Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

xDDDD co to za bzdury, nie pierdolcie że do tej pory jak sie miało dwa Switche to nie mozna sie było po prostu zalogowac i nakurwiać bez limitu w swoje cyfrowe gierki na obu?

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

czyżby digital era dojechała i tutaj?

fajna opcja na wymianki z "członkami rodziny"

Opublikowano
3 minuty temu, nero2082 napisał(a):

czyżby digital era dojechała i tutaj?

fajna opcja na wymianki z "członkami rodziny"

no ale trzeba przynajmniej za pierwszym razem być jednej sieci, więc ta "rodzina" to jednak nie będą randomy z internetu.

Opublikowano

Lokalna sieć to lokalna sieć, VPN tutaj nic nie poradzi. Ruch musi przechodzić przez to samo urządzenie.

Opublikowano

bo sprytnie to przycięli z łączeniem do pożyczania po wifi 

natomiast z tymi remasterami to chyba każdy wydawca będzie wrzucał ile wlezie, robią się z tego hurtowe ilości 

Opublikowano

5 min na Poki, 10 sec Metroid 4 Nintendo w formie, no no i mozna pozyczyc gre mamie ale na 2 tyg. 

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

Ej fajna ta bitka Marvela.

Ja wstrzymuję się z kupowaniem tego Day 1 w pudełku bo pewnie tak jak ze Street of Rage 4 i Żółwiami będzie masa edycji z dodatkami 

Opublikowano

Meh te virtual carty. Myslalem na poczatku, ze to bedzie mozliwosc zrzucania sobie gry z carta by nie musiec zonglowac fizycznymi cartami co bywa upierdliwe i ograniczenie typu 1 zrzut i kazdy kolejny nadpisuje poprzedni uniemożliwiając granie na starej konsoli.

Opublikowano

dlaczego dopiero teraz ktoś pomyślał o takiej bitce Marvelowej?! przecież w okolicach Doomsday to będzie drukowało pieniążki :[

Opublikowano

Szczerze? Spoko prezentacja. Najbardziej cieszy oczywiście nowy Rhythm Heaven. Byłem przekonany że seria została pochowana, a tu proszę.

Opublikowano

Japoński Direct był pewnie inny od angielskiego? Byłem poza domem i nie śledziłem, ale wygląda na to, że dostałem swoje robociki.

Nareszcie, po latach przerwy.

Ogólnie fajne zapowiedzi. Rhythm Heaven, robociki, megaten, story of seasons. Gdyby czasu tylko było więcej.

EDIT:

Patapon 1+2 również na Steam widzę.

Opublikowano
12 minut temu, Suavek napisał(a):

Japoński Direct był pewnie inny od angielskiego? Byłem poza domem i nie śledziłem, ale wygląda na to, że dostałem swoje robociki.

Nareszcie, po latach przerwy.

Ogólnie fajne zapowiedzi. Rhythm Heaven, robociki, megaten, story of seasons. Gdyby czasu tylko było więcej.

EDIT:

Patapon 1+2 również na Steam widzę.

dobre te Raidou? Powiem szczerze pierwszy raz o tym słyszę, zwiastun wygląda intrygująco.

Opublikowano
8 minut temu, tlas napisał(a):

dobre te Raidou? Powiem szczerze pierwszy raz o tym słyszę, zwiastun wygląda intrygująco.

Gdybyśmy gadali o oryginale, to bym powiedział, że fajna gra/średniak z licznymi wadami. @Jukka Sarasti niedawno opisywał wrażenia i w sumie do jego posta bym odesłał -https://www.psxextreme.info/topic/96750-własnie-ukonczyłem/page/501/#comment-5343550 (żeby nie było, że gadam jak fanboy atlusa).

Ale tu wygląda na to, że robią większy remaster z całkiem nowym systemem walki i zmianami QoL, więc jest szansa na coś znacznie lepszego, niż na PS2. To generalnie Megaten z walkami w stylu hack'n'slash rozgrywający się w Japonii z początków XX-wieku i elementami przygodowymi/detektywistycznymi. Świetny koncept. Bardziej mi się druga część podobała, ale na nią przyjdzie poczekać pewnie.

U Atlusa jest jakiś obszerny stream w tej chwili, ale nie oglądam póki co:

Opublikowano

MP4 day one, reszta olewka lub kupię na steamie