Opublikowano niedziela o 12:504 dni Ależ ta gra jest dobra, najlepsza gra Marvela a nie żadne spajdermenyMidnight Suns
Opublikowano wtorek o 18:062 dni W sumie jak tak patrzę na te screeny, albo na to jak wyglądał re2 i 3 remake to capcom trochę zjechał z grafiką w grach - 6 lat później, a najnowsze residenty wygladaja gorzej, monster Hunter i dragons Dogma poszły w ow i nie ma ani grafiki, ani dobrej animacji tylko kiszka.Ten DMC to w ogóle hardcore jak to wygląda przy czym jak to się jeszcze rusza.
Opublikowano wtorek o 19:451 dzień W dniu 26.10.2025 o 13:50, GearsUp napisał(a):Ależ ta gra jest dobra, najlepsza gra Marvela a nie żadne spajdermenyTa gra ma jakąś ciekawą kampanię? Coś sensownego? Czy to zlepek misji, bo postaci możemy sobie dobierać jakoś? Edytowane wtorek o 19:451 dzień przez drozdu7
Opublikowano wtorek o 20:231 dzień 26 minut temu, drozdu7 napisał(a):Ta gra ma jakąś ciekawą kampanię? Coś sensownego? Czy to zlepek misji, bo postaci możemy sobie dobierać jakoś?Turówka z jedną dużą bazą wypadową i jej okolicami do zwiedzania i zgłębiania się w lore większego story. Misje są powiązane z tym wątkiem, mają różne cele (często rekrutujemy w nich więcej postaci ze świata marvela). Najważniejsze jednak w niej jest to co w karciankach czyli zdobywanie silniejszych kart, modyfikowanie ich i układanie optymalnego decka. Jak ktoś jest fanem marvela to gra się robi jeszcze lepsza bo póki co z tego co wyłapałem z dialogów originy postaci się zgadzają z komiksowymi. Ciekawie zaimplementowany jest poziom trudności bo po każdej z misji jesteśmy nagradzani gwiazdkami 1-3 i po jakimś czasie jak zbieramy ich coraz więcej można przechodzić na kolejne poziomy (rywalom wzrasta hp, mocniej biją itp), zaczynamy na Normalu a potem jest Heroic 1-3, Legendary 1-3, także trochę ich jest. Jak np po każdej misji dostajesz tylko jedną gwiazdkę to wiesz, że nie ma sensu przechodzić na wyższy stopień trudności i gra ci go nie proponuje nawet.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tormented Souls 2, w razie gdyby ktoś potrzebował zachęty żeby zagrać
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dobre, mroczne screeny. Widze ze nie ma problemu z cieniami i światłem. Wsparcie hdr jest?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie spoileruję nic. Powiem tyle, że miałem lekko obsrane gacie w tej miejscówce, bo nie byłem pewny czy szyba zaraz nie pęknie 22 minuty temu, MEVEK napisał(a):Dobre, mroczne screeny. Widze ze nie ma problemu z cieniami i światłem. Wsparcie hdr jest?Jest. Zabawa oświetleniem dodaje jakieś 50% do klimatu, a przez cienie tańczące na ścianach nigdy nie masz pewności czy coś akurat nie próbuje Ci się rzucić do gardła. No i pięknie przełamuje to sterylność lokacji.