Opublikowano 5 stycznia 20169 l Autor Ona jest jedną z tych pięknych kobiet, które czasami wyglądają dziwnie.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l No Ryczard już nie wydoli ale kogoś równie charyzmatycznego by się znalazło Ech.... dzisiaj bym go nie poznał nawet jakby zmajstrował mi spawarkę z butli, kawałka szlaucha, zapalniczki i monety na moich oczach. Po SG-1 poleciał w kamuflaż Janusza. Kurde nieco niższy i grubszy i byłby bratem bliźniakiem kolegi mojego ojca. W sumie Wałęsę może jeszcze zagrać.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Autor No przecieże, piękna kobieta, ostatnio miałem przyjemność ją oglądać w Defiance przez 3 sezony.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l czemu ona mi sie tak bardzo podoba? W dodatku w ruchu wyglada lepiej, czyste piekno Nie wiem sam, moze przez ten minimalny makijaz i naturalnosc. No ale dawno tak nie mialem z bohaterka filmową. .
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Emmy Rossum super dzierlatka Emily Blunt też daję radę, ten gif to klasyk
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Jezu, Daddario i Emily sa przeboskie. Mowie to ja - stary perv. Stacy ma oka podobne do Alexandry. W latach dziewiecdziesiatych moj najbardziej bolesny boner.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Trafiłem ostatnio na sympatyczny film z 1992 r. "The Cutting Edge" i spodobała mi się aktorka Moira Kelly (wtedy 23 letnia): Edytowane 3 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 3 września 20168 l w filmie przypominała Trzebuchowska z Idy, która moim zdaniem ładniejsza i z metką dobre bo polskie.
Opublikowano 4 września 20168 l Przecież przez ten szeroki rozstaw oczu wygląda jak Sid kur.wa faktycznie XD
Opublikowano 4 września 20168 l Nie oglądałem Idy, ale w mediach mówili, że to antypolskie kino. Ja im wierzę. myślałem że kacwawa jest antypolska Dodałbym do tego też każdą polską komedię romantyczną. A Trzebuchowska fajna. Erin Moriarty:
Opublikowano 4 września 20168 l Że co, będzie filmowy remake Baywatch? No tak, serial już jest nostalgically profitable to trzeba zrobić film. Czekam na Brygadę Acapulco. Beka beką, ale w rimejku zagra jedyna w swoim rodzaju Alexandra Daddario. Dobry manekin do filmu Carpentera.
Opublikowano 5 września 20168 l Autor Jeden z moich ideałów piękna, Pani Carice Van Houten kończy dzisiaj 40 lat. Wszystkiego najlepszego :rose:
Opublikowano 28 września 20168 l Autor Alycia dobra laska, wiadomo W tym chujowym serialu już nie gra, ale jest jedną z głównych postaci w Fear the Walking Dead.