejsce gdzie napisałem że Halo Infinite już teraz spełnia nadzisje i jest świetnym nowym otwarciem przykro mi, ale mam prawo napisać że podoba mi się to co pokazali, a po diamtralnych zmianach względem poprzedniej części, całkowitym odcięciu się od fabuły Halo 5 widać że to ma być nowe otwarcie. No i nie wiem gdze tu widzisz CGI 5 minut temu, milan napisał: mam tylko taka cicha nadzieje. Yhy
Opublikowano 23 czerwca 20195 l W dniu 22.06.2019 o 06:49, ASX napisał: Dlatego dobrze że 343 i Turn10 dostały więcej czasu na odmłodzenie marki i nowe otwarcie czego efekt widać już w przypadku Halo Infinite Koniec z mojej strony
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Przepraszam wciąż nie widze w tym cytacie zwrotów o "świetnym nowym otwarciu" i "spełnienia nadziei" W ogóle mam wrażenie że kolege milana wyjątkowo irytuje kiedy komuś zdarzy się pochwalić się jakoś nielubianą przez niego grę lub markę. A przecież nie ma niczego złego w napisaniu że Halo wygląda inaczej. Wszyscy wiemy że masz taki a nie inny gust ale zachowujesz się często jakby twoje opinie byly jedyne sluszne Edytowane 23 czerwca 20195 l przez ASX
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Odniosłem takie wrażenie na podstawie twoich wypowiedzi jeśli się myle to przepraszam Zresztą zmiane widać już po samym intro do gry: Tak będzie zaczynać się Halo Infinite a tak zaczynało się Halo 5 Zmiana widoczna gołym okiem i moim zdaniem zdecydowanie na plus
Opublikowano 23 czerwca 20195 l Jestem ciekaw, czy Halo postawi na swój konserwatwny multiplayer, czy tak jak CoD czy BF - ulegnie trendom Battle Royale, ewentyalnie asymetrycznemu deathmatchowi (drużyna słabych postaci kontra jedna postać-boss). Jeszcze by musiało zderzyć się z rozpędzonym (głównie za sprawą OWL) Overwatchem na polu TDM
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 3 godziny temu, ASX napisał: Milan mówi że Halo Infinite wygląda średnio? No nie jestem zakoczony Halo Infinite na razie w ogóle nie wygląda bo nie pokazali nawet ułamka rozgrywki.