Opublikowano 8 września 20231 r U mnie nadal monotematycznie Snow Runner Elder Scrolls Online (foty z mojej wyspy zakupionej lata temu)
Opublikowano 10 września 20231 r Sexy gender w takiej starej gierce kto by pomyślał. Front Mission 3. Screen z duszą z PSP.
Opublikowano 10 września 20231 r 46 minut temu, Plugawy napisał: Sexy gender w takiej starej gierce kto by pomyślał. Front Mission 3. Screen z duszą z PSP. Ograłem cztery razy, ostatni raz jak w szpitalu leżałem. Z kolejnym przejsciem juz chyba poczekam na remaster. Top3 strategii z szaraka razem z FFT i Tactics Ogre.
Opublikowano 12 września 20231 r W dniu 10.09.2023 o 23:26, Shen napisał: Ograłem cztery razy, ostatni raz jak w szpitalu leżałem. Z kolejnym przejsciem juz chyba poczekam na remaster. Top3 strategii z szaraka razem z FFT i Tactics Ogre. U mnie na szaraku TO nie zrobilo takiej roboty jak Vandal Hearts 2. Czekam na FM3 mocno i jak nie bedzie za wiecej niz 250zl to biore day 1 z pocalowaniem raczki.
Opublikowano 12 września 20231 r Vandal Hearts 2 było super, cisnąłem w to mocno i wymaksowałem wszystkie postacie, a potem dowiedziałem się od Stara, że jest jakiś glitch na exp, ale ja z niego nei korzystałem
Opublikowano 12 września 20231 r Bramble the mountain king O c0rwa czemu takie gówno rozmazane się wstawiło? Musicie uwierzyć dla zagrajmera na słowo że gra jest ładna
Opublikowano 14 września 20231 r Nosz kurde, klimat swietny na tych fotkach. W dodatku jakis latajacy Psycho Mantis na okladce gry Jak tu nie wziac na weekend Dziekuje
Opublikowano 17 września 20231 r W dniu 15.09.2023 o 12:15, Pupcio napisał: Dragon's Dogma Dark Arisen! Kocham do dziś tą grę i czekam na drugą część. Miłego grania, zacny tytuł
Opublikowano 24 września 20231 r No graficznie bardzo im się udało. Szkoda, że reszta ma tyle głupot.
Opublikowano 25 września 20231 r Ascent miejscami to wygląda jak concept arty z gierek, kapitalny poziom oprawy ale ogólnie mam podobne zdanie jak square, w wielu aspektach to mocno przeciętny tytuł niestety.
Opublikowano 26 września 20231 r Skyrim Widoczki nadal robią wrażenie. Levelowanie postaci za pomocą rzucania czaru Detect Life z Alteration w Whiterun to chyba najłatwiejszy sposób na expa, poza treningiem bloku i dawaniem się lać aby nabijać heavy lub light armor.