Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

wchodzace?

Dość dobre w w fajnej cenie 2.29 zł za puche

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

To trzeba zakupić i spróbować. Za podstawówki, pamiętam reklamy w tv i jak u mnie w domu tata popijał. A i dużo osób "tęskni" za tym bronkiem. Zobaczę na własnej skórze w czym był jego fenomen

Opublikowano

Co do wszelkich produktów z biedry, mam znajomą w sanepidzie, wspominała, że jakość produktów tam dostępnych (również owoców) przewyższa mocno inne markety, dlaczego? Dostawcy mają do spełnienia masę norm jakościowych, a byle jaka firma nie może nawet sobie na to pozwolić.

Opublikowano

Nom, każdy większy dostawca chce sprzedawać w biedrze, bo idzie za tym kasa, jak ktoś złamie normy jakościowe albo umowe, to Panu dziękujemy, na Państwa miejsce mamy 3 inne firmy, które chcą sprzedawać swoje produkty u nas.

Opublikowano

Ciekawe jak te normy wplywaja na cene takiej szynki 10zl/kg...

Opublikowano
  • Autor

To trzeba zakupić i spróbować. Za podstawówki, pamiętam reklamy w tv i jak u mnie w domu tata popijał. A i dużo osób "tęskni" za tym bronkiem. Zobaczę na własnej skórze w czym był jego fenomen

Ja nawet pamiętam piosenkę z reklamy: EB UPOJNE LATO, EB NAJWYŻSZY CZAS NA TO! :)

Ciekawe jak te normy wplywaja na cene takiej szynki 10zl/kg...

No bo jak ta szynka wędruje w ciągu jednego dnia do ponad 2000 sklepów, to kasa nieco się różni, niż przy osiedlowym mięsnym, który działa tylko lokalnie.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Nie przypominam sobie żebym widział w biedronie szynkę po 10zl/kg.

Opublikowano

wedliny w biedrze sa drogie, o jakosci nie wspominając bo mnie te paczkowane w ogole nie smakują.

Opublikowano

Dobrej jakosci szynka zaczyna sie od 30zl/kg w gore. Nie przypominam sobie zebym widzial w biedronce szynke po 30zl/kg.

Opublikowano

Słabo szukałeś, serio.

Opublikowano

Polędwica Sopocka jest za(pipi)ista.

Opublikowano

Dobrej jakosci szynka zaczyna sie od 30zl/kg w gore. Nie przypominam sobie zebym widzial w biedronce szynke po 30zl/kg.
Choćby Szynka Babuni, bardzo dobra i dobry skład.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Oarniał ktoś to biedronkowe sushi? Kusi mnie cena 8.59 za zestaw :)

Opublikowano

Z Biedry nie jadłem, ale ogólnie nie polecam takiego sushi 'z lodówki', bo jest co najwyżej takie sobie, w porywach.

Opublikowano

To oczywiste że w sushi barach bedzie lepsze, natomiast w stosunku do swojej ceny, czy jest to jako tako zjadliwe?

Opublikowano

Co do szynki to tylko u prawdziwego rzeznika, ja jezdze na wies do takiego co wyrabia i sprzedaje. To sie nazywa szynka a nie te ,,niie wiadomo co,, z naklejka szynka w marketach.

Opublikowano

To oczywiste że w sushi barach bedzie lepsze, natomiast w stosunku do swojej ceny, czy jest to jako tako zjadliwe?

Jadłem z Lidla i mi nawet smakuje.

Opublikowano
  • Autor

Oarniał ktoś to biedronkowe sushi? Kusi mnie cena 8.59 za zestaw :)

Jadłem, nie polecam. Gdzieś wrzucałem foty, bieda totalna, ale... nie jadłem nigdy sushi w lokalu, więc nie miałem porównania. Tyle, że sushi powinno być świeże, a to biedronkowe leży tam tygodniami.
Opublikowano

Nie tygodniami bo to ma chyba z 5-6 dni waznosci. A zdaza sie, ze sprzeda sie karton w 3-4dni jak o weekend zahaczy, bo ludzie do wodki biora. Zjadliwe jest choc sosu malo i wasabi daja. To z lidla bylo lepsze jak jadlem. U szwagierki jadlem wlasnej roboty i bylo super, lepsze niz kupne. Tak nawiasem mowiac miesa w lidlu wydaja sie dziwne a i kurak jest jakby woda nabity bardziej niz w biedrze.

Opublikowano

W Biedronce ciągle przybywa nowych produktów. Co w niej jestem, widzę coś nowego. A to jakieś słodycze, a to gotowe dania, a to coś z działu fit, a to jakaś chemia, albo browary. Już miejscami to wygląda jak cygański bazar, wszystko obok siebie poupychane :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio jedynym produktem które spożywam  z Biedry jest piwo EB :drinks:  czyli powrót do lat młodości ;-)

Opublikowano
  • Autor

Idę se zara na grilla. Biere łososia z biedry i tak w sumie to będzie moja druga ryba w życiu, z grilla. 
Nic, tak tylko chciałem się pochwalić.