Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Jak sie tutaj oznacza wrogow? Naciskalem juz chyba wszystko i nic.

Musze przyznac ze idzie mi calkiem niezle. Zrobilismy comeback na 2:1. A rozwalenie z pily na kawalki to :fsg:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 196,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Jak sie tutaj oznacza wrogow? Naciskalem juz chyba wszystko i nic.

Zoom-ujsz, celujesz w przeciwnika i wciskasz lewy analog

Opublikowano

Jeżeli chodzi o rangi to przecież one o niczym nie świadczą. Czy przegrywasz czy wygrywasz i tak idzie w górę, po prostu jak lepiej ci idzie to szybciej wpada. 

Dziś miałem dwa tryple w jednym meczu :)

http://i.imgur.com/drxDtvp.gif

http://i.imgur.com/wJhSymD.gif

Banan na gębie długo się utrzymywał :)

Edytowane przez Square

Opublikowano

Weźcie te gify wsadzajcie jako link. Jeden waży po 30mb i strasznie strony zamula.

Zrobione przed 5 minutami:

:fsg: 

Była walka do ostatnich żołnierzy w drugiej rundzie. 

Opublikowano

Dzisiaj prawie 3h z Ins'em, Figusem i MaZZeo graliśmy w multi. Szkoda, że trzeba iść lulu i rano do roboty  :reggie:

Opublikowano

W5QM49u.gif

O jebany :obama: Ja w żadnych gyrosach nie umiałem snajpą dobrze napyerdalać :frog:

Nie raz szly 3 pod rzad. Eh nie moge tego kupic bo zgine z reala ponownie :(

Opublikowano

przez takich gości jak Ty odechciewa mi się grać! 

zartuje, swietny skill ;)

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Bandzior i Mazzeo ładnie walą z tej snajpy  :)

Opublikowano

Tak sprawdzam na xbox.com listę najpopularniejszych gier i Girs pobił chyba nawet Wiedźmina 3 swego czasu.

Opublikowano

Jeszcze się nie da, obstawiam, że w przeciągu miesiąca dadzą dostęp. 

Opublikowano

Wszystko powinno ruszyć jak wrzuca nowy dash, poki co nawet w preview go nie ma, ale z tego co czytałem ma zostac wydany na jesień

Opublikowano

Jeśli zamawialiście swoje kopie na empik.com to sprawdźcie skrzynki mailowe, bo właśnie dostałem od nich kody na pre-orderowe DLC. Szczerze mówiąc nawet tego się nie spodziewałem :P

Opublikowano

granie z randomami to jakas ku,rwa porazka nikt nie walczy o power weapony i zero myslenia, nie mowiac juz o tym ze dzisiaj na 4 mecze co chwile ktos z mojej druzyny wychodzil. w ostanim meczu zostalo nas tylko dwojka,  aha no i co chwile wrzucalo mnie do typkow z max 8lvl i gralismy przeciwko osoba z 20-40lvl 

ale mimo tego i tak bardzo kocham multi 

Opublikowano

Jeśli zamawialiście swoje kopie na empik.com to sprawdźcie skrzynki mailowe, bo właśnie dostałem od nich kody na pre-orderowe DLC. Szczerze mówiąc nawet tego się nie spodziewałem :P

uaaa dzięki za info, właśnie wymieniłem się tymi kodami na mojego ulubionego savage grenadiera elite :sir:

Opublikowano

Co z tego ze wlasnie ktos WIECEJ gral i ma range 20 jak ten co ma range 5 lepsze statystyki z meczy? Pewnie pod tym wzgledem tez dobiera.

Co do zakupu to ja polecam rtv euro agd. W niedziele o 23 zamowilem bez problemu i szybko przez internet a w poniedzialek o 9 juz dostalem maila z informacja ze jest do odbioru w sklepie ( i to nie jakies wielkie miasto). Tez chodzilem po marketach i nie bylo nigdzie gyrosow.

Edytowane przez Brolly PL

Opublikowano

Matchmaking został pokrótce wyjaśniony w oficjalnym FAQ na forum GoW.

Q: I seem to be getting matched up with higher/lower level players, is matchmaking working?

A: Please note that the matchmaking system works on SKILL-based matchmaking and does not use the visible XP ranks to match-make. However, it does take several games for the system to determine your "skill-based rank". After players play a few games they will be matched according to their skill. Some players may be a high XP rank but have low skill and vice versa, so that is why it may appear to not be matchmaking you correctly -- however the system should properly match you based on skill after a few initial games.

ŹRÓDEŁKO:  https://gearsofwar.com/en-us/forums/98be6d5e03f642a5b8b561883802d401/threads/official-faq-frequently-asked-questions-for-ultimate-edition/55c1444e-0c8c-4fab-9231-6acc854d7f18/posts

Opublikowano

Wczoraj jak graliśmy z figusem i słupkiem to przez 3h rozjeżdżali nas wszyscy jak leci, ratio pewnie 0.2 XD

Opublikowano

Budziłem się z krzykiem w nocy ;)