Opublikowano 8 listopada8 lis SkateOdpalę sobie codziennie, porobię Daily Tasks, challenge. Wpadnie trochę tych "kuponów", odblokuje się jakieś barachło do customizacji i czas leci.
Opublikowano poniedziałek o 19:571 dzień W dniu 8.11.2025 o 21:11, PiotrekP napisał(a):SkateOdpalę sobie codziennie, porobię Daily Tasks, challenge. Wpadnie trochę tych "kuponów", odblokuje się jakieś barachło do customizacji i czas leci.Ciągle mam zamiar to odpalić jako fan skate 3 ale jakoś nie ma kiedy. Czy jest jakieś fomo typu "jak nie zagrasz w pierwszym sezonie to już nigdy nie odblokujesz tych majteczek w kropeczki"?
Opublikowano poniedziałek o 21:011 dzień @Chewie nie wiem jak lootboxy tu działają czy każdy ma to samo w danej serii tych pudeł tylko np kolejność inna. Wymienne (co 24-48h) są tylko rzeczy za prawdziwy hajs czyli bucksy. Ale z pudeł dropi tego tyle, że nie ma sensu kasy pakować. Skończył się event na halloween i tą walutę "duszków" mi na 500 bucks wymieniło.