Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Academy Unveils the 4 Oscar Categories to Be Presented During Commercial Breaks

https://www.hollywoodreporter.com/news/academy-unveils-4-oscars-categories-be-presented-commercial-breaks-1185505?fbclid=IwAR2G2MPZfwvpMkfYFHgmAxgpLaBIkF8BuDU1YPS22Pesnf7xRawOOV6yMuQ

Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur. Zapowiadane są też wybuchy w tle i Justin Bieber jako gwiazda wieczoru.

• Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 122,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czarna Pantera jest po prostu słabym filmem, mało angażującym, z miałką historią, drewnianym aktorstwem, dobrą muzyką i kiepskim CGI. To, że film tyle zarobił i został tak odebrany świadczy tylko o ty

• "Czarni stanowiący 7% nominowanych do Oskara popełniają 100% przestępstw na gali."

• Jak tylko zobaczyłem fujaro w temacie to już byłem pewny, że się menda uruchomi

Opublikowano
5 minut temu, selene napisał:

Będzie krócej, szybciej, z wygrywającą Czarną Panterą i bez nudnych offowych bzdur.

Jak takie teksty sprzedajesz tej  23-latce to się nie dziwię ze się zakochała :wub:

Pantero :wub:

Opublikowano

Czy ja wiem, czytałem że ma być krócej, pantera wygra, nagrody  w trakcie reklam itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W mediach niezły demydż kontrol przed tym jak Zimna Wojna niczego nie przywiezie. Generalnie dawno nie było tak słabej stawki, a nagrody tak bardzo rozdane przed galą.

Opublikowano

nie do końca odpowiedź na twoje pytanie ale na Pro7 transmitują jeśli masz w pakiecie.

Opublikowano

Nieźle jadą, z filmu do niedzielnego kotleta zrobią arcydzieło. Na razie dwie statuetki ale to nie koniec...

Opublikowano

I cyk AS Roma z pierwszym Oskarem.

Opublikowano

No to Zimna Wojna ma już pozamiatane, rano w newsach narodowa histeria i wiadomo czyja to wina.

Opublikowano

Domo arigato mr roboto też ze statuetką.

Opublikowano

Jedyne co się liczy to Spider ze statuetką. 

Zaorać te galę. Za rok wszystkie nagrody mogą dać w przerwie na szczanie. 

Opublikowano

Roma z oscarem? xd to nieźle.

Opublikowano

Co ty bredzisz, uczciwie to by było jakby pantera dostała

bo tam są CZARNI

CZARNI!!!111

ok

Opublikowano

Spike Lee nieźle dowalił. Jak Greenbook dostał Oscara to wstał i chciał wyjść z gali xD. A przed wejściem do sali świecił kastetami z napisem Love/Hate. 

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem po pracy sobie obejrzę galę xd. W sumie nie wiem dlaczego ale oglądam co roku. Na żywo oglądać nie mam siły.