Opublikowano 20 listopada 20177 l W dniu 18.11.2017 o 23:40, Rudiok napisał: Od poniedziałku w Lidlu pistacje niesolone 9.99 zł za 250 g. Kupować. poszedlem po robocie, nawet pustego kartonu już nie było, tylko sama cena.
Opublikowano 20 listopada 20177 l Za dyche to mozna na placach kupic te piatacje od lat. Ale teraz pewnie wygodniej.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Kupiłem Dorsza w Biedrze wczoraj, obsypałem ziołami, w folię i do piekarnika. Poszedłem pod prysznic, wychodzę, a tu tak je.bie rybą, że masakra. Nie wiem, Łosoś zawsze ładnie pachnie, a ten cwel i tak przesmrodził mieszkanie, że dziś od rana wszystkie okna pootwierane. Boję się wrócić z pracy do domu, co tam zastanę za zapachy jeszcze. Kurła, pewnie jeszcze ściany do odświeżenia, bo smród się wdarł w tynk. Nie kupować.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 12 minut temu, krupek napisał: Kupiłem Dorsza w Biedrze wczoraj, obsypałem ziołami, w folię i do piekarnika. Poszedłem pod prysznic, wychodzę, a tu tak je.bie rybą, że masakra. Nie wiem, Łosoś zawsze ładnie pachnie, a ten cwel i tak przesmrodził mieszkanie, że dziś od rana wszystkie okna pootwierane. Boję się wrócić z pracy do domu, co tam zastanę za zapachy jeszcze. Kurła, pewnie jeszcze ściany do odświeżenia, bo smród się wdarł w tynk. Nie kupować. Miałem dokładnie to samo z dorszem z biedry, no i faktycznie ten pakowany łosoś jest bardzo w porządku.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Pakowany łosoś z lidla był dobry jeszcze 5 dni po terminie przydatności do spożycia Zrobiłem sobie z niego tatara i wpieprzałem aż mi się uszy trzęsły
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Od jakiegos czasu nie moge dostac nici dentystycznych (konkretnie pomaranczowych ale zielonych tez nie ma) w lidlu ;/ Same ku.rwa jakies mini szczoteczki albo nitki z plastikiem do trzymania. Wczoraj za to widzialem piwo w puszcze Duff. Czy to jest to co pil homer simpson? xD
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Prawilnie informuję, że w Lidlu promocyjka na mleko kokosowe. Warto się zaopatrzyć, bo jedno z lepszych mlek na rynku w takiej cenie.
Opublikowano 1 lutego 20187 l 19 godzin temu, Bzduras napisał: Makaron chiński z Lidla za całe 2,49 zayebisty. W sensie ten zwany makaronem na woka? Ja kupiłem makaron Soba(zbieżność z nickiem przypadkowa) i jest prawilny.
Opublikowano 3 lutego 20187 l W Biedrach u nas w okolicy sypnęli amerykańskimi łakociami, m.in. Reese's w różnych konfiguracjach i czekolady Hershey's. Wszystko w naprawdę dobrych cenach (taniej niż w Carrefour i w Kuchniach Świata).
Opublikowano 28 lutego 20187 l W Lidlu tydzień włoski: https://www.lidl.pl/pl/Oferta-spozywcza.htm?id=510&week=1 Czy ta mortadela włoska jest dobra?
Opublikowano 11 marca 20187 l W lidlu kupiłem przepyszne paszteciki deluxe, 10 krążków, każdy z innymi dodatkami i różne mięsa, prze-(pipi)a-pyszne. Polecam
Opublikowano 11 marca 20187 l Łżesz jak pies. W niedzielę Lidl jest zamknięty! Kłamca! Ciekawe w ilu jeszcze kwestiach mijałeś się z prawdą.