Figaro 8 203 Opublikowano 9 września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 września 2015 Szybsze rolle (...) rozczarowują. Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle. Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipert 102 Opublikowano 9 września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 września 2015 To po co Ci pierscionek Havela? Wyskocz prawilnie do Manusa spoconym chłopem z fat rollem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 września 2015 Szybsze rolle (...) rozczarowują. Zdziwiłbym się, ale ty popylasz w Dark Souls w najcięższej możliwej zbroi. Nie no, naprawdę nie ogarniam jak to może być wada, że są szybsze rolle. Bo mam wrażenie, że gram giętką, rosyjską baleriną, a nie spoconym, umęczonym chłopem w ciężkiej, rycerskiej zbroi. Dla mnie jednak zawsze szybciej > wolniej, nieważne jak bardzo burzy to atmosferę gry. Choć oczywiście nie uważam, żeby szybkie rolle tę atmosferę burzyły. No i nigdy w soulsy w zbroi nie gram zresztą, chyba że kirkową. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 12 września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 Premiera w Japonii 24.03. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 Wczesniej ktos w grupie wrzucal linka z premiera 16 latego :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Ktoś kto nie jest pupcią i się tym nie przejmuje mógłby mi powiedzieć czy na tym trailerze są pokazani bossowie? To jedyne czego nie chcę mieć zaspoilerowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 Są, i to w dużej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 września 2015 (edytowane) Dzięki Pawcio. Lokacje, bronie, npc - walę to, ale jednak lubię jak boss zaskakuje, a już pierwszy trailer pokazał jednego, którego nie chciałbym zobaczyć przed zagraniem. Edytowane 16 września 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Walka z bossem od 3;25. https://www.youtube.com/watch?v=dCB0dNkTKW4 Edytowane 17 września 2015 przez messer88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Ragdoll confirmed Całkiem spoko balans backstabów - zjadają ogrone ilości staminy. Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat Edytowane 17 września 2015 przez Qjon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 Psy mają tę samą animację od prawie 5 lat Mówisz jakby to było dziwne u firmy, która używa royalty free sounds. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 17 września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 września 2015 Łudziłem się, że od kiedy stali się AAA może coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Wszystko co najlepsze powraca, takze Pure Mage w koncu jak w Demonsach do zrobienia. Jeszcze tylko tendencje i bede tanczyl i spiewal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 http://cbt.darksouls3.com/en/entry.html tutaj można zapisać się na betę (tylko ps4) Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 http://cbt.darksouls3.com/en/entry.html tutaj można zapisać się na betę (tylko ps4) Tylko USA i Azja? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 EMEA/Oceania - EMEA: Europe, Middle East, Africa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Nie gram za darmo w zadne alphy czy bety. W sumie nawet jakby FROM mi mialo zaplacic to tez bym nie zagral. Wole kupic i bawic sie skonczonym produktem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Nie gram za darmo w zadne alphy czy bety. W sumie nawet jakby FROM mi mialo zaplacic to tez bym nie zagral. Wole kupic i bawic sie skonczonym produktem. Amen. Zgadzam sie w zupelnosci. Za beta testowanie profesjonalnym beta testerom powinni placic a nie isc po najnizszym progu finansowym by koncem koncow wypuscic gre dla nas z bugami i z komunikatami czy chcesz wyslac tego buga w celu poprawienia? Ja? A czy ja jestem beta testerem? Zaplacilem za koncowy produkt czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 No to zatrudnij 10 000 czy ile tam testerów do online. Bardzo dobre rozwiązanie na którym zyskuje firma, gracze i fani, którzy chcą zagrać w ''demo'' przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 ROFL, Namco i From po raz kolejny organizują stress test online, którego głównym celem jest sprawdzenie stabilności i ogólnego działania funkcjonalności sieciowych (co jest po prostu niemożliwe mając do dyspozycji nawet i kilkudziesięciu testerów bo potrzebna jest dużo większa skala) a nie dawanie pograć za darmo, ale widzę że trzeba to pokazać jakim jest się silnym i niezależnym graczem, którego to tylko interesuje gotowy produkt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Qjon nie o to chodzi. Nie gram z powodow ktore wypisalem, ale chcialem pokazac tym wpisem rowniez, ze wole kupic, wlaczyc i bawic sie ile moge, a nie dostac mape i testowac online czy cos jeszcze. Ktos chce to niech testuje. Wlacza to na godzine jak zawsze i tylko slinka by leciala. Nie chce, dlatego nigdy nie zrobilem wyjatku dla zadnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 19 września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 września 2015 Zapisałem się. Pewnie się nie uda, ale jeśli nawet pogram 2 godzinki to będę radosny Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 Na Warsaw Games Week będzie można zagrać w demo DSIII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 11 października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 października 2015 Czy to jutro mają wysyłać kody do bety? <łudzi się> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi