Skocz do zawartości

Bloodstained: Ritual of the Night

Featured Replies

Opublikowano

tragedia, ciekawe czy gameplayem nadrobi i czemu to jest takie slamazarne?

• Odpowiedzi 223
  • Wyświetleń 32,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W oczekiwaniu na Bloodstained proponuję obczaić obie części Koumajou Densetsu. Połączenie Castlevani i shmupów:         A totalnie offtopowo to polecam jeszcze Metal Shinobi Assasin:  

• Podoba mi się bardzo - w końcu nie jakieś rozpikselowane indie-guwno, tylko gierka 2D z ładną graficzką. Nie mam nic przeciwko pixel-artowi, ale zdecydowanie wolę tak dopieszczone tła, zamiast spuszcz

• W 2 lata powstał fanowski TLC2 i robią juz kolejna grę goście, a tu 2 lata 20%... Bedzie wydmuszka jak MN9? Oby nie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o szybkość to nie widzę różnicy między tym, a Castlevaniami, to nigdy nie były szybkie gry. No ale co do grafiki się zgodzę, tła wyglądają słabo.

Opublikowano
  • Autor

Jest już dostępne demo, także dla "niewspierających" :D Oczywiście na PCMR :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Premiera znowu przesunieta, teraz na 2019 :) jak wyjdzie z tego gra na więcej niż 5/10 to będę w szoku, kolejny twórca który bez bata nad głową nie potrafi robic, po gameplayach czuć sredniaka na kilometr.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie ważne skasować

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Super, a przez okres developingu tego tworu powstały dwie fanowskie Castlevanie które są w top najlepszych części serii, i kolejna gra tamtego "studia" w drodze. A tutaj co roku ta sama spiewka i przesuniecia premiery.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Oby to lato było "gorące" :)

6:46 - 7:50

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Wiara wróciła :banderas:Widać, że Koji ma pomysły (choć pewnie trochę odtwórcze). Będzie grane na pewno.

Opublikowano

Nie no nadal tragicznie to wygląda.

Opublikowano

Graficznie jest rzyg i to tak bardzo mi przeszkadza że nawet nie będę chciał w to zagrac. (pipi)ac te tla 3D.

Opublikowano

Gra wygląda i działa świetnie na tym najnowszym trailerze. Jestem dobrej myśli.

Opublikowano

Podoba mi się bardzo - w końcu nie jakieś rozpikselowane indie-guwno, tylko gierka 2D z ładną graficzką. Nie mam nic przeciwko pixel-artowi, ale zdecydowanie wolę tak dopieszczone tła, zamiast spuszczać sie nad czymś, co wygląda jak z Pegasusa, byleby tylko być dostatecznie hipsterskim na tym forum pełnym "koneseruf".

Opublikowano

Tragedia jak to wyglada imo, styl graficzny strasznie odpychający, na plus gra wydaje się dużo bardziej dynamiczna niż na poprzednich pokazach

Opublikowano
28 minut temu, Wredny napisał:

Podoba mi się bardzo - w końcu nie jakieś rozpikselowane indie-guwno, tylko gierka 2D z ładną graficzką. Nie mam nic przeciwko pixel-artowi, ale zdecydowanie wolę tak dopieszczone tła, zamiast spuszczać sie nad czymś, co wygląda jak z Pegasusa, byleby tylko być dostatecznie hipsterskim na tym forum pełnym "koneseruf".

Nie wierzę, że ktoś mógł tak głupiego posta napisać.

Opublikowano

Przecież ta grafika i ten art style wygląda jak piedolone oyebane przez kuraka gunwo piedolone. Gorzej niż flashowa gierka, dajcie spokój XD

Nie wiem, co tym ludziom w głowach ubzdurało, żeby wybrać taki silnik i taką grafikę. No trąci to budżetem jak wuj na szczecin.

Opublikowano

Wyglada jak wyglada, ale fajne patenty z tymi dynamicznymi tlami i przejsciami w glab obrazu. Moze da sie to jeszcze odratowac.

Opublikowano
11 godzin temu, Rozi napisał:

Nie wierzę, że ktoś mógł tak głupiego posta napisać.

pozdrawiam liderów!11

Opublikowano

Oj tam oj tam, wolałbym ładny pixel art, ale jak na 3D to IMO i tak wygląda teraz lepiej niż wcześniejsze materiały. Jak gameplay będzie w porządku (a nie wygląda na to, żeby miało być inaczej) to będę zadowolony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trailer pokazujący upgrade wizualiów. Gra zaczyna wyglądać jak Castlevania.

stare:

uyzwJ1Z.jpg

nowe:

Yejldtw.jpg

Edytowane przez Figaro

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie gra zaczyna dobrze wyglądać bo wcześniejsze buildy wydawały się mocno ubogie. I o te 60 klatek też z czasem mogliby się postarać.