Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Te mielone?

DSCF3883.jpg

Czy steki "steki", w pełnym kawałku?

Jak na deklarowane 99% mięsa puściły tyle smalcu co mielone garmażeryjne 70%, ale spoko. Gdzieś tu wcześniej pisałem, że po niecałe 4 zeta można je było ostatnio wyrwać heh.

Edytowane przez _Red_

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Promocja na Golden Locha 0,7 za 29,99 pln aż grzech nie kupić, do coli idealna , polecam mniam mniam.

Opublikowano

Ile razy bym tego nie pił to na wymioty ciągnie po kilku pierwszych. Rzadko pije i wolę coś z nieco wyższej półki. Ale na studenckie najby czemu nie.

Opublikowano

Raz piłem, przed koncertem braci figo fagot. To był największy melanż w moim życiu, następnego dnia cala piątka kumpli z gorączka i wymiotami. Jeden z nich po tym chlaniu skończył z piciem na zawsze.

Opublikowano

Lasagne z biedry to raczej nic smacznego?

Mam ochotę wlaśnei na takie danie, a nie chce mi sie ani robić samemu, ani też kombinowac zbytnio, biedra pod nosem.

Opublikowano

Taka kilogramowa za ok 12zł? Z lidla takową jadłem i całkiem spoko - ciasto poprzekładane sosami, mięsem mielonym, serem. Z biedry pewnie będzie podobna.

Opublikowano

ta z biedry to ścierwo jakich mało.

Opublikowano

Bardzo słaba, ten beszamel wyglada jak budyń

Opublikowano

Z biedry ścierwo? Ha, gdybyście wiedzieli jaką ja lasagne próbowałem zjeść z 2 miesięce temu, to byście wypluli ten słowa. Kupiona nie wiem gdzie, ale była TAK OBRZYDLIWA, że ta z biedronki przy niej jest jak potrawa przyszykowana przez mistrza kuchni włoskiej.

Uwierzcie mi, wersja biedronkowa szału nie robi, ale do ścierwa to jej daleko, jak się porówna z niektórymi rarytasikami z naszych supermarketów

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Najlepsze są tortille z Żabki, wrzucałem kiedyś fotę zawartości. takiego placka. Dramat.

Opublikowano

W życiu bym nie ruszył lasagne ze sklepu, nawet po pijaku na nieświadomce.

Opublikowano

Nie wiem czy lasagne z biedry smakuje tak samo jak z Lidla, ale kilogramowa Alfredo za 12 zeta jest całkiem spoko, właśnie szamię.

Opublikowano

ja tez propsuje te gotowe lasagne z marketów, 12 ziko to dobra cena dla biedaka który chcę się najeść.

Opublikowano

ten budyń z rozgotowanym makaronem i produktem seropodobnym? no chyba żartujecie sobie.