Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, bulaxyz82 napisał:

YT już do pobrania na Switcha.

Kolejny port z WiiU... ;)

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano
3 minuty temu, Damk napisał:

Kolejny port z WiiU... ;)

gdzie tam... raczej YT REMASTERED GOLD EDITION ;)

Opublikowano

Do bani ta apka 

Opublikowano

Co by nie mówić to super YT działa na switchu i jest nawet 1080p.

Opublikowano

działa super, jest ok.

W chacie sprawdzę, ale jak płynnie będzie działanie przy  przejsciu  do docka to będzie bardzo zayebiscie.

Końszycz partyjkę, i  siiup, jakiś koncercik do docka, i na ekran.

Opublikowano

Dziala super. Wygląda jak ta z PS4. Filmiki w HD na tym ekranie wyglądają za(pipi)iście. Netflix zniszczy system jak już wjedzie :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

działa super, jest ok.

W chacie sprawdzę, ale jak płynnie będzie działanie przy  przejsciu  do docka to będzie bardzo zayebiscie.

Końszycz partyjkę, i  siiup, jakiś koncercik do docka, i na ekran.

Nie masz apki YT w tv?

Opublikowano

Nie w tym do którego przeważnie podłaczam switcha.

Opublikowano
25 minut temu, pawelgr5 napisał:

Dziala super. Wygląda jak ta z PS4. Filmiki w HD na tym ekranie wyglądają za(pipi)iście. Netflix zniszczy system jak już wjedzie :banderas:

Tak się zastanawiam po co Netflix na switchu? W delegacji/wczasach przeważnie ma się laptopa, który ma większy ekran i lepsze głośniki. 

W komunikacji to ciężko o dobry net, w domu to praktycznie już nawet lodówki mają appki do tego. 

No ja jakoś nie widzę sensownego zastosowania.

Opublikowano

Ważne że jest, w najgorszym razie nigdy się nie odpali, a jak będzie trzeba puścic coś dzieciakom w podróży to przynajmniej telefonu nie będzie trzeba dawac, np. Moje nie mają jeszcze tabletów i komórek.

Opublikowano
15 minut temu, balon napisał:

Tak się zastanawiam po co Netflix na switchu? W delegacji/wczasach przeważnie ma się laptopa, który ma większy ekran i lepsze głośniki. 

W komunikacji to ciężko o dobry net, w domu to praktycznie już nawet lodówki mają appki do tego. 

No ja jakoś nie widzę sensownego zastosowania.

Śmigam pociągiem do pracy i nie biorę ze sobą lapka a na telefonie mam mniejszy ekran. Czasem pogram a czasem cos pooglądam. Ja tam na Netflixa czekam.

Opublikowano

Bardzo czesto wyjezdzam i switcha biore z soba prawie zawsze, a lapka rzadko tak wiec wybor Netflix na komorce czy switchu bylby dla mnie oczywisty

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Ważne że jest, w najgorszym razie nigdy się nie odpali, a jak będzie trzeba puścic coś dzieciakom w podróży to przynajmniej telefonu nie będzie trzeba dawac, np. Moje nie mają jeszcze tabletów i komórek.

No w podróży autem na rage dzieci spoko, to argument. Okey to mogę zassać :wujaszek:

Opublikowano

no widzisz :wujaszek:

Nie w każdym hotelu  w Szklarskiej będziesz miał  apke na tv! też się przyda switch ! Ja biere

Opublikowano

W hotelach których przebywam są appki :obama:

a tak serio to lapka zawsze wrzucam do auta z kablem hdmi na takie wyjazdy więc tu na bank mi Switch Netlix nie potrzebny. 

Edytowane przez balon

Opublikowano

No ja mam zakaz laptopowania na wakacjach prosze pana.

Opublikowano

A widzisz ja nie nadużywam na co dzień to nie mam embargo na wakacje, choć tak naprawdę używamy go tylko do Netflixa lub NC+ jak jest jakiś ważny  mecz/sport. Na wczasach nie pracuję ale też co śmieszne nie gram. Zawsze zabierałem DSy, PSP, Vity teraz biorę Switcha i kurła nigdy nie gram. No nie chce mi się. Wolę książkę na leżaczku poczytać lub pograć w planszowkę jak jest trochę wolnego czasu.

Co najlepsze zawsze przed wyjazdem planuję ile ja to nie pogram hehe. Na Switchu na wyjazdach to tylko  z dwa razy na kanapowym multi odpaliłem Puyo Tetris i to wsio. 

Opublikowano

Spoko chodzi ten YT, szkoda tylko, że nie da się go uruchomić bez wyłączenia gry :( 

Opublikowano

multitasking u nintendo pewnie gdzies w 2030

Opublikowano

Netflix ma sens jak gdzieś jedziesz i zabierasz alternatywnego, małego docka. Wtedy tak. Ale w sumie OFFLINE nie będzie pewnie a czasem net na wyjazdach to dramat. 

Opublikowano
3 minuty temu, NemoKOF napisał:

Netflix ma sens jak gdzieś jedziesz i zabierasz alternatywnego, małego docka. Wtedy tak. Ale w sumie OFFLINE nie będzie pewnie a czasem net na wyjazdach to dramat. 

Czemu ma nie być offline? Na telefonach i lapkach normalnie pozwalają sciągać na pamięć większość kontentu. 

Opublikowano

Tak zakładam - malutko pamięci jest. Nie napisałem, że na 100% :-) Jakby dali z offline to + dock i mamy playerek na urlopie.