Opublikowano 8 listopada8 lis SkateOdpalę sobie codziennie, porobię Daily Tasks, challenge. Wpadnie trochę tych "kuponów", odblokuje się jakieś barachło do customizacji i czas leci.
Opublikowano 24 listopada24 lis W dniu 8.11.2025 o 21:11, PiotrekP napisał(a):SkateOdpalę sobie codziennie, porobię Daily Tasks, challenge. Wpadnie trochę tych "kuponów", odblokuje się jakieś barachło do customizacji i czas leci.Ciągle mam zamiar to odpalić jako fan skate 3 ale jakoś nie ma kiedy. Czy jest jakieś fomo typu "jak nie zagrasz w pierwszym sezonie to już nigdy nie odblokujesz tych majteczek w kropeczki"?
Opublikowano 24 listopada24 lis @Chewie nie wiem jak lootboxy tu działają czy każdy ma to samo w danej serii tych pudeł tylko np kolejność inna. Wymienne (co 24-48h) są tylko rzeczy za prawdziwy hajs czyli bucksy. Ale z pudeł dropi tego tyle, że nie ma sensu kasy pakować. Skończył się event na halloween i tą walutę "duszków" mi na 500 bucks wymieniło.
Opublikowano niedziela o 17:555 dni HORIZON: ZERO DAWN REMASTERED (PS5PRO)Polubiłem się w końcu z jakimś open worldem i zajebiście mi się podoba granie w Aloyke. Kto ma Żyrafa do kąpieli pożyczyć?
Opublikowano niedziela o 19:385 dni Arc Raiders? A gdzie tam, to tylko Fallout76.A teraz już dawać te klauny, niezła seria leci
Opublikowano niedziela o 20:435 dni Wrzuciłbym i tak coś na grafę, jakieś shadery, albo mod na śnieg. Batmobile dałem moda z filmu 2022 i można nim grać w fabule, bo jest tryb bojowy.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W dniu 30.11.2025 o 18:55, Szermac napisał(a):HORIZON: ZERO DAWN REMASTERED (PS5PRO)Polubiłem się w końcu z jakimś open worldem i zajebiście mi się podoba granie w Aloyke. Kto ma Żyrafa do kąpieli pożyczyć?Nie mogę się jakoś polubić z tą grą :( Przeszedłem większość gry na premierę i porzuciłem. Potem grałem na PS5 (jeszcze nie Remaster) kolejny raz, ale pograłem z 10h i znowu przerwałem. Wygląda to nieziemsko dobrze na tych screenshotach, ładniej niż większość gier, które wychodzą obecnie. Cały czas mam upgrade do Remastered na liście życzeń, bo to tylko 50 zł. Pewnie w końcu kupię i sprawdzę na istniejącym sejwie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, DarkStar napisał(a):Nie mogę się jakoś polubić z tą grą :( Przeszedłem większość gry na premierę i porzuciłem. Potem grałem na PS5 (jeszcze nie Remaster) kolejny raz, ale pograłem z 10h i znowu przerwałem. Wygląda to nieziemsko dobrze na tych screenshotach, ładniej niż większość gier, które wychodzą obecnie. Cały czas mam upgrade do Remastered na liście życzeń, bo to tylko 50 zł. Pewnie w końcu kupię i sprawdzę na istniejącym sejwie.No mi w końcu zażarło, skończyłem wczoraj i wjechałem w dwójke od razu i tam to już w ogóle oled wypala gały.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):Ładny ten Metroid kurde.Design fajny, obraz ostry, HDR dobrze zaimplementowane, betonowe 60 lub 120fps ale też widać zwłaszcza w lokacji z lasem, że to jednak było pisane przez lata tylko pod switcha1 np liscie, trawa, dalsze tło przy widoczkach to bitmapa itd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Arkham Knight Sam nie wiem czy grać na oryginalnej wersji, czy trochę ciemniejszej, bardziej mi przypominającą film z 2022. Mi się ta druga bardziej podoba klimatycznie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wydaje mi sie ze to zależy od tvika. Na Oledzie śmiało można giercowac w mroczniejszym klimacie co pięknie podbija efekt czerni i innych hdrow.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @MEVEK to akurat laptop i mod. Mi się akurat ten ciemniejszy podoba, choć wygląda jakby się suwakami od jasności i kontrastu pobawił. I pasuje mi do combo batmobil z 2022 i outfitu z 2008.