Opublikowano 25 czerwca 20186 l tragedia, ciekawe czy gameplayem nadrobi i czemu to jest takie slamazarne?
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Jeśli chodzi o szybkość to nie widzę różnicy między tym, a Castlevaniami, to nigdy nie były szybkie gry. No ale co do grafiki się zgodzę, tła wyglądają słabo.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Autor Jest już dostępne demo, także dla "niewspierających" Oczywiście na PCMR
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Premiera znowu przesunieta, teraz na 2019 jak wyjdzie z tego gra na więcej niż 5/10 to będę w szoku, kolejny twórca który bez bata nad głową nie potrafi robic, po gameplayach czuć sredniaka na kilometr.
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Super, a przez okres developingu tego tworu powstały dwie fanowskie Castlevanie które są w top najlepszych części serii, i kolejna gra tamtego "studia" w drodze. A tutaj co roku ta sama spiewka i przesuniecia premiery.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Autor Oby to lato było "gorące" 6:46 - 7:50 Edytowane 14 lutego 20196 l przez Alastor84
Opublikowano 14 lutego 20196 l Wiara wróciła Widać, że Koji ma pomysły (choć pewnie trochę odtwórcze). Będzie grane na pewno.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Graficznie jest rzyg i to tak bardzo mi przeszkadza że nawet nie będę chciał w to zagrac. (pipi)ac te tla 3D.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Gra wygląda i działa świetnie na tym najnowszym trailerze. Jestem dobrej myśli.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Podoba mi się bardzo - w końcu nie jakieś rozpikselowane indie-guwno, tylko gierka 2D z ładną graficzką. Nie mam nic przeciwko pixel-artowi, ale zdecydowanie wolę tak dopieszczone tła, zamiast spuszczać sie nad czymś, co wygląda jak z Pegasusa, byleby tylko być dostatecznie hipsterskim na tym forum pełnym "koneseruf".
Opublikowano 14 lutego 20196 l Tragedia jak to wyglada imo, styl graficzny strasznie odpychający, na plus gra wydaje się dużo bardziej dynamiczna niż na poprzednich pokazach
Opublikowano 14 lutego 20196 l 28 minut temu, Wredny napisał: Podoba mi się bardzo - w końcu nie jakieś rozpikselowane indie-guwno, tylko gierka 2D z ładną graficzką. Nie mam nic przeciwko pixel-artowi, ale zdecydowanie wolę tak dopieszczone tła, zamiast spuszczać sie nad czymś, co wygląda jak z Pegasusa, byleby tylko być dostatecznie hipsterskim na tym forum pełnym "koneseruf". Nie wierzę, że ktoś mógł tak głupiego posta napisać.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Przecież ta grafika i ten art style wygląda jak piedolone oyebane przez kuraka gunwo piedolone. Gorzej niż flashowa gierka, dajcie spokój XD Nie wiem, co tym ludziom w głowach ubzdurało, żeby wybrać taki silnik i taką grafikę. No trąci to budżetem jak wuj na szczecin.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Wyglada jak wyglada, ale fajne patenty z tymi dynamicznymi tlami i przejsciami w glab obrazu. Moze da sie to jeszcze odratowac.
Opublikowano 15 lutego 20196 l 11 godzin temu, Rozi napisał: Nie wierzę, że ktoś mógł tak głupiego posta napisać. pozdrawiam liderów!11
Opublikowano 15 lutego 20196 l Oj tam oj tam, wolałbym ładny pixel art, ale jak na 3D to IMO i tak wygląda teraz lepiej niż wcześniejsze materiały. Jak gameplay będzie w porządku (a nie wygląda na to, żeby miało być inaczej) to będę zadowolony.
Opublikowano 28 lutego 20196 l Trailer pokazujący upgrade wizualiów. Gra zaczyna wyglądać jak Castlevania. stare: nowe: Edytowane 28 lutego 20196 l przez Figaro
Opublikowano 12 maja 20195 l Wreszcie gra zaczyna dobrze wyglądać bo wcześniejsze buildy wydawały się mocno ubogie. I o te 60 klatek też z czasem mogliby się postarać.