Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

no tak, cale soulsborne. ja ebrietas za pierwszym razem, potem natknalem sie na posty i jutuby o tym jaka jest trudna.

z kolei dwa pelne dni walczylem z logariusem ;)

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 470,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

@sajmon34

Jako że byłem przy tej walce i widziałem postać to spieszę z odpowiedzią -  Postać była na 126lvl

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

ależ dostałem w pizde od pontif sulivana o ja Pie.rd.ole kolo wydaje się nie do pokonania

Opublikowano
8 minut temu, standby napisał:

ależ dostałem w pizde od pontif sulivana o ja Pie.rd.ole kolo wydaje się nie do pokonania

Mała tarcza i parry 

Opublikowano

(pipi)a starałem się nauczyć parry ale srednio mi wychodzilo, wychodzi brak chęci nauki parry. można to blokować tyle dobrze...

Opublikowano
Teraz, standby napisał:

(pipi)a starałem się nauczyć parry ale srednio mi wychodzilo, wychodzi brak chęci nauki parry. można to blokować tyle dobrze...

Przecież wystarczy parę razy machać na przypał aż w końcu załapiesz timing. 

masz tu nawet pokazane w których fazach jego ataku walić parry xD 

Opublikowano
Godzinę temu, standby napisał:

starałem się nauczyć parry

to nie na bossie, zacznij od mobów z łatwymi do czytania atakami ale jak najbardziej jak wyżej machanie na jana małą tarczą/caestusem jest viable. 

Opublikowano
W dniu 22.08.2018 o 22:22, standby napisał:

To właśnie moment, w którym odbiłem się od gry i już do niej nie powróciłem. Sk#rwiel przypomina mi to, co najgorsze w Soulsach - Darklurkera z DSII - zwłaszcza jak sie rozdwaja.
Ja wiem, że parowanko działa jak marzenie, ale trzeba mieć ten timing... U mnie wchodzi raz na 10 prób, więc w końcu odpuściłem.

Opublikowano

A mnie najbardziej ucieszyła jego druga faza z tym "wychodzeniem z siebie". Dzięki temu wiedziałem w którym miejscu stanie i mogłem bez krępowania atakować. Zero parry, tylko souls style czyli rolki:pawel:

Opublikowano

Ja tam zacząłem przygodę z tymi grami od Bloodborne'a a teraz pyknąłem Dark Souls 3 i przez to w tej drugiej praktycznie w ogóle nie używałem tarcz a głównie uniki . Dwa ukończenia Bloodborne i dwa Dark Soul 3 . Najlepsze gry w jakie grałem . Dark Souls 3 moim zdaniem minimalnie lepszy od Bloodborne .

Opublikowano

To już pewnie kwestia preferencji jeśli chodzi o klimaty - ja w sumie też bardziej lubię te dark fantasy, rycerzyki i smoki, ale niczego nie ujmuję BB - po prostu klimaty DS minimalnie bardziej mi podchodzą.

Opublikowano

zabiłem gnoja. w sumie nie był taki trudny. założyłem tarcze z dużym stability i biegałem wokol niego omijając ciosy :P zostały mi 3 estusy po walce :d

Opublikowano

Da sie - Cathedral of The Deep -> Rosaria, Mother of Rebirth

Opublikowano

Pytałem bo zrobiłem sobie ciężki claymore +10 ktory skaluje się na a z siłą. A widzę że jak to przerobie na calymore blyskawic to z siłą i zrecznoscia skalowal się będzie na d ale za to faith na A. Wiec będzie mi bralo obrażenia na podstawie 3 wartości a nie jednej. Po za tym wrogowie w ds3 są chyba wrazliwi dość na blyskawice:P

Opublikowano

jak się przerobisz na build stricte pod faith to ma sens w innym wypadku nie. ten d skaling z dex/str będzie huja wart.

Opublikowano

Pytanko natury technicznej: DKS3 na XOX to betonowe 60FPS czy podobnie jak wersja PS Pro (czyli zmienna ilość klatek)?

Opublikowano
19 godzin temu, Amer napisał:

Pytanko natury technicznej: DKS3 na XOX to betonowe 60FPS czy podobnie jak wersja PS Pro (czyli zmienna ilość klatek)?

Ja osobiście nie grałem na XOX ale nie widze nigdzie informacji o patchu pod KOXa czyli 30 fps jest. 

Plus 900p miej to w pamięci. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 minut temu, II KoBik II napisał:

Blodka na Pro nie dopakowali a co dopiero DS3

No ale był patch pod Pro, masz odblokowany framerate w 1080p i 60 fpsów masz na ekranie jak nikogo nie ma a generalnie lata między 40-55 fps 

Opublikowano

Powoli kończę gierkę. Cudowny tytuł, aż mi smutno że się kończy. Został mi nameless king i ostatni boss...cieszę ze został mi jeszcze bloodborne do ogrzania..  czy Nioh ma podobny gameplay i mechanike?