Opublikowano 8 października 20241 r 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Szermac trick z twarzą w ścianie? Tak jest
Opublikowano 8 października 20241 r Kingdom Come: Deliverance (PS5) Poproszę więcej takich qestów w drugiej części Edytowane 8 października 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 10 października 20241 r Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Edytowane 10 października 20241 r przez Plackus
Opublikowano 10 października 20241 r 32 minuty temu, Plackus napisał(a): Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d
Opublikowano 10 października 20241 r Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika
Opublikowano 10 października 20241 r 4 godziny temu, tjery napisał(a): Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d Ja tam uważam, że to już poziom AW2. Chociaż oczywiście odejmując mimikę twarzy i modele postaci, które są nieco słabsze. Zewnętrze Lakeview wygląda chyba najlepiej, orgia dla oczu. 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika Bloobery przyzwoicie to ogarnęły, w sumie są lokacje, gdzie działa naprawdę powyżej średniej UE5 i bez stuttera, najgorzej jest pomiędzy schodami, typowe zjebaństwo Unreala, w tle się coś ładuje i gubi xD.
Opublikowano 10 października 20241 r 7 godzin temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika No wygląda naprawdę dobrze, w ruchu też. A do tego te screeny i tak nie wyglądają tak dobrze jak na żywo, bo gram z HDR, po zrobieniu screena i konwersji na SDR trochę się jebią poziomy jasności, czerni i kolorów. Na żywo jest jeszcze o wiele naturalniej. Edytowane 10 października 20241 r przez tjery
Opublikowano 14 października 20241 r Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5?
Opublikowano 14 października 20241 r Teraz, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Nie, to wersja z PS4 Pro
Opublikowano 14 października 20241 r 25 minut temu, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Niestety nie. Ale można to wybaczyć, bo gra się świetnie.
Opublikowano 17 października 20241 r It takes Two (PS5) Fajne toto, choć momentami niełatwe Edytowane 17 października 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 20 października 20241 r 14 minut temu, PiotrekP napisał(a): Kingdom Come Deliverance (PC) Czyli skończyłeś w końcu
Opublikowano 20 października 20241 r @Paolo1986 3 razy porzucałem ten tytuł, ale w końcu dobrnąłem do końca. Teraz też mi się dlc z Ptaszkiem aktywowało dopiero, mam znaleźć coś dla niego.
Opublikowano 20 października 20241 r @PiotrekPjeśli dopiero teraz aktywowałeś to DLC, to najprawdopodobniej Spoiler Pominiesz część questów. Na zdobyciu naszyjnika się skończy. Ja tak miałem i cofnąłem się do zapisu sprzed wejścia do Wranika. Pogadaj wtedy z Ptaszkiem w Ratajach i zwróć uwagę na quest "Czułe słówka". W ostatnim queście można uśmiać się nie mniej niż podczas Spoiler Picia z księdzem Bogutą
Opublikowano 20 października 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sleeping Dogs, takie lepsze GTA. Brak kontynuacji ze strony Square Enix to rozbój.
Opublikowano 21 października 20241 r Metaphor: ReFantazio (PC) a tu spojlery do 2 dungeona max Spoiler
Opublikowano 24 października 20241 r Ode mnie krótka zajawka z błękitnych przestworzy. Niestety szorta mi zrobiło z tego.