Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

No to niech temat newsowy zostanie czysto tematem informacyjnym bez komentarzy, wszelakie uwagi, dyskusje itd. itp. odnośnie najnowszych wieści z obozu Nintendo w tym temacie ;) 

Pragnę tego pudełkowego Cave Story+, ale bardziej pragnę Isaaca Afterbirth+ Launch Edition, codziennie mam koszmary z powodu przespania preorderów... 

Opublikowano

To o czym w takim razie bedzie pisane w temacie glownym?

no wlasnie bez sensu ten temat

moze jeszcze temat z filmikami naszych reakcji na newsy?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To o czym w takim razie bedzie pisane w temacie glownym?

moze jeszcze temat z filmikami naszych reakcji na newsy?

koniecznie :cool: juz zakladam temacik 

Opublikowano

Jedyne co mi sie podoba w tych indykach to design pudel. Same gry srednio. Isaac dawno ograny na pc a reszta to imo przeplacanie za sredniaki.

Opublikowano

Zostawic temat glowny, newsy, a ten wyyebac

Opublikowano

Ci, którzy będą chcieli uzbierać pełny set na Switcha nie będą mieli łatwo..te wszystkie indyki będą pewnie w małych nakładach.

Dobrze, że mnie te wszystkie indyki totalnie nie interesują.

Opublikowano

oh, ależ ja wiem, że jest preorder na kolejne partie  STANDARD EDITION. mam ogromne cisnienie na launch edition ;) standarda kupie bez problemu i pewnie raczej juz poczekam do eu premiery (cos Tyron przebakiwal ze bedzie w pudle w eu), o ile nie znajde wczesniej jeszcze gdzies w normalnej cenie launcha :lapka: 

Opublikowano

Będzie ciężko bo też szukałem ale ceny kosmos, a przepłacać tyle nie warto. Podobno ma być EU ale nie wiadomo kiedy.

Opublikowano

Czy na VGP przy zrzutce w kilka osób wysyłka wyjdzie taniej?

Opublikowano

raczej nie bo

a) większą paczkę ciężej będzie przepchnąć przez celny

b) co z tego, jak przesyłka wyjdzie taniej jak i tak trzeba ogarnąć logistykę i wysyłkę do pozostałych kolesi już na terenie kraju? szkoda zachodu, czasu i pieniędzy ;) wysylka z vgp nie kosztuje fortuny, a ostatnio ciagle wysylka jest calkiem darmowa (teraz przedluzyli do konca maja, z tym ze kwietniowe preordery lapia sie na darmowa wysylke dopiero od 1 maja) 

Opublikowano

raczej nie bo

b) co z tego, jak przesyłka wyjdzie taniej jak i tak trzeba ogarnąć logistykę i wysyłkę do pozostałych kolesi już na terenie kraju? szkoda zachodu, czasu i pieniędzy ;) wysylka z vgp nie kosztuje fortuny, a ostatnio ciagle wysylka jest calkiem darmowa (teraz przedluzyli do konca maja, z tym ze kwietniowe preordery lapia sie na darmowa wysylke dopiero od 1 maja) 

Aj, nie wiedziałem, że znowu jest darmowa wysyłka. Dzięki za info :). Do tej pory wrzucali obrazek reklamujący tę promocję, teraz widzę że jest tylko napis-grafika na górze.

Opublikowano

raczej nie bo

Większe zamówienia są i tak dzielone na kilka mniejszych. Dodatkowo przy większej ilości gier wzrastają koszty wysyłki.

Opublikowano

A to nie jest tak ze vgp bierze clo itp na siebie i wysylaja do magazynu w niemczech i potem dalej juz stamtad wiec clo jakby nie tyczy sie tych co zamawiaja?

Kiedys cos tak czytalem ale niech ktos poprawi jak tak nie jest.

Opublikowano

Ja zamawiałem bodaj 2 razy powyżej 50 CAD (darmowa wysyłka :rayos: ) i nigdy nie miałem problemu z cłem.

@MichAelis

Nie wiem dlaczego tak cicho, ale gra ma być wydana u nas w pudełku.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Czemu taka cisza z puyo puyo tetris w EU?

bo to raczej malo popularny tytul, a tego samego dnia wychodzi MK8DX ;) niemniej, czekam na oba tytuły, demko mi się bardzo spodobało. 

Opublikowano

Ja bym chetnie przyjal lumines albo cos w tym stylu na switcha, na vicie meczylem niemilosiernie i na psp tez swego czasu

Opublikowano

no to puyo puyo Ci sie powinno spodobać, chyba, żę pragniesz coś bardziej ukierunkowane na wizualia i muzykę, to póki co czegoś takiego nie ma. 

Opublikowano

Wtedy nie zagrasz w Puyo-Puyo. No i Tetris się zmienił od czasu gameboya.

A cisza w temacie puyotetris może dlatego, że gra ma już 3 lata i kto miał ograć to ograł.