Opublikowano 3 grudnia 20195 l 11 minut temu, suteq napisał: Maciucha, czy to nie jest przypadkiem standardowy Shepard? Nie wyobrażam sobie grać jakimkolwiek innym.
Opublikowano 3 grudnia 20195 l Nie wiem, czy warto grać Spoiler kimkolwiek w tej grze... Spoiler Po skończeniu Death Stranding ofkorz
Opublikowano 8 grudnia 20195 l Pare screenów z ładnej gierki, daje w spoiler, bo może ktoś nie chce znać wszystkich miejscówek Spoiler Edytowane 8 grudnia 20195 l przez oFi
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Jakoś tak " plastikowo" wygląda to na tych screenach - szczególnie na drugim. Czyżbyś grał na xie digital only?
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Outer Wilds, gra - perełka, możliwość dowolnego zwiedzania układu słonecznego w skali mikro, wciągająca historia i naprawdę niegłupie zagadki. Polecam. Nie chciałem za dużo pokazać, bo można dużo zdradzić przez przypadek. Jeszcze nie ukończyłem, ale czuję, że jestem już o krok od poznania wszystkich tajemnic tego dziwnego wszechświata.
Opublikowano 18 grudnia 20195 l W Wielkiej Brytanii spadł śnieg, więc wskoczyłem w moje Subaru i pojechałem trochę porobić zdjęć: A to nie prawdziwe zdjęcia, tylko Forza Horizon 4 z jej najpiękniejszą zimą w grach wyścigowych. Sam Szatan tę grafikę robił, mój Jezu najdroższy, ależ to wygląda! Wszystko robione na ustawieniach aparatu znalezionych na Redditcie
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Chyba każdy w tym miejscu przystanął i pomyślał o zrobieniu screena, bo fragment robi wrażenie. Wspaniale rozegrane ze strony From.
Opublikowano 21 grudnia 20195 l matko boska jak tak gra wygląda ruchu, screeny tego nie oddadzą chyba
Opublikowano 22 grudnia 20195 l To niesamowite co ciężka praca, nadgodziny w kołchozie i przychodzenie w sobotę do roboty mogą przynieść za plony. Przedstawiam wam szafkę RTV za 49,99 z Ikei. Teraz rozumiem, rozumiem czemu warto poddać się kapitalizmowi