Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Już mortal 1 na amidze a pc to była przepaść. Animacja postaci, kolory. Za chwilę wyszedł doom i juz było wiadomo że trzeba się przesiadać. 

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Pograłbym w takie Condemned 2 Remastered. Albo chociaż do wstecznej by wrzucili. Nigdy jej nie przeszedłem.

Opublikowano

No ja też ubolewam, zwłaszcza że niedawno kupiłem jedynkę, która w tej wstecznej jest.

Jak przejdę to najwyżej dwójkę kupię na PS3.

Opublikowano

2jhhyj10iho71.jpg

ciekawostka 10 najczęściej słuchanych utworów z danej gry na Spotify 

musze chyba przesłuchać ten najpopularniejszy, wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałem że Minecraft ma jakiś soundtrack 

Opublikowano

Asx ty jestes maniak halo - z wersji anniversary h2 wycięli tę piosenkę? W oryginał nie grałem, a w mcc nie przypominam sobie tego kawałka.

Opublikowano

Wycieli, pewnie jakieś licencję czy coś

A szkoda bo moment kiedy lądujemy na High Charity i zaczynamy zabijać krasnale w jej akompaniamencie to jeden z najbardziej ikonicznych momentów nie tylko w dwójce ale i całej serii.

Opublikowano

Głosowanie na best game ever FPE zacne. Brałbym udział i myślę, że wyszedłby najpoważniejszy ranking w internecie. Może w końcu polski ranking bez Gothica? WIERZĘ, ŻE SIĘ UDA...

Spoiler

Tylko pewnie zamiast niemieckiej kupy wleci W3 -_-

Paru tutaj brzdękało o zajebistości Titanfall 2, chwailiło Doomy, Wolfy, a żadne nie wspomniał o największej niespodziance poprzedniej generacji - Preyu od Arcane. Ta gra

to czysta zajebistość praktycznie pod każdym względem i IMO FPS generacji (zaraz za nim Doom: Eternal). 

Opublikowano

Myślę że może to być spowodowane tym że Prey to nie jest FPS z krwi i kości (można ją chyba nawet przejść bez jednego wystrzału, co trochę nie pasuje do strzelanki). No ale wiadomo że to świetna gra, a kto nie grał niech żałuje

Opublikowano

PREY to coś więcej niż FPS, więc nawet nie zestawiam go w tej kategorii.

Jako towarzystwo prędzej dobrałbym mu Bioshocka, Half-Life, albo inny Portal.

Opublikowano

No lepiej niech nikt nie rozpoczyna preya z nastawieniem że to fps bo będzie to jeden z gorszych fpsów w jakie grali xD

Opublikowano

Zaraz półfinały, Batman jednak wygrał z Dark Souls xd ale z GTA V już polegnie, BOTW vs GTA V chyba będzie finałem w półfinale

Obecna sytuacja biorąc pod uwagę głosy gdzie najwięcej ich się podobno oddaje czyli z instagrama wygląda następująco:

11111.thumb.jpg.e5d38f09e4545e3505fbd82244611904.jpg

222222.thumb.jpg.d8c596a64b6c5b5b600b11f4a8c39dfa.jpg

3333.thumb.jpg.b100a528fe1475488e62da97680aaf88.jpg

444444.thumb.jpg.bf00d295f1ab14b006ccea272d32ed9e.jpg

Widać, że fani GTA V przepychają też San Andreasa

Opublikowano

Najlepszy Barman wygrywa z najbardziej przereklamowanymi Soulsami? No bez zaskoczenia.

Opublikowano

Najlepszy Batman przegrał z najgorszym gta :nosacz3:

Polsk.. ROCKSTAR GUROM

Opublikowano

Proste. To nie ranking robiony w Polsce :asax:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co tu się odyebao?

Podejrzewam że na fali hajpu po trailerze Ragnaroka.

Opublikowano

To nie są końcowe rezultaty, te głosowania nadal trwają

Opublikowano

Na instagramie :yao:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

A później takie gimbusiarskie wyniki :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

No ankiety są też w innych miejscach umieszczone - stronka, twitter, yt ale patrząc na wyniki % zakończonych pojedynków to jednak o dziwo najwięcej ludzi głosuje właśnie przez IG i tamte wyniki mają największe przełożenie na końcowy wynik.

IGN na koniec sumuje głosy z tych wszystkich miejsc.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

Rysław ma, wygląda mi na dojrzałego gracza :usmiech:

Nie bądź boomerem wredny  :( nie dziadziej jeszcze!

Opublikowano

Za późno, świat odjechał w taką stronę, że nawet nie chcę za nim gonić.

Forumek, facebook i gierki to szczyt mojej młodzieżowości :sapek:

Opublikowano

Ku.rwa gdybym policzyl ile na forum trace/stracilem xD Dlatego nie licze :wujaszek: