Butt 3 423 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 11 minut temu, Rayos napisał: xDD no brak słów po prostu, nie dość ze ta "apka" zliczająca czas gry była ułomna już na starcie, tak teraz to już po prostu nie wiem co powiedzieć poza współczuję ludziom, którzy lubili się chwalić ile setek godzin nabili w Zeldzie/Xeno/Splatoon/Mario Kart No ja współczuję jeśli ktoś się lubi tym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 no ja tam sie nie chwale, mam zablokowana aktywnosc ale nie wolno oceniać wszystkich swoją miarą, pewnie wielu się załamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ale co ma do tego chwalenie? Sam dla siebie - nie ciekawi cie ile grales w dany tytul jesli on nie ma wbudowanego zegara lub ma go zepsuty jak w xc2? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 40 minut temu, Ficuś napisał: @zdrowywariat [*] Choc do miesiaca zresetuje mi sie mk8d mam nadzieje ze do grudnia ogarna jak walic mi sie pojdzie xc2 xddd Na to właśnie liczę, może zapomnicie o moich 75h w królikach xD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Nieszczególnie, bo i po co? Co jak zobaczę, że mam ponad 2000 godzin w Mario Kart to sobie powiem, że no w sumie to już za dużo czasu straciłem na te resoraki, pora potracić czas na coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Na to właśnie liczę, może zapomnicie o moich 75h w królikach xD. never Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ja już od dawna spędzam z grami tyle czasu, dopóki dają mi fun, nie interesują mnie trofiki i ebeniz. Ale czas może zostać, choć bardziej dla innych, można zajrzeć, co się komu podobało :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 15h funu w pierwszym ultimate challenge'u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 3 minuty temu, Rayos napisał: never Nie wiem jak to się stało, bo inni mają po 25h średnio, z 50h bym się jeszcze jakoś wytłumaczył, hehe. 1 minutę temu, sprite napisał: 15h funu w pierwszym ultimate challenge'u Chyba się o dużo nie pomyliłeś, kilka, może kilkanaście minut, bez kitu :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziwi mnie to nadal, że nie wzięli apki z 3dsa czy wiiU. Tylko jakies dziwactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 tez tego nie ogarniam w 3ds zliczanie dziala swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Też mnie to do dzisiaj zastanawia, szczególnie że po co było psuć to co się dobrze sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Kiedyś ta apka była dla graczy i nie oszukujmy się, każdy sobie ją cenił nawet, jak nie używał jej systematycznie. Teraz natomiast - ta wybrakowana już apka, jest dla tępych rodziców, którzy zamiast mózgu mają smartfona, za którego pomocą mogą kontrolować swoje rozbrykane dziecko. I co by nie gadać o tej apce, to fajnie jest czasem sprawdzić w celu podsumowania np rocznego, w co sie tam najwięcej szpilało. Edytowane 3 Marca 2018 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Orientuje się ktoś czy można gdzieś kupić pudełka na gierki do switcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dość istotne info odnośnie monetek: " "For users with My Nintendo Gold Points Gold Points can only be used in a country/region that uses the same currency as the country/region where you earned them. The points you haven't used yet remain in your account until they expire, but will only be displayed on My Nintendo if they can be used with your current country/region setting." Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ostra deklaracja ze strony Marcusa to co, hajp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 dawać dawać, bo już mam w schowku opis sprzedaży na olx Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 W sumie nie bylbym zaskoczony gdyby chcieli zdążyć przed Microsoftem Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dajrekt! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Direct potwierdzony na jutro. 30 minut, gry z tego roku na Switcha i 3DSa. Edytowane 7 Marca 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Marcus? Zawsze szanowałem, nie pomylił się yebany tym razem Nowe info o Mario Tennis? no to będzie 15 minut przynudzania o tenisie i 15 min gadania o pierdołach na 3ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Podobno mają pokazać trailer CGI do Fire Emblem: Elegy for the Brave, premiera latem i podobno DLC do Mario Odyssey z nowym królestwem Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 mario tennis mam nadzieje, ze zrobi dobrze, licze na soczyste multi, dlugiego singla i wsparcie opcjonalne joyconow poza tym liczylbym na: - date premiery octopath traveler - wreszcie cos o fire emblem rpg - smash port/nowa czesc - jakies nowe porty i multiplatformy (np potwierdzenie plotek o diablo3 czy south park) - date premiery hollow knight Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 No to z twojej listy tylko ostatni myślnik mnie interesuje (mocno). Tak w ogóle to naprawdę liczycie na dobrego singla w tym Mario Tenis? Ja tego nie widzę. Zresztą jak single Mario Kartów czy Smashy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi