Opublikowano 7 grudnia 20159 l To dobry i uniwersalny zestaw do TDM, do domination i Kill Confirmed warto jednak mieć wyrzutnie, bo o scorestreaki dużo łatwiej, chociaż ostatecznie to i tak zależy od stylu gry, jedni lubią dużo perków, inni trzymają ich mało, a ładują w dodatki do broni. Edytowane 7 grudnia 20159 l przez Hendrix
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Co dobrego dostaliscie w supply drops ? Ja zbieram cryptokeys mam w tym momencie 76. Najlepiej grac w tryb safeguard, 3,5 cryptokeys wpada co meczyk i sporo killi mozna wyrwac co mecz mam 50-70. Zalezy od dlugosci ale staram sie grac agresywnie
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Z takich dobrych rzeczy to jakieś fajne gesty dla postaci, ewentualnie elitarne skórki do broni. Reszta to jakaś kupa w rodzaju nalepek i innych badziewi. Swoją drogą lepiej brać te skrzynki za 10 kluczy, bo z tego co ja zauważyłem, to częściej trafiają się rzeczy rzadkie lub elitarne, niż w przypadku paczki za 30.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Podwójne punkty doświadczenia w ten weekend !Dla mnie to już żadna rewelacja. Zatrzymałem się na 55lvl i nie mam zamiaru bawić się w prestiż. Zbyt długo odblokowywałem w broniach kamo.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Camo podobno zostaje. Gość na YT pokazywał jak robi prestiż i co mu zostaje, a co nie.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Kamuflaży do broni się nie traci, odblokujesz danego gnata i kamuflaże wszystkie są.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Dzialaja wam serwery? Bo status na stronie mowi zupelnie co innego niz gra... xD
Opublikowano 12 grudnia 20159 l No na PS4 z tego co ludzie piszą to padły. Na X1 moi znajomi grają bez problemów
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Jak już bardziej ruszysz z miejsca, to daj znać, bo z takim stylem gry, to ten wynik nie jest niczym wielkim
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Cześć, szukam osoby/ekipy głównie do zombie, ale także do multi, na PS4. Najlepiej 18+. PSN: lesstat90. Zainteresowanych zapraszam do wysyłania zaproszeń. Pozdrawiam
Opublikowano 13 grudnia 20159 l z dzisiejszej sesji pod wplywem substancji ktore powinny oslabic moj refleks xD https://youtu.be/1ZKHBOdRxuI ADHD edit, pobawilem sie troche nowymi opcjami w SF i jest calkiem spoko Edytowane 13 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 13 grudnia 20159 l z czym biegasz? Od ktorego levelu mozna wbijac prestiz ? Rozumiem, ze wszytskie bronie wtedy robi sie od poczatku ?
Opublikowano 13 grudnia 20159 l vesper + pow magazynek + chwyt + szybkie wyciagniecie przetaktowanie padlina tlumik ergo i czujnosc bumper jumper tactical 4 sens 55 lvl po odblokowaniu masz jeden unlock na stale
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Nowy patch wyszedł dzisiaj, zmienili troszkę menu (większa czcionka, w samej grze też), dodali spalenie duplikatów z black market w zamian za klucze i kilka innych małych udogodnień.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l z dzisiejszej sesji pod wplywem substancji ktore powinny oslabic moj refleks xD https://youtu.be/1ZKHBOdRxuI ADHD edit, pobawilem sie troche nowymi opcjami w SF i jest calkiem spoko Ale młócisz brachu.Ja niestety należę do tej drugiej, fragowanej strony zostaje pocieszenie, że w dwójce szło mi lepiej .
Opublikowano 15 grudnia 20159 l nie zawsze ale jak wejdzie to sie dzieja dziwne rzeczy btw Edytowane 15 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Widziałem dziś kolesia na 57 lvl. Numer był pomarańczowy. O co chodzi? ;-)