Opublikowano 17 września 20213 l i bardzo dobrze, że powstają co kilka miesięcy bo gust się zmienia Wyobrażacie sobie jedną, zamknięta listę najlepszych gier z którą broń boże powinno się dyskutować? Moje TOP 5 gier ever w tym roku wyglądałoby zupełnie inaczej niż rok-dwa lata temu Edytowane 17 września 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 17 września 20213 l Moje top 5 nie zmienia sie od 20 lat. A wszystkie listy, rankingi itd. to ciota i ch.uj. Mozna jedynie wskazywac gry, ktore byly przelomowe w danym gatunku ale nie widze tego zeby co roku w zestawieniach najepszych fps wygrywal Doom z 93 r., albo nie wygrywal, albo byl na 7 miejscu. No, rankingi to sa o kant dopy rozbic.
Opublikowano 17 września 20213 l 2 minuty temu, Mejm napisał: Mozna jedynie wskazywac gry, ktore byly przelomowe w danym gatunku Nie. Nie jedynie. To jest ranking najlepszej gry a nie najbardziej przełomowej. Każdy indywidualnie określa sobie co mu się w danej grze najbardziej podoba, jakie elementy składowe są najważniejsze - muzyka, design lokacji, wygląd przeciwników itp To, że ty sobie swoje top 5 ustawiłeś po względem "przełomowości" to fajnie ale ja np jestem bardziej elastyczny i cenię gry za wiele innych elementów.
Opublikowano 17 września 20213 l Godzinę temu, GearsUp napisał: No ciekawe kto wygra to epickie starcie Finał będzie Minecraft vs GTA5 i GTA wygra. Możecie cytować.
Opublikowano 17 września 20213 l 2 minuty temu, GearsUp napisał: Nie. Nie jedynie. To jest ranking najlepszej gry a nie najbardziej przełomowej. Każdy indywidualnie określa sobie co mu się w danej grze najbardziej podoba, jakie elementy składowe są najważniejsze - muzyka, design lokacji, wygląd przeciwników itp To, że ty sobie swoje top 5 ustawiłeś po względem "przełomowości" to fajnie ale ja np jestem bardziej elastyczny i cenię gry za wiele innych elementów. Ja nie pisalem o tym co wkleiles bo nawet w to nie klikam tylko o sensie rankingow w ogole. "Najlepsza gra" xDDD Pasjans na windows 3.11. I co teras?
Opublikowano 17 września 20213 l 1 minutę temu, Square napisał: Finał będzie Minecraft vs GTA5 i GTA wygra. Możecie cytować. Minecraft już nie wyciągnie tego
Opublikowano 17 września 20213 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Ja nie pisalem o tym co wkleiles bo nawet w to nie klikam tylko o sensie rankingow w ogole. "Najlepsza gra" xDDD Pasjans na windows 3.11. I co teras? Najlepsza w uproszczeniu bo to chyba ranking IGN dla gier, które historycznie dostawały ocenę 10 na tym właśnie portalu.
Opublikowano 17 września 20213 l Taa same gry na 10. Ogólnie to ułożenie w drabince też ma tutaj ogromne znaczenie, ale i tak obstawiam, że GTA5 wygra.
Opublikowano 17 września 20213 l 12 minut temu, GearsUp napisał: To jest ranking najlepszej gry a nie najbardziej przełomowej. To ranking gier najbardziej popularnych.
Opublikowano 17 września 20213 l 7 minut temu, Square napisał: Uff, jednak Bóg istnieje. Będziesz musiał w końcu zagrać
Opublikowano 17 września 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: To ranking gier najbardziej popularnych. Jakbyś zamienił słowo ranking na głosowanie to bym się zgodził.
Opublikowano 17 września 20213 l Przecież to jest głosowanie. Sam oddałem mnóstwo głosów przez instagram.
Opublikowano 17 września 20213 l 2 minuty temu, Figuś napisał: Będziesz musiał w końcu zagrać Zagram jak będzie w Plusie, i jak Spoiler patch pod PS5 wyjdzie.
Opublikowano 17 września 20213 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Przecież to jest głosowanie. Sam oddałem mnóstwo głosów przez instagram. Ta ale napisałeś ranking najbardziej popularnych gier. Gdzie Chrono Trigger albo Burnout 3 są world-wide popularne? To już takie RDR 2 albo Counter-Strike są popularniejsze a nie ma ich w rankingu.
Opublikowano 17 września 20213 l Rise of the Tomb Raider wygrał z jebanym Half-Lifem 2 xd Assassin's Creed 4 85% - 15% Civilization IV Gracze to jednak gracze.
Opublikowano 17 września 20213 l Godzinę temu, Mejm napisał: Moje top 5 nie zmienia sie od 20 lat. Możesz wstawić czy się wstydzisz?
Opublikowano 17 września 20213 l Mozi nawet Ty i balon razem wzięci nie jestescie tak starzy żeby pamiętać gry z top 5 mejma
Opublikowano 17 września 20213 l Ciekawe jakie wyniki byłyby w podobnym plebiscycie na naszym czcigodnym forumku, gdzie wiadomo, że sami koneserzy gierek siedzą.