Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 117,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówisz tak bo sam nie zanotowałeś klucza i teraz ci głupio

• Aha, juz tak zeby zaorac sie konkretnie, to sprawdz sobie jaki klucz wyciagasz tymi programikami, bo wszystkie wersje Win10 są aktywowane jednym publicznym kluczem MS, który jest wszystkim znany:  

Opublikowano

Nie widzę u siebie powyższego problemu Catalyst  jest na dysku. Ogólnie mi chodzi już jak 8.1 ten system o wiele lepiej jest obecnie po aktualizacji.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

OK robiłem dziewczynie update z 7 na 10 na laptopie, póki co niby wszystko spoko bo działa na pewno lepiej niż 7 ale myślałem że będzie opcja formatu przed instalką na czym mi zależało bo komp już trochę zaśmiecony jest no ale trudno. [chyba że jest jakiś patent]

Na razie jeden mankament, jak oglądamy film online  to jakby wygasza się ekran, wyłączyłem wszystkie opcje w oszczędzaniu baterii, wygaszacz ekranu etc. ale dalej się wygasza. Jak to usunąć?

Opublikowano

Ok obadam a z tym wygaszaniem? Google nic nie radzi oprócz tego co już sam sprawdziłem. ;f

Opublikowano

Problem chyba rozwiązany. Okazało się że Lenovo ma jeszcze swój 'programik' od oszczędzania baterii i to on wyłączał ekran. :dafuq:

Opublikowano

Mam problem z instalką, po wielu próbach ciągle ten sam błąd (c1900101-2004). Rozumiem, że z ISO nie zainstaluje 10 bo klucz z win7 nie będzie działał? Jakie mam opcje, poza czekaniem aż uporają się z błędami updejtu?

Opublikowano

Kolejny problem,brak dźwięku z laptopowych głośniczków. Po podłączeniu minijack wszystko działa.

Ktoś coś jakiś pomysł?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ostatnio zaczęły mi się freezować raz na jakiś czas gry co wcześniej nie występowało więc chciałbym zrobić format win 8.1 ale za dużo danych się skasuje a z obecnym internetem będę to ponownie ściągał z kilka tygodni. Czy jeżeli przejdę z 8.1 na 10 wszystkie gry,aplikacje,pliki zostają? No i czy warto przechodzić na 10 czy lepiej ponownie wrzucać 8.1 ?

Opublikowano

Raven ma rację. Dziesiątka to (pipi) obesrane. Miałem okazję użytkować i się wieszał, jak zostawiałem na noc kompa żeby na steam gierki pościągać. Nie wiem jak z tym szpiegowaniem, ale wersja home lubi się aktualizować jak popadnie.

Opublikowano

Z tym szpiegowaniem to po prostu w czasie instalacji odznaczasz "wysyłaj microsoftowi znaki z klawiatury w celu poprawy czegośtam". I jeszcze są ze 2 opcje propo lokalizacji i reklam.

Opublikowano
  • Autor

Używam 10 niemal od premiery i nic mi się nie zawiesiło. Co do szpiegowania, to po części prawda, ale można użyć np. Spy&Destroy AntiBeacon i to co się da to wyłączyć.

Opublikowano

Przypomniało mi się - dziesiątka nie chciała się czasami wyłączyć. Klikałem "zamknij" a wracało do menu logowania. Po zalogowaniu i próbie wyłączenia po raz kolejny, sytuacja powtarzała się.

Opublikowano
  • Autor

Już był "wielki update". Treshold 2 się nazywał i instalował się automatycznie.

Opublikowano

postanowilem ze kupie pierwszy raz w zyciu windowsa, jedyna opcja to chyba 10 teraz co nie? 

Opublikowano

ej nie wiem co chcecie od win10, o ile na lapku wkur.wia bo cos zmula z taczpadem czy skrotami klawiszowymi tak na stacjonarce got

Opublikowano

Przecież bez problemów powinieneś kupić Win7/8 w zależności co byś chciał.

W sensie czy porzucili stare systemy i juz nie bedzie do nich aktualizacji? 

Opublikowano

Przecież bez problemów powinieneś kupić Win7/8 w zależności co byś chciał.

W sensie czy porzucili stare systemy i juz nie bedzie do nich aktualizacji? 

no beda ale do win10