Opublikowano 17 lipca17 lip 2 godziny temu, Mejm napisał(a):Skoro ludzie po dwoch filmach nadal sie nabieraja i ida placic hajs w kinie no to mozna, jeszcze jak.Dla mnie to był pierwszy z tych ostatnich filmów. Poprzednie jakiś poziom.trzymaja?
Opublikowano 17 lipca17 lip Z JW tylko ten z 2015 tylko trzyma poziom. Jako tako. Potem jest tylko gorzej.
Opublikowano 17 lipca17 lip Może dlatego, że to jedyny film o dinozaurach, które kręcą, bo żadnych alternatyw nie ma? A wyniki boxoffice'a dobrze pokazuje, że jednak ludziom spodobał się film.
Opublikowano 18 lipca18 lip Tytuł JP/JW sprzedaje bilety jak Star Wars. A jakby nie sprzedało się tu, to opchną w Chinach. Waham sie czy iść na seans. Nie przepadam za Scarlett i klonami. Edytowane poniedziałek o 20:245 dni przez ciwa22
Opublikowano 20 lipca20 lip Byłem w kinie. Dla mnie to średnie było. No, ale jak ktoś chce obejrzeć dinozaury to nie ma alternatywy.
Opublikowano 20 lipca20 lip Film już zarobił 650 baniek, jednak dinozaury ciągle w modzie. Obejrze może jak wpadnie na torrenty.
Opublikowano poniedziałek o 20:475 dni Byłem w kinie, jestem tym, który regularnie się nabiera.Plusy i minusy w spojlerze oczywiście pełnym spojlerów. SpoilerPlusy: głowny motyw filmu (zdobycie dna trzech konkretnych gatunków) i zaistnienie nowej trójcy przenajświętszejfakt że w skład trójcy świetej wchodziły względnie niszowe dinusie a nie znowu raptory i trex np (poszedłem nawet kupić ten kubek z Tytanem po filmie, i chyba dokupię do niego pozostałe dwa)chciałem żeby Duncan przeżyłcałkem fajna śmierć Le Clercascena z Tytanamidobre nowe głowne postacie (Loomis, Duncan, Zora troszkę dziwaczna, ale to ja - nie przepadam za Scarlett)zakręciła się łezka kiedy Scarlett wspominała Bookera (nie wiem czemu)zakręciła się łezka kiedy Duncan wspominał swoje dzieckowzględnie szybka śmierć potencjalnej lesbijki z tatuażem (zaskoczka)Dwie twarze Xavieramini relacja Belli z Doloressensowne wytłumaczenie czemu dinusie ostały się tylko na równikuScarlett zabija mutacje raptora ze skrzydłami z broni palnej (!) nie wiem czy nie pierwszy raz w historii siedmiu filmówJedna scena dzieje się w SurinamieDuncan słusznie zjepał Rubena, że zabiera małe dzieci taką łódeczką na podróź przez Atlantyk z Barbadosu do Kapsztadu! Minusy: chciałem żeby Duncan przeżyłsłabiutki, prawie, że do bólu nijaki, przewidywalny finał (kiedy już dotarli do wioski)tragiczne mutacje odjepane na otpiertol (raptor ze skrzydłami a na tego g(ł)ównego randoma z siedmioma randomowymi rękami i nogami i coś tam D-Rexa po prostu brak słów). Przy nich Indominus i Raptor z Fallen Kingdom nie smakują już tak źleKrebs nie przejechał raprtora ze skrzydłamikilka pomniejszych głupotek np nagłe zniknięcie Spinozaurów po wyskoczeniu wszystkich z łodziindianin z Surinamu siedzący w barze był tylko statystąT Rex nie przebił pontonu Wyciąć cały wątek z tymi kaprawymi mutacjami i to całkiem fajny film. Po prostu przybywają do wioski, przylatuje helikopter i ich zabiera - zdecydowanie mniejsze zło i jednoczesny brak mocnego zakończeniu ale wolę taki scenariusz.
Opublikowano poniedziałek o 20:535 dni Ludzie się nabierają bo dinozaury są zajebiste i się wybijają pośród komiksowego gówna. Ta część jest słaba, 3/10 za sam film, ale w chooy cieszy jak dinozaury zjadają ludzi, więc 3 oczka w górę za tyranozaura i resztę.
Opublikowano poniedziałek o 22:055 dni W dniu 17.07.2025 o 11:02, Donatello1991 napisał(a):Dla mnie to był pierwszy z tych ostatnich filmów. Poprzednie jakiś poziom.trzymaja?Pierwszy JW był całkiem spoko, drugi już gorzej, ale jeszcze takie 6-7/10 bym dał, ale Dominion to już straszne gówno i ten przypuszczam, że jest jeszcze gorszy - jak widziałem silną babę, ratującą pizdowatego faceta-naukowca to już wiedziałem, że będę się tylko wk#rwiał, więc do kina na pewno na to nie pójdę.
Opublikowano poniedziałek o 23:025 dni W dniu 21.07.2025 o 00:19, Shen napisał(a):Film już zarobił 650 baniek, jednak dinozaury ciągle w modzie. Obejrze może jak wpadnie na torrenty.Pamiętam jak dziś komentarz użytkownika @ping który stwierdził, że Dino Crisis nie wróci, bo dinozaury nie są tak popularne jak zombie i gra by się nie sprzedała. :) Czekamy.
Opublikowano wtorek o 05:475 dni IMO idealny czas na wskrzeszenie Dino Crisis to był gigantyczny sukces pierwszego JW.